سلام جناب mvaz
زندگی محل امتحان و آزمایش ماست.یه وقتهایی امتحان میشیم اما مساله واضح و مشخصه ، مثلا موقع نماز اول وقته و ما سرگرم یه کار یا حتی یه گفتگوی لذت بخشیم. اون لحظه باید به اون لذت غلبه کرد و رفت نماز رو خوند. یا مواردی که توی پست حال و احوال گفتم همه واضح بود مثل غیبت نکردن، پرهیز از جدال و بگو مگو، حفظ احترام پدر و مادر توی همه شرایط، اما بعضی امور مثل تغییر شغلی که بهش اشاره کردی یه مساله اختیاریه.
توی برداشت خودم و فهمم تا اینجا از دینداری، اضافه ثروت اگه برای کارخیر مصرف بشه خودش میتونه نوعی عبادت باشه، اگه به این نیت کسی که توانایی اضافه کردن ثروت بر ثروتش رو داشته باشه توی مسیر خیر قدم برداشته. کسانی هستند که کارخانه های بزرگ دارن و ازشون به نیکی یاد میشه، چه بهتر که انسانهای درستکار پولدار بشن تا دست نیازمند رو بدون بی منت بگیرن. یا اگه مجرد هستی به نیت اینکه بخوای شرایط ازدواج مهیا کنی شغلی با درآمد بهتر، به نظرم دنیا پرستی حساب نمیشه. وقتی برای اضافه مال خودت رو امانتدار و حسابدار خدا حساب کنی که قراره چند نفر سر کار ببره، یا به یه زن بی سرپرست کمک کنه تا فقر اونو به فساد نکشاند ، این نوع مال اندوزی نه تنها بد نیست که خیلی هم خوبه و میتونه یه قفلهای معنوی رو باز کنه.و اگه با این نیت جایی دو برابر کار کنی اون کار دوبرابر میتونه نوعی عبادت و تقرب به خداوند باشه شبیه نمازهای مستحبی و بلکه بالاتر تاثبرات معنوی داشته باشه
پس اول بهتره معرفت و شناختت رو نسبت به فلسفه مال اندوزی احتمالی وسیع تر کنی.
اونوقت در قدم بعدی ببین عقل و دل و روح و احساست کل این مسیر رو از ابتدای نیت تغییر شغل تا کسب اطلاعات بیشتر در مورد شغل جدید چطور میبینه آیا با اطمینان خاطر مطمئن شدی این مسیر روی ریل تقرب به خدا قرار داره یا حس میکنی نفست داره فریبت میده. تشخیص اینها به عهده خودته
هر چی اطلاعاتت بیشتر باشه تصمیم بهتری میگیری . حتی میتونی با یه کارشناس مذهبی هم صحبت کنی و بگی یه مسیر دینداری انتخاب کردم و یه اهدافی دارم حالا مطمئن نیستم شغل جدید با درآمد بالاتردر این مسیر قرار داره یانه. چنین مشورتهایی میتونه ذهنت رو روشن تر کنه.
ضمن اینکه اطلاعات بیشتری در مورد کار جدید کسب کنی که واقعا دوام داره، امنیت شغلیش خوبه اینا رو خودت میتونی تشخیص بدی چون تخصص خودته.
در نهایت وقتی هدفت و نیتت قدم گذاشتن در مسیر خدا باشه حتما بهت کمک میکنه تصمیم درست رو بگیری.تا متوجه بشی شغل جدید در مسیر رشد معنوی بیشتر توست یا شغلی که دراون هستی

علاقه مندی ها (Bookmarks)