به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 21 از 50 نخستنخست ... 11121314151617181920212223242526272829303141 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 492

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 00 [ 21:34]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوده 82 نمایش پست ها
    با عرض سلام به آقای نجار گرامی
    سلام سرکار خانم سوده . ممنون که وقت گذاشتید
    آقای نحار میگم این صندلی که روش نشستید رو خودتون درستش کردید؟! نترسیدید که روی صندلی چوبی نشستید؟! آخه میخوایم با دوستان زیرش هیزم بزاریمااااا
    با اجازه...

1.نام خانوادگی همراه با تاریخ تولد و محل سکونتون لطفا !
    اگر اجازه بدید نام خانوادگیو نگم. متولد 65/4/11 هستم، وساکن تهرانم
    2.ازدواج کردید؟! اگه نه چرا؟!خیر ازدواج نکردم ودلیلش پیدا نکردن شخص مناسبه. هرچند که مدتیه جدی ئنبال کسی برای ازدواجم
    3.چند تا از خصوصیات خوب خودتون؟ من پشتکار خوبی دارم ، درستکارم ، سعی میکنم مهربون باشم ، کمی با هوشم
    4.بچه چندم هستید؟فرزند دوم از بین 5 فرزندم و فقط یک برادر بزرگتر دارم.
    5. از چه غذایی خوشتون میاد؟از کدوم غذا بدتون میاد؟ من هیچ غذایی نیست که خیلی دوست داشته باشم یا خیلی بدم بیاد. اما از کوفته و قرمه سبزی و فسنجون بیش از بقیه غذاها خوشم میاد و هر غذایی که بامجان داشته باشه نمیخورم، دلیلش هم تنفر پدرم از بادمجانه که روی همه پسراش این تاثیرو گذاشته.
    6.از عقرب خوشتون میاد؟؟؟ از سوسک چطور؟؟؟ ملخ چی؟؟؟؟ کلا با هیچکدوم مشکلی ندارم یعنی اگر ببینم نه میترسم نه ذوق زده میشم. همیشه سعی کردم به موجودات زنده دیگه احترام بگذارم
    7.مورچه کشتید؟؟؟؟؟ الان هم میکشید؟؟؟ بله دوران کودکی شیطنت کردم و از اینکارا هم زیاد انجام دادم، اما حالا نه سعی میکنم به موجودات دیگه صدمه نزنم

حالا کمی سوالات سخت اون بالایها دست گرم کنی بود...
    خدا بخیر کنه....

8.چرا بااین که میدونیم نگاه به نامحرم حرامه این کارو می کنیم؟ خو ب به نظرم دلیل عمده اش کنجکاوی و لذتیه که از این کار میبریم. و از اونجایی که سیلی نقد به از حلوای نسیه است ترجیه میدیم نقدا فیض ببریم تا بعدا ازمون نسیه تشکر کنن

9.چرا از دینمون هرچیزیرو که به صلاحه انجام میدیم واون دستوراتی که به نظر خودمون محدودمون میکنه رو اصلا عمل نمیکنیم؟این منفعت طلبییه که در ذات بشر وجود داره
    10.چرا حق الناس رو رعایت نمی کنیم وقتی میدونیم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نه؟
    به نظرم این هم به همون قضیه حلوای نقد مربوط میشه. مال مردم خوری در لحظه جواب میده ، اما عذاب وپاداش اخروی حالا حالا ها وقت میخواد
    11.چرا ما فقط تو مشکلات دست به دامان ائمه ومعصومین میشیم؟
    به نظرم این از ضعفی ناشی میشه که درنهاد بشر وجود داره. مثله کودکی که فکر میکنه پدرش شکست ناپذیره و وقتی بزرگتر میشه و ضعفهای پدرو میبینه ، به دنبال تکیه گاه و الگوی قوی دیگه ای میگرده . در نهایت ما این تکیه گاه رو در معصومین پیدا میکنیم
    12.چرا وقتی دعاهامون مستجاب نمیشه نا شکری می کنیم ؟
    شاید دلیلش اینه که خودمونم مطمئن نیستیم که کاری از دست نذر و نیاز بر میاد
    13.-چرا توی زمانه پیشرفته انسانیت پیشرفت نکرده؟!
    نمیدونم. اما عجیبه که در بعضی موارد حتی پسفت هم داشتیم. شاید به خاطر رقابتیه که برای بدست اوردن رفاه بیشتر وجود داره. و باعث شده همه چیز در اولویت دوم قرار بگیره
    14.چرا دیگه کسی واسه اینکه یکی رو خوشحال کنه حاضر نیست خودش رو ناراحت کنه؟
    چرا هست مثلا مادرها...
    15.دوست دارید عروسیتون تو چه روز خاصی باشه؟
    از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رو میخواست
    16.از ارتفاع میترسین؟!
    ترس خیر اما دچار استرس میشم . نه به صورتی که نتونم کار کنم یا فکر کنم ، فقط احتیاط و دقت بیشتر
    17.اگه بعد از گذشت 140سال زندگی پر سعادت و خوشبختی از دنیا رفتید،دوست دارید اعضای بدنتونو اهدا کنید؟!اگه نه چرا؟! آیا این گناه بشمار میره؟!
    بله خیلی کار خوبیه من میپسندم این کارو. وبه نظرم گناه که نیست خیلی هم خوبه.
    18.از نظر آقای نجار بدترین گناهان چیست؟!
    دروغ گویی مادر گناه هاست
    19. زندگی به چشم آقای نجار چی رنگیه؟!
    ابی تیره . چون مثله اسمان و دریا عمیق و مبهمه
    20. کدوم حیوان رو دوست دارید؟!
    سگ و اسب . البته از نگهداری هیچ حیوانی لذت نمیبرم
    پیشاپش ممنونم از وقتتون و جوابها...
    بسیار ممنوم برای سوالای خوبتون و همینطور وقتی که گذاشتید
    به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ------که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

