سلام...
در مورد خرجی بچه ها صحبت کردم و ایشون نظر مثبتی داشتن و برمبنای خودخواهی نبود که مثلا یه موقعی من پول نداشتم ایشون هم برای بچه ها دریغ نمیکنن....
این دختر خانم در مورد مهریه به من گفتن 500 تا....ولی حالا با صحبتایی که من کردم پایینش آوردم شد 300 تا.....واقعا 300 تا هم برای من زیاده...من به ایشون میگم سربازم و همون 110 سکه هم معادل با 165 ملیون هست رو خودم به سختی میتونم طی چند سال بدست بیارم ولی ایشون میگن من که نمیخوام ازت بگیرم و فلان و میخوام برام یه ضریب اطمینان باشه...من میگم این مهریه اصولا به خاطر عدم اعتماد دو نفره هست..مردی که خوب باشه و توی زندگی وضع مالیش خوب بشه، سکه و پول چیه، برای خانمش جونشو میده و جبران میکنه....بهش گفتم اگه شرایط نصف نصف میخوای برقرار باشه، پس مهریه رو طوری بگیر که رضایت من هم اون شرایط نصف نصف رو شامل بشه چون من از مهریه محرومم و چیزی به نام مهریه ندارم و ازین حرفا. یه جوری بشه که هر دو رضایت داشته باشن...ولی ایشون گفتن اره اینم هست ولی با پدر و مادرم صحبت کنم....
آخه میدونین چیه؟ همون حرف شماست چون ایشون بخوان هم نصف اموالی که بدست میاریم رو هم داشته باشن ولی سر مهریه هم منو راضی نکنن خب واقعا چیز جالبی در نمیاد...هم مهریه بالا و هم شرایط نصف نصف رو داشته باشی...آدم باید یکم منصف باشه...
البته بازم میگم حرفامون کاملا محترمانه بود...
به نظرتون 300 تا خوبه؟
واقعا چطور میشه این دختر خانم رو راضی کنم مهریه رو کمتر کنه؟
یه بحثی هم هست ایشون میگن من اگه مهریه رو پایین بگم، فامیل و آشنا میگن مگه من چه مشکلی داشتم و فلان...بهم میگه تو برای خوشحالی من، نمیخوای به حرف من توجه کنی؟.....
منم به ایشون میگم شما دخترا فقط چشم تو هم چشمی دارین! و چکار به حرف مردم داری و فلان...اونم میگه حرف مردم برام مهم نیست و باز بهانه های دیگشو میگه و بحث ضریب اطمینان و... میاره وسط...
ممنون از وقتی که میزارین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)