سلام ، وقت بخیر ، امکانش هست وقتی پستی رو ویرایش می کنیم نام کاربری پایین پست نیاد ؟ (یا بعد از چند بار ویرایش بیاند) چون میخوام پست های آموزشیم تمیز باشند این که پایین پستم نوشته میشه ویرایش.....
موجب بی نظمی پستم میشه.سپاس
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام ، وقت بخیر ، امکانش هست وقتی پستی رو ویرایش می کنیم نام کاربری پایین پست نیاد ؟ (یا بعد از چند بار ویرایش بیاند) چون میخوام پست های آموزشیم تمیز باشند این که پایین پستم نوشته میشه ویرایش.....
موجب بی نظمی پستم میشه.سپاس
ویرایش توسط تبسم آسمانی : یکشنبه 09 شهریور 99 در ساعت 15:15
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام ، متشکرم آقای مدیر ، لطف کردید
خدا خیرتون بده.

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
سلام
شما باید از قبل متن خودتون رو در یک نوت پد بنویسین و وقتی آماده شد اینجا پیست کنین و سپس ارسال رو بزنین. زمان ویرایش محدود هست پس لحاظ کنین.
اگر مشکلی دیدین به این لینک مراجعه کنین.↓
http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=23119
پ.ن
این پست طی ساعات آینده به لینک مذکور منتقل خواهد شد.
miss seven (یکشنبه 16 شهریور 99), Mvaz (یکشنبه 16 شهریور 99), Niagara (یکشنبه 16 شهریور 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
چقدر پست میذاری تبسم؟؟؟؟
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام . تاپیک ها و پست های من آموزشی و خودشناسی هستند و چیز غیر مفیدی در این تالار قرار نمی دم. برای بهره بردن کاربرها و نیت خیری که دارم این تاپیکها رو ایجاد کردم الحمدالله کاربرها هم استقبال کردند.
اگر مشکلی باشه مدیران به من تذکر می دند حتما.
به شما هم پیشنهاد می کنم حتما تاپیک هایی که ایجاد می کنم رو مطالعه بفرمایید.
یا حق
ویرایش توسط تبسم آسمانی : پنجشنبه 27 شهریور 99 در ساعت 17:16
تشکرشده 2,261 در 917 پست

سلام
دوستان محترم در تالار حین فعالیت های خود لطفا به نکات درج شده در این تاپیک که لینک شده هست دقت داشته باشند.
از همراهی و توجه شما سپاسگزارم![]()
تبسم آسمانی (یکشنبه 06 مهر 99)
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام سحر خانم ، خوبین ممنونم بابت زحماتی که میکشید خدا خیرتون بده ، شما به صورت کلی گفتید اما من خواستم بابت فعالیت خودم توضیحی بدم بابت ارسال های زیادم دو دلیل دارم اول اینکه مدت محدودی در همدردی حضور دارم و هدفم ارسال سریع تر کتاب های آموزشی هست ، برخی مطالب هم زیاد هست من هم با وجود بچه کوچک هر وقت فرصت کردم زود زود ارسال می کنم تا کتاب ها نیمه تمام نمونند
دلیل دوم هم ممکنه کسی همین تاپیک های آموزشی رو مطالعه کنه و حل مشکلاتش رو پیدا کنه
اما من بعد سعی می کنم تاپیک ها رو یکی یکی بروزرسانی کنم
ممنونم از حسن نیت شما سحر جان![]()
سحر بهاری (سه شنبه 01 مهر 99)

سلام خانم تبسم آسمانی
از فعالیت های ارزشمندتون در ارسال مطالب مفید در تالار و توجه و هوشیاری شما تشکر میکنم.
پاییزتون سرشار از عشق![]()
تبسم آسمانی (یکشنبه 06 مهر 99)

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)