دوست عزیز،
من چون خودم بچه دارم نظرم رو خدمتتون میگم وقتی که شما 15 روز در خانه پدر مادرت باشی تاثیر خیلی چشم گیری روی تربیت فرزندتون داره چون پدر بزرگ مادر بزرگ خاله دائی عمو عمه از روی دوست داشتن زیاد باعث چند تربیتی فرزند میشوند، اینکه یک زمانی شما مثلا تشخیص بدی فرزند یک ساله شما در یک زمان خاص شکلاتی نخورد اطرافیان نمیگذارند که شما تشخیص خودتون رو انجام بدید این یک مثال کوچک بود ساعت خواب ساعت خورد و خوراک توجه های بی حد و اندازه همه چیز به هم میریزد، شما نمیتونید به فرزندتون "نه" بگید چرا که یک نفر دیگر هست که خواسته ایشون رو بر اورده کنه و کم کم فرزند شما حرف شنویش از شما به حداقل و صفر میرسد، این تاثیرش روی تربیت بچه .
شما میفرمائید فاصله شهرها یک ساعت و نیم هست خیلی دور نیستید میتوانید در 15 روز نبود همسرتون سه چهار روز وسط نبودشان را بروید پیش خانواده خودتون، برای خودتون یک سرگرمی درست کنید، میتوانید فرزندتون رو مهد کودک بفرستید یک روزهائی که کار دارید و به کار شخصیتون برسید، میتوانید از همسرتان بخواهید یکسال امتحانی در شهر زندگی پدر مادرتون منزلی اجاره کنید و ببینید شرایط چطور پیش میرود بعد تصمیم بگیرید،
البته همسر شما باید درک کنند که شرایط برای شما خیلی سختتر از شرایط ایشونه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)