سلام ، خیلی ممنونم که در اینجا حاضر شدید.
من هم مطمئن هستم ریشه های اصلی در چیز دیگری هست من کلا از همون کودکی خجالتی و سر به زیر بودم و کمال طلبی و افسردگی رو هم به صورت قطع دارم اما همه اینها در یک چیز خودش رو نشون میده. احساس میکنم اگر مشکل قد نداشتم هیچ مشکل خاص دیگه ای که بچسبم بهش رو نداشتم اگر چه آدم معمولی پر از اشکال ظاهری و باطنی هستم اما این مورد رو نمیتونم هضم کنم.
برای یک آقا خیلی خیلی سنگینه این موضوع.
تصور میکردم مثلا اگر من قد بلندی داشتم چی میشد چه قدر شاد بودم و چه قدر احساس خوبی درونم زنده میشد چقدر احساس خوبی نسبت به خودم داشتم و چقدر زندگی متفاوت بود با این چیزی که امروز هست. واقعا این چیزی بود که میخواستم و فکر میکنم زندگیم به خاطرش به هدر رفته.
- - - Updated - - -
کار هر روزم اینه که به آدمها دقت کنم به قدشون و میبینم که در بهترین حالا معمولا قدم هم قد خانوم ها و یا کمی بلندتر از اونها هست.
خوشم نمیاد تو 30 سالگی مثل بچه ها صحبت کنم اما احساس میکنم همیشه چند سال عقبتر هستم مثلا کودکی نکردم ، نوجوونی نکردم ، جوونی نکردم و حالا همین طور. منظورم از جوونی کار خلاف و این چیزها نیست منظورم اینه که فکر و ذهنم درگیر چیزهای اضافه ای بود که هیچ کمکی بهم نکرد و اون دوران رو مثل باد از دست دادم.
باز هم میگم نمیخوام مثل بچه ها صحبت کنم اما متاسفانه مشکل عقده کم توجهی یا همچین چیزهایی رو دارم ، خیلی به مسائل جنسی توجه نمیکنم بلکه مسئله اصلی اینه که محبتی یا عاطفه ای ندیدم و توجهی ندیدم در صورتی که دقیقا بر عکس این رو میخوام. حتی راضی هستم که کسی بیشتر نگاهم کنه و مثلا یک لبخندی هم بزنه شاید براتون مسخره باشه اما همینقدر توقع دارم و این تو زندگیم وجود نداشت.
- - - Updated - - -
سلام و ممنونم که محبت کردید.
آره ایده خوبیه اگر یک همچین موضوعی ایجاد کردید بنده هم مشتاقم شرکت کنم.
اما در مورد استقلال من عرض کنم که فکر نمیکنم چیزی که الان دارم با استقلال خیلی فرقی کنه.
همین حالا هزینه های چندمیلیونی برای کسب و کارم میکنم و طبیعتا مشکل مانی خیلی نیست.
حتی برای خونه هم یکی دو روز چیزهایی میخرم و مثلا تو همین امثال 5-6 میلیون برای خواهر و برادرهام هزینه کردم.
حالا این از نظر استقلال مالی و اقتصادی هست شاید منظورتون استقلال در زندگی و خونه و اینها باشه که متاسفانه تا اینجای کار به خواست خانواده خونه نگرفتم چون میگن بده پسر خونه مجردی بگیره چند ساله که همین بحث رو داریم. ولی خوب احساس میکنم دارم وقتم رو تلف میکنم و باید سریعتر بگیرم.
- - - Updated - - -
باور کنید اینها شعاری هست برای مرد بحث قد واقعا روحی و روانی آسیب زا هست.
- - - Updated - - -
سلام و ممنونم که در تاپیک حاضر شدید.
من هم بعید میدونم تفاوتی حاصل بشه تا وقتی ریشه ای مشکل حل بشه.
- - - Updated - - -
سلام و ممنونم از شما که محبت کردید.
عزت نفس و اعتماد به نفس هر چه هست من از اون بی بهره ام و نمیدونم چطور باید ارتقائش داد یعنی راستش رو بخواید به یک جایی رسیدم حوصله هم ندارم خیلی دیگه وقت بزارم مثلا مقاله بخونم یا چه میدونم انرژیش رو ندارم.
جالب اینجاست که این روحیاتم مدام تغییر میکنه ممکنه در طول روز حتی. حتی نمیدونم ظاهرم چطوره خوبه بده؟ بعضی اوقات فکر میکنم قیافه خوبی دارم و بعضی اوقات فکر میکنم قیافه وحشتناک حال به هم زنی دارم یعنی اصلا عجیبه. شاید روزی صدبار به آینده و دوربین نگاه کنم ببینم خوبم و بدم و چطورم؟ اگر چهره خوبی داشته باشم یک احساس خوبی ممکنه پیدا کنم اگر فک کنم نه احساس خیلی بدی پیدا میکنم.
- - - Updated - - -
خیلی بدم میاد مثل این بچه ها دارم نق میزنم، فقط سن و سالم شده 30 ولی همچنان همون آدم 20 سالگی ام
- - - Updated - - -
خیلی بدم میاد مثل این بچه ها دارم نق میزنم، فقط سن و سالم شده 30 ولی همچنان همون آدم 20 سالگی ام

علاقه مندی ها (Bookmarks)