سلام خانم شمیم الزهرا

سلام
منم میخواستم چند تا سؤال ازتون بپرسم ( البته صندلی داغ این سری رو مطالعه نکردم)
خیلی لطف میکنین

1. بهترین رفتار و برخورد با حسادت فرزندان چی میتونه باشه؟
من راستش بلد نیستم اینجور چیزارو کلی جواب بدم. اخه بچه تو محیطی هست که رو علت و تداوم رفتاراش موثره
پس اول باید محیط کودکو بشناسم بفهمم دقیقا به چی حسادت میکنه ریشش چیه عوامل تداوم بخشش چین چه رفتارایی بروز میده که حسادت برداشت میشه و بازخوردای والدین و اطرافیان به این رفتارها چی بوده...
اگه موضوع خاصی مد نظرتونه تاپیک بزنین

اما خیلی کلی و در رابطه با ورود فرزتد دوم( اگه به سوال شما ربط داشته باشه) بخوام بگم. خب بازم ذهنم رفت رو رفتارای والدین که نمیدونم چی بوده که بگم چه کارش کنن
اما یک کار خیلی خوب گذاشتن وقت خصوصی با فرزند اول هست
وقت خصوصی یعنی یک زمان مثلا یک ساعته که درون ساعت همه تلفنا قطع فرزتد دوم یا خوابه یا به کسی میسپاریم . این زمان هرروز ساعت مشخصی داره و فقط مختص فرزند دومه باهاش هر بازی که دوست داره میکنیم. درون ساعت هیچچ اموزشی بهش داده نمیشه. غذا سعی نمیکنیم بدیم نکات اخلاقی نمیگیم هیچی فقط باید بریم تو دنیای کودک و باهاش اونچه که دوست داره بازی کنیم بازی بدون هیچ هدفی از سمت ما فقط برای خوشگذشتن و خاطره سازی فرزندمون
2. شخصی که پیش تون غیبت می کنه و شما هم اذیت هستید بهترین رفتاری که باید داشته باشید چی هست ؟ سکوت میکنید ؟ دفاع می کنید؟
ببین بعضیا اهل غیبتن نه اینکه موردی پیش بیاد ن اینا پای ثابت غیبتن. ازین افراد دوری میکنم و در حد ضرورت ارتباطمو اونم هدفمند حفظ میکنم چون عین باتلاق میمونن...
اما اگر موردی پیش اومده کسی غیبت میکنه برحسب رابطم باهاش و روحیاتش فضای اونجا انتخاب میکنم چه کنم
مثلا گاهی دفاع لازنه تا از حیثیت فردی که حضور نداره دفاع کنیم
گاهی باید موضوع حرفو عوض کرد
گاهی باید محیط ترک کرد
گاهی باید تلنگر زد
3. مواقعی که افکار منفی به سراغ تون میاد (مثلا خدای ناکرده ترس از دست دادن عزیزان و... ) چطور خودتون رو آرام می کنید؟
راستش تجربه نداشتم که بگم
افکار منفی من یاد بدی و ظلم کسیه
متشکرم خانم روان شناس

علاقه مندی ها (Bookmarks)