با عرض سلام به آقای نجار گرامی
سلام سرکار خانم سوده . ممنون که وقت گذاشتید
آقای نحار میگم این صندلی که روش نشستید رو خودتون درستش کردید؟! نترسیدید که روی صندلی چوبی نشستید؟! آخه میخوایم با دوستان زیرش هیزم بزاریمااااا

با اجازه...
1.نام خانوادگی همراه با تاریخ تولد و محل سکونتون لطفا !
اگر اجازه بدید نام خانوادگیو نگم. متولد 65/4/11 هستم، وساکن تهرانم
2.ازدواج کردید؟! اگه نه چرا؟!
خیر ازدواج نکردم ودلیلش پیدا نکردن شخص مناسبه. هرچند که مدتیه جدی ئنبال کسی برای ازدواجم
3.چند تا از خصوصیات خوب خودتون؟
من پشتکار خوبی دارم ، درستکارم ، سعی میکنم مهربون باشم ، کمی با هوشم
4.بچه چندم هستید؟
فرزند دوم از بین 5 فرزندم و فقط یک برادر بزرگتر دارم.
5. از چه غذایی خوشتون میاد؟از کدوم غذا بدتون میاد؟
من هیچ غذایی نیست که خیلی دوست داشته باشم یا خیلی بدم بیاد. اما از کوفته و قرمه سبزی و فسنجون بیش از بقیه غذاها خوشم میاد و هر غذایی که بامجان داشته باشه نمیخورم، دلیلش هم تنفر پدرم از بادمجانه که روی همه پسراش این تاثیرو گذاشته.
6.از عقرب خوشتون میاد؟؟؟ از سوسک چطور؟؟؟ ملخ چی؟؟؟؟
کلا با هیچکدوم مشکلی ندارم یعنی اگر ببینم نه میترسم نه ذوق زده میشم. همیشه سعی کردم به موجودات زنده دیگه احترام بگذارم
7.مورچه کشتید؟؟؟؟؟ الان هم میکشید؟؟؟
بله دوران کودکی شیطنت کردم و از اینکارا هم زیاد انجام دادم، اما حالا نه سعی میکنم به موجودات دیگه صدمه نزنم
حالا کمی سوالات سخت اون بالایها دست گرم کنی بود...
خدا بخیر کنه....
8.چرا بااین که میدونیم نگاه به نامحرم حرامه این کارو می کنیم؟
خو ب به نظرم دلیل عمده اش کنجکاوی و لذتیه که از این کار میبریم. و از اونجایی که سیلی نقد به از حلوای نسیه است ترجیه میدیم نقدا فیض ببریم تا بعدا ازمون نسیه تشکر کنن
9.چرا از دینمون هرچیزیرو که به صلاحه انجام میدیم واون دستوراتی که به نظر خودمون محدودمون میکنه رو اصلا عمل نمیکنیم؟
این منفعت طلبییه که در ذات بشر وجود داره
10.چرا حق الناس رو رعایت نمی کنیم وقتی میدونیم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نه؟
به نظرم این هم به همون قضیه حلوای نقد مربوط میشه. مال مردم خوری در لحظه جواب میده ، اما عذاب وپاداش اخروی حالا حالا ها وقت میخواد
11.چرا ما فقط تو مشکلات دست به دامان ائمه ومعصومین میشیم؟
به نظرم این از ضعفی ناشی میشه که درنهاد بشر وجود داره. مثله کودکی که فکر میکنه پدرش شکست ناپذیره و وقتی بزرگتر میشه و ضعفهای پدرو میبینه ، به دنبال تکیه گاه و الگوی قوی دیگه ای میگرده . در نهایت ما این تکیه گاه رو در معصومین پیدا میکنیم
12.چرا وقتی دعاهامون مستجاب نمیشه نا شکری می کنیم ؟
شاید دلیلش اینه که خودمونم مطمئن نیستیم که کاری از دست نذر و نیاز بر میاد
13.-چرا توی زمانه پیشرفته انسانیت پیشرفت نکرده؟!
نمیدونم. اما عجیبه که در بعضی موارد حتی پسفت هم داشتیم. شاید به خاطر رقابتیه که برای بدست اوردن رفاه بیشتر وجود داره. و باعث شده همه چیز در اولویت دوم قرار بگیره
14.چرا دیگه کسی واسه اینکه یکی رو خوشحال کنه حاضر نیست خودش رو ناراحت کنه؟
چرا هست مثلا مادرها...
15.دوست دارید عروسیتون تو چه روز خاصی باشه؟
از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رو میخواست
16.از ارتفاع میترسین؟!
ترس خیر اما دچار استرس میشم . نه به صورتی که نتونم کار کنم یا فکر کنم ، فقط احتیاط و دقت بیشتر
17.اگه بعد از گذشت 140سال زندگی پر سعادت و خوشبختی از دنیا رفتید،دوست دارید اعضای بدنتونو اهدا کنید؟!اگه نه چرا؟! آیا این گناه بشمار میره؟!
بله خیلی کار خوبیه من میپسندم این کارو. وبه نظرم گناه که نیست خیلی هم خوبه.
18.از نظر آقای نجار بدترین گناهان چیست؟!
دروغ گویی مادر گناه هاست
19. زندگی به چشم آقای نجار چی رنگیه؟!
ابی تیره . چون مثله اسمان و دریا عمیق و مبهمه
20. کدوم حیوان رو دوست دارید؟!
سگ و اسب . البته از نگهداری هیچ حیوانی لذت نمیبرم
پیشاپش ممنونم از وقتتون و جوابها...

علاقه مندی ها (Bookmarks)