تشکرشده 1,848 در 755 پست
gholam1234 (چهارشنبه 21 اسفند 98), zolal (یکشنبه 10 فروردین 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
سلام ممنون mvaz
خدایا برای نفر بعدی، صبر و استقامت و شکیبایی رو میخام از خدا و اینکه همیشه در کنار اعضای خانوادش خوب و خوش و خرم باشه، الهی آمین.
ضمنا برای خودمم از خدا میخام که کمتر گناه کنم!!! ممنون
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
مرسی از دعای قشنگتون
ان شالله عاقبت به خیر بشید
خداوندا،، به نفر بعد همسری شایسته و صالح ،،کسی که خویشتن دار از همه نسبت به خود ، و نگهداری کننده ترین فرد در مالش باشد، که به واسطه آن نفسش (حالش) و مالش محفوظ بماند، کسی که فراخ ترین روزی و بیشترین برکت را در زندگی اش داشته باشد، و از وی برای او فرزندی طیب در نظر بگیر
آمین
تشکرشده 293 در 87 پست
به به ..چقد زرنگم این دعا رو نصیب خودم کردم...
خدایا به نفر بعدی قدرت بخشیدن خودشو بده که به واسطه ی اون بتونه دیگران رو هم ببخشه و به ارامش برسه....خدایا نفر بعدیم بتونه خودش رو دوست داشته باشه و قدر خودش و نعمت ها و زیبایی هایی که بهش عطا شده رو بدونه....خدایا نفر بعدیم رو از حساسیت ها و ناراحتی های بی مورد حفظ کن که افت زندگیشه...خدایا من تو رو با نفر بعدیم با ارامش تنها میزارم و براش ارامش در زندگیش رو خواستارم...ارامش...ارامش.....ا امش......
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام.
چقدر به آرامش نیاز داریم. ممنون از شما
این دعا تنها واسه نفر بعدی نیست، برای همه مردم جهان و بالاخص مردم ایران هست:
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خدایا به اون دسته از مردمی که هنوز این مریضی رو شوخی گرفتن و برای کارهای غیرضروری میان بیرون و باعث میشن حالا حالاها درگیر باشیم، شعور و فهمی عطا کن که موقعیت رو درک کنند و دست از این کارهای غیرمسئولانه بردارند. خدای عزیزم، ما رو ببخش که قدر نعمت هامونو ندانستیم و با گناه کردن، کفران نعمت کردیم.
خدایا بهمون رحم کن. کمکمون کن تا زودتر این شرایط تموم بشه.
خدایا اجر و سلامتی چندین برابری را نصیب همه کسانی فرما که شبانه روزی سهمی در مهار و از بین بردن این بیماری بر عهده دارند.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
الهی آمین
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام
ممنون از شما خانم زولا
برای نفر بعد اگر از خداوند سبحان خواستارم که درک معانی و مفاهیم را آن طور که هست به او نشان دهد تا عمق ایمانش افزون تر گردد.
تشکرشده 1,494 در 483 پست
Mvaz (پنجشنبه 28 فروردین 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
اثرات قرنطینه هست ....
تشکرشده 1,848 در 755 پست
تشکرشده 2,261 در 917 پست
zolal (پنجشنبه 28 فروردین 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)