سلام دوسته عزیزم
دختر خوب مگه همه اونایی که بیرون دست تو دست میبینی مطمئنی حالشون خوبه اونم تو این زمونه که رابطه ها به تار مویی بنده . چرا باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه میکنی ؟؟
مگه همه اونایی که اتقاق بزرگ تو زندگیشون افتاده شب قبلش که میخواستن برن تخت بخوان میدونستن که فرداش بزرگترین اتفاق زندگیشون رقم میخوره . تو مگه میدونی که فردا چی میشه ؟؟؟؟شاید همین فردا بهترین روز زندگی تو باشه؟
ببین عزیزم اینا رو کسی میگه که بخدا خودش داره با زندگی به زور دست و پنجه نرم میکنه اما من امیدوارم زنده ام با هر سختی شده
ببین گلم بهترین کار اینه که بری باشگاه بری زبان بری کوه بری دنبال علایقت . به وقتش اونیکه میخواد میاد یه بار یه دوست عزیزی بنام مریم اینجا بهم گفت عسل هر چقدر هم باغتو پر از آب کنی درختان خارج از فصلشون میوه نمیدن( هر چند مریم جانمو دیگه تو سایت نمیبینم و امیدوارم سلامت و شاد باشن)
اره راست میگی به هیچ موقعیتی نیست یه بار اومدم اینجا تاپیک زدم از زندگیم گفتم گفتن تو خودستانی میکنی اما بنا به دلایلی نمیتونم عکسمو بذارم کاش میتونستم _ تا لااقل ظاهرم ثابت شه _ من چهار سال باشگاه حرفه ای کار کردم و بهترین اندامو دارم قیافه امم دقیقا شبیه بازیگره ترکیه ای هست بهترین شرایط مالی هم دارم با بهترین موقعیت شغلی و تحصیلات فوق لیسانس اما تنهای تنهام ...قرار نیست همه پرفکت باشن خب یه چیزایی خدا میده یه چیزایی هم میگیره ،اونایی که تنهان دلیل نمیشه که زشتن یا بدن ... شاید حتی بخاطر بهترین بودن کسی نمیتونه نزدیک بشه
من خودم تصمیمم اینکه اگه تا دو سال کسی که به دلم نشینه بیاد تو زندگیم از ایران مهاجرت کنم چون اینجا جوش سنگینه و اذیت میشم سعی کن خودتو سرگرم کنی تا بهش فکر نکنی
کاملا درکت میکنم تنهایی سخته اما روابط دو طرفه هم به هر قیمتی ارزش نداره

علاقه مندی ها (Bookmarks)