به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 شهریور 00 [ 17:32]
    سطح
    59
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    373

تشکرشده 325 در 136 پست

Array
    یک بارم که دیگه دعوا بالا گرفت و من خیلی عصبانی شدم.ولی ایشون از یه تاریخ به بعد سعی میکرد منو آروم کنه و مدام من میگفتم تمام کنیم تمام کنیم ایشون مقاومت میکرد و نمیزاشت این اتفاق بیفته

چند روز پشت سر هم بحث و منم قهر میکردم و جواب نمیدادم و ایشونم پیگیری میکرد و من مدام میگفتم تمام کنیم ایشونم میگفت بیشتر فکر کن.

.تمام مدت من میگفتم تمام شه اون نمیزاشت.
    شما که الکی نمیگفتید تموم کنیم درسته؟ پس خودتون هم تمایلی نداشتید به ادامه رابطه . حالا دلیلش چی بوده حتما خودتون بهتر میدونید. برای خودتون دوباره دلیلهاتون را مرور کنید.
    اگر دلیلهای درست داشتی خب همین الان تمومش کن .دیگه اگه اون اقا تماس گرفت یا نگرفت یا اصرار کرد یا نکرد جواب شما منفیِ.

مسائلی هم که به ذهن من میرسند اینه که ایشون 40 سالشه ایا قبلا ازدواج کرده؟ چرا تا الان ازدواج نکرده؟ میتونه علامت خوبی نباشه.

ایشون 20 سال خارج از کشور بوده ادمها با 5 سال زندگی در خارج فرهنگشون تغییر میکنه چه برسه به این همه مدت.
    شما هم که سنتی هستید. در نتیجه شما دو نقطه مقابل هم هستید و اکثر دعواهاتون هم بخاطر همین تفاوت فرهنگی بوده.

این را نمیشه درستش کرد مخصوصا اینکه بدبینی هم دارید که احتمالا از خیانتی که در رابطه های قبلی دیدید ناشی شده.

اینها همه امتیازهای منفی که میتونه خیلی ازارت بده و عصبانیت کنه و زندگی را برات سخت کنه.باعث بشه گیر بدی. دعوا کنی. قهر کنی. ودیگه دوست داشتنی نباشی.

مثل الان که این اقا دیگه تمایلی به ادامه رابطه با شما نداره. اگر برگرده هم بعید میدونم رابطه را با شما به قصد ازدواج ادامه بده شاید فقط برای دوستی ساده باشه. بهتره خودت راسبک نکنی و پیگیرش نباشی و دیگه بهش فکر نکنی .

کدوم رفتارامنظورتونه؟
    عصبانی شدن .گیر دادن. بدبین بودن. قهر کردن. (حالا اگر حتی ایشون کاری کرده باشه که عمدا شما را ناراحت کنه) یکدفعه مهربون شدن.مدام گفتن اینکه تموم کنیم ولی هنوز داری ادامه میدی( حالا با اصرار ایشون یا بدون اصرار).

این رفتارها به خاطر چیه؟ بخاطر اینه که اون عصبانیت کرده(اگر اینطوره پس چرا باهاش ادامه میدادی؟چون اصرار میکرد که بمونی ؟ یعنی اگر یه نفر اصرار کنه که بمونیم تا ازارمون بده ما باید قبول کنیم.)

دلیل رفتارهات همون ضعفهای وجودیته که با کمک یه روانشناس میتونی پیداشون کنی و حلشون کنی.

خوب مشکل اینجاس که الان من بفهمم ایرادها از من بوده بطور کامل برای بعدامیپرسم یا کلا با این آقا در تضاد
    بودیم؟

نه همه ایرادها از شما نبوده این رابطه مناسب شما نبوده و نیست. (توضیحات اولم برای رسیدن به این جواب بود)
    فقط اگر شما قوی تر بودید همون ابتدا رابطه را تموم میکردید و اینقدر اذیت نمیشدیدو اذیت نمیکردید.

2. کاربر روبرو از پست مفید آنه ماری تشکرکرده است .

الهه زیبایی ها (سه شنبه 27 آبان 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)