2. 9 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 29 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 30 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), اثر راشومون (جمعه 02 بهمن 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 30 دی 94), سرشار (سه شنبه 29 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    3- اگر بخواهیم آقای نجار تو چند خط خودش رو معرفی کنه، چی میگه؟

4- لطفا یکی را انتخاب کن:

الف) انسان، بدون مذهب

ب) غیر انسان، بدون مذهب

ج) غیر انسان، مذهبی

4- اگر بخواهی گزینه د رو خودت بنویسی و در انتها انتخاب کنی چی مینویسی؟

5- حجاب مرد چیست؟

4. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), اقای نجار (سه شنبه 29 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 30 دی 94), سرشار (سه شنبه 29 دی 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    3- اگر بخواهیم آقای نجار تو چند خط خودش رو معرفی کنه، چی میگه؟
    من جوان سخت کوشیم که کودکی سختی داشته و سعی کرده همیشه روی پای خودش باشه.ادمیم که سعی کردم درستکار باشم و اعمالم با عثه صدمه دیدن دیگران نشه.گاهی بسیار بی منطق و عصبی رفتار میکنم که اگر کمی بهم مهلت بدن خودم اروم میشم و اشتباهاتمو قبول میکنم . بسیار شدید عصبانی میشم و گاها از کنترل خارج میشم، البته مدت زیادیه که خودمو کنترل میکنم اما هنوز حرص میخورم.کمی عجولم ، بعضی وقتها مهربون میشم ، کمی بد بینم..

4- لطفا یکی را انتخاب کن:

الف) انسان، بدون مذهب

ب) غیر انسان، بدون مذهب

ج) غیر انسان، مذهبی

4- اگر بخواهی گزینه د رو خودت بنویسی و در انتها انتخاب کنی چی مینویسی؟
    من گزینه الف رو انتخاب میکنم

5- حجاب مرد چیست؟
    حجاب مرد عفت کلام ، کنترل چشم ، رفتار درست ، سواستفاده نکردن از توان و قدرت و همینطور پوشش مناسبه
    ممنونم از شما

6. 10 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 29 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 30 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), اثر راشومون (جمعه 02 بهمن 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 30 دی 94), سرشار (سه شنبه 29 دی 94), شمیم الزهرا (سه شنبه 29 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 28 اسفند 94 [ 01:54]
    سطح
    61
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Social5000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    1,080

تشکرشده 816 در 264 پست

Array

سلام آقای نجار...

بهترین روز زندگیتون؟

یک جمله زیبا بگین!

خوشبختی یعنی؟
    خوشبختی رو توی چی میبینین؟

بزرگترین آرزو تون چیه؟

بزرگترين درسي كه تو زندگيتون گرفتين چي بوده؟

در حال حاضر اصلیترین مشغله تون چیه؟

مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابا و مامان بهتون كردن چی بوده؟ از هرکدوم یکی...

چند ساعت توی روز میاین اینترنت؟ برا چه کارهایی؟

نظرتون درباره دوستