سلام. ممنون از راهنمایت. بله منم میدونم احتمال این مواردی که گفتین وجود داره ولی اینم درنظر بگیرین الان تو این دوره زمونه اکثر دختر پسرها شکست عشقی داشتن. مثل خودم که سه سال قبل شکست خوردم و خیلی طول کشید تا تونستم خودمو جمع کنم. الانم کاملا فراموشش کردم. اینکه همچین موضوعی رو مطرح کردم بخاطر این بوده که احتمال میدم به مرور زمان با قضیه کنار بیاد. به هر حال تا دو ماه قبل فکر میکرد پسره هنوز ازدواج نکرده، تا یکی دو سال قبل هم سال روز دوستیشون یه هدیه از یه فرد ناشناس براش میومد که به گفته خودش از طرف پسره بوده. بنظر من طبیعیه با خبر ازدواجش بهم بریزه چون امیدوار به بازگشتش بود.
- - - Updated - - -
سلام امید جان، فکر میکنم منظورمو اشتباه متوجه شدی. عشق اولش به دروغ نگفته که ازدواج کرده، اصلا باهم ارتباطی نداشتن بعد از قضیه خواستگاری. پسره رفته و دیگه خبری ازش نبوده. خبر ازدواجش رو دختر خانوم از یکی از دوستانش شنیده. همه میدونستن که این دوتا همو میخواستن. این دختر خانوم هم 6 ساله هرکی اومده رو رد کرده، حتی اجازه نداده کسی بیاد خواستگاری رسمی کنه.
درضمن من با هزار بدبختی تونستم دوبار ببینمش. اتفاقا خانواده ش به شدت کنترلش میکنن و نمیتونه هرجایی که دوست داره به راحتی بره. اون دوبار هم به بهونه های مختلفی تونست چند ساعت بیاد بیرون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)