سلام
جالبه من همیشه وقتی می بینم یه خانم قدبلند و یه آقای قدکوتاه ازدواج کردن زیاد احساس نمی کنم ازدواج متوازن و متعادلی باشه و احساس می کنم آقای ماجرا احتمالا به این دلیل که بچه هاش بلند قد باشن و خانم ماجرا احتمالا چون این شخص بین گزینه ها بهتر بوده و نه ایده آل، به این ازدواج تن دادن (البته این صرفا یک تفکر شخصی و یک قضاوت شخصی هست امیداوارم کسی ناراحت نشه)
و الان دارم از شما می شنوم که شما به آقای این ماجرا غبطه می خورید. من همیشه فکر می کردم هم آقای ماجرا زیاد خوشحال نیست و هم خانم ماجرا
جالبتر اینکه من خودم توی دانشگاه یه هم اتاقی خوش چهره قد بلند داشتم که زیاد کسی خواهان ازدواج با اون نبود و خودش معتقد بود با اینکه چهره اش خوبه ولی چون قدش از نرمال بالاتره کسی خوشش نمیاد البته الان ازدواج کرده
شاید کلا بر اساس دیدگاههایی که از این طرف و اون طرف برای من ایجاد شده برام عجیب هست که کسی دنبال خانمی با قد بالای 170 باشه البته کلا دیدگاه های ما بر اساس چند موردی هست که جلو راهمون قرار می گیرن و می بینیم ولی مثلا دیدگاه شخصی من این بود که خانمهایی که قد بلندتر از نرمال دارن اون ظرافت و جذابیت زنانه رو ندارن.
و این دیدگاه متفاوت شما برای من جالب بود
ولی به نظر من کمی این معیار رو تعدیل کنید درصد خانمهای قد بلند در جامعه ما زیاد نیست به قد متوسط هم رضایت بدید گزینه هاتون خیلی بیشتر میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)