سلام آقای اسکار فیس گرامی ..وقتتون بخیر و خوبی باشه ان شاءالله ؛
1_ بنظرتون ضامن سعادت و عاقبت بخیری انسان در این دنیا و اون دنیا چیه ؟
این دنیا عزت نفس، اعتماد به نفس، پشتکار. اون دنیا رو قبول ندارم.
2_ تا حالا شده به خدا توکل کنید ولی ته دلتون باز هم نگران باشید که نکنه همه چیز اونجور که میخواهید پیش نره ؟
چرا قدیما زیاد پیش میومد. تا اینکه دیگه توکل نکردم پیش نیومد :)
3_ چقدر فرزند خوبی برای پدر و مادرتون بودین ؟ و اینکه یه فرزند خوب برای پدر و مادرش دارای چه خصوصیاتی باید باشه ؟
نمیدونم اینو باید از مادرم بپرسین - اذیتشون نکنه و مایه سربلندیشون باشه. پدر و مادر از این بیشتر نمیخوان.
4_ این سؤال رو یه جورایی از آقای سی آر وای کپی برداری میکنم ..لطفا پاسخ بدین .
به موارد زیر از 0 تا 10 نمره بدین به خودتون .
ایمان =
0
مهربانی =
6
دست و دلبازی=
5
شادی =
2
خوش تیپی=
4
هوش=
6
موقعیت اجتماعی=
5
5_ تا حالا دچار بیماری های روحی روانی شدین ؟( منظورم افسردگی ، وسواس و از این قبیل )
اگر آره چطور درمان کردین ؟
اومدم بگم نه مشکلی نداشتم یاد اون خبری افتادم که میگفت بیشتر از 70 درصد مردم ایران مشکل دارن :) ولی در کل اگر موردی هم بوده اون جوری نبوده که از زندگی بندازتم. شایدم الانم درگیرم و خودم خبر ندارم :)
6_ تا حالا عاشق شدین و شده از کسی خوشتون بیاد ؟ اگر اره بقیه ی ماجرا رو توضیح بدین.
عاشق نه ولی خوب از خیلیا خوشم اومده و حالا هر موردی به یه دلیلی نشده. اکثرا خودم موقعیتم جوری نبوده که بتونم جلو برم.
7_ از بین خانم های زیر که پیشنهاد میدم کدوم را ترجیح میدین برای ازدواج ؟
الف ) خانم چادری با چهره ای نسبتا خوب و خوش اخلاق
ب) خانم مانتویی با چهره ای زیبا ولی بد اخلاق
ج) خانم مانتویی با چهره ای عادی ولی خانواده ای پولدار
د ) هیچکدام
د
8_ توی اوقات فراقتتون چه کارهایی انجام میدین ؟
معمولا فیلم و سریال و اینستا و یوتیوب و ...، یه سری پروژه های شخصی مثل ترجمه و ... خسته نباشم با ماشین ور میرم. کمتر خسته باشم میرم انباری یه چیزی پیدا میکنم یه چاقویی ابزاری چیزی ازش میسازم.
9_ از کودکی تا الآن به چه شغل هایی علاقه مند بودین ؟ الآن چی دوست دارین ؟
به ماشین خیلی علاقه داشتم و دارم. تو دانشگاه رشته کاردانیم همین بود و یه مدتی هم تو همین فیلد مشغول کار شدم ولی نشد ادامه بدم و اومدم سراغ کار فعلیم.
10_ آیا نزد اطرافیان آدم محبوبی هستین ؟ اگر آره بیشتر بخاطر چیه ؟
آره فکر کنم. شاید چون کار خیلیا رو بی چشمداشت راه انداختم.
11_ برنامه ی کامل یه روز تعطیلتون را برامون بگین .
معمولا کله سحر بیدار میشم چون عادت کردم. با گوشی ور میرم. صبحونه و حموم و خونواده اگه کاری نداشته باشن چند قسمت از سریال یا فیلمای مورد علاقم. مجددا با گوشی مشغول میشم. تنخواهامو جمع میزنم و ترجمه ای چیزی اگه دستم باشه انجام میدم. ناهار و شاید یه چرت و میرم سراغ ماشین شستن و کاری اگه داشته باشه درست کنم. اگرم کاری نداشته باشه یه بلایی سرش در میارم :) دیگه بعدشم ترکیبی از کارای قبلی.
12_ فکر کنید برای اولین بار با یه کسی ملاقات میکنید (چه خانم چه آقا فرقی نداره ) چطوری متوجه میشید طرفتون آدم خوبیه یا نه ؟ چه ویژگی هایی توش ببینید متوجه میشید ؟
با اولین برخورد نمیشه گفت صد در صد آدم خوبی هست یا نه. اصلا خوب و بد مطلق که نداریم. همه ما آدما تو یه محدوده ای در حال نوسان هستیم. در اولین ملاقات یه سری خصوصیات مثل پرحرفی و کم حرفی، دورویی یا سادگی، چاپلوسی یا رک بودن، تنبلی یا پشتکار داشتن و ... رو شاید بشه فهمید.
13_ توی امر ازدواج روی کدوم معیارتون پافشاری میکنید و حاضر نیستید کوتاه بیایید ازش؟
ازدواج که خدا بیامرزدش تقریبا دیگه بیخیال شدم ولی اگه روزی روزگاری پیش اومد:
احترام - صداقت کامل - تعهد - اخلاق - مهریه کم و منطقی - مراسم کم خرج
14 _ خودتون را برای ما توضیح بدین ( نقاط قوت و ضعف )
نقاط قوتم شاید نقاط ضعفمم باشه نمیدونم :) همشو یه جا مینویسم:
پیگیر، باوجدان، مهربون، اکثرا نگران نظر دیگران در مورد خودم، دوست ندارم هیچکس از دستم ناراحت بشه، بعضی وقتا خسیس، بعضی وقتا دست و دل باز، برخورد محکم داشتن سختمه، دیگه چشمام داره میسوزه فردا چیزی یادم اومد اضافه می کنم :)
فعلا

علاقه مندی ها (Bookmarks)