با سلام
دوبار حرفاتون و خوندم....احتمال میدم
چون ایشون نه از اول اشنایی نه در طول این دوماه
نتونستن تو دلتون جا باز کنن....کمی رفتارشون براتون پررنگ شده.
درمورد اینکه ابراز علاقه میکنن و شما دوست ندارید...
به نظرم فرصت خوبیه که ایشون و محک بزنید ببینید برای حرفاتون چقدر ارزش قایل اند.کاملا مودبانه و البته کاملا قاطعانه موضع خودتون رو روشن کنید براشون....بدون اینکه این حس و بگیره که کار اشتباهی کرده و شما دارید جلوشو میگیرید....این منظورو برسونید که این روش منه ...من ایتطوری راحتم....به من اجازه میدید راحت باشم...میشه خواهش کنم رسمی صحبت کنیم...نمیدونم حالا هرجور خودتون صلاح میدانید
ی قطع ارتباط چند روزه که هم که اشاره شد خیلی خوبه
به نظرم پیشنهاد بدید ی هفته همو نبینیم کتاب ازدواج بدون شست و بخوتیم(البته اگه کتابهای ازدواج و دوست دارید بخوتید)هم خودشناسی داره هم اخرش تست ....بعد اون مدت میتونید جواب تستهاتون و بهم نشون بدید میزان سنخیتتون معلوم شه.کار حالبیه
یِ چیزی هم درمورد این صمیمیت بگم
احتمالا دیگه شما رو مال خود میدونه;)
من اصلا کارشون و تایید نمیکنم میخوام بگم قابل درکه.
عحله نکن همه چیزو بدون بعد بذار کنار هم.
همکاارم با مردی ازدواج میکنه که خیلی چشم پاک و....ولی خودش همکارم و میبینه و ...(ادامه اش و نمیشه تو همدردی گفت)
در مورد نگاههاشون هم ....چه به شما زیاد نگاه میکرد چه نمیکرد....حتما باید رفتارش و نکاههاشو و برخوردش با خانمهای دیگه در نظر بگیری.
به نظر من مردهایی که نگاههشون تربیت شده است کمی بیشتر از حد معمول جامعه.... خیلی جذابن.
ی سفر یِ روزه باهم برید...میتونید بگید ما فلان روز داریم میریم فلان جا شما هم خواستید با ما بیایید..
هم اینکه میشه برنامه ای ترتیب بدید با پدر یا برادری کسی برن بیرون.....از نگاه یِ مردِ دیگه هم خوب میشه بررسی کرد
خوبه که از شخصیت خودشون اطلاعات کسب کنید
بیشتر نکات مثبتی که گفتید از شخص خودشون نبود
نمیدونم حالا شاید لازم ندید بنویسید
در مورد بیماری هم.....درستش اینه که اگه بیماری ژنتیکی هست اول بگن...حالا بیماری خاص اگه ژنتیکی نیست خوب حالا نکفته دیگه.....فقط چون دوگانگی تو حرفاشون پیدا کردید اینها کنار هم کارو خراب میکنه.ببینید اگه براتون زندگی با ادمی که حرفهای ساده رو هم میپیچونه و راست نمیکه سخته ...پس حتما به مشکل میخورید. چون ا ین ویژگی چیزهای دیگه هم دنبالش داره.
ولی هستن ادمهایی هم که میگن هر کسی مشکلی داره
از کجا معلوم نفر بعدی مشکلش بدتر نباشه.......و ...
ببخشید مثل اینکه خیلی طولانی شد
هم برای شما هم اون اقا ارزو میکنم
هر چی خیره سر راهتون قرار بگیره
- - - Updated - - -

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)