سلام دوستان عزیز
نمیدونم اینجا میشه در این مورد صحبت کرد یا نه ولی خب میتونه در جهت بهبود تالار باشه و شاید عده ی زیادی هم مخالف نظر من باشن.
ببینید مثلا همین تاپیک حال و احوال جوّ ناراحت کننده ای به خودش گرفته و نظر همه برام مهمه ولی بدونیم برای چی در این تالار هستیم ... برای کمک به هم دیگه و همینطور در صورت لزوم راهنمایی بگیریم .
احساس میکنیم هممون به نحوی موجب دل شکوندن دیگری داریم میشیم..همه ی ما در زندگی و خلق و روحیاتمون مشکلاتی داریم ... حالا اگر مثلا خانم ترنم عشق و یا هر شخص دیگری که مسائلی داره که هنوز اصلا خودش آگاهی نداره نسبت به اون ..میاییم و با انتقاد های تندی میخواهیم بهش بفهمونیم که نیا تالار و یا نباید اینطوری باشی ...ما هر کسی رو بخواهیم پایین پستش را تشکر میزنیم و...
حرف درستی هست که نمیشه توقع داشت اون هم از از آدمایی که نمیشناسیم ولی میتونیم با هم مهربونتر باشیم ... من هم شاید نتونستم به خوبی منظورم رو به ترنم بگم و حتما اگر اون زمان اشتراک داشتم از طریق پیام خصوصی این کار را میکردم نه اینکه جلوی همه به شخصی که اون هم مثل ما عضوی از تالار هست اینگونه صحبت کنم .
اگر واقعا قصدمون به همدیگه کمک کردن هست اولین گامش این هست که آروم و صبور باشیم و همینطور خشممون را بتونیم کنترل کنیم .
روانشناس نیستیم ولی حداقل میتونیم این اصل های کوچیک را رعایت کنیم .
من طرفدار شخص خاصی نیستم ..و روی صحبتم با همه بود حتی خودم ...فقط هر کس که بتونه فعالیت مثبتی بکنه و حداقل از نظر رفتاری احترام نگه داره برام محترمه.
بعد اینکه خانم بینهایت شما خانم محترمی هستین و صحبت هاتون را که میخوندم گفتین این تاپیک شده تاپیک معرفی ادعیه ... اول از همه اینکه نمیدونم چرا اغلب مردم اینقدر نسبت به معنویات روی گردان شدن و جبهه میگیرن ولی بیشتر مشکلاتی که در زندگی ها بوجود میاد بخاطر نبود همین معنویات هست ...
من هم گفتم اگر امکان پیام خصوصی بود از اون طریق اقدام میکردم وگرنه من کمتر در تالار مینویسم و دوست دارم هر زمان که لازم دیدم بتونم کمک کنم ..حالا اگر کسی تمایل به دعا داشته باشه چه اشکالی داره از اون طریق به آرامش برسه.
امیدوارم همه ی اعضا سالم باشند .

علاقه مندی ها (Bookmarks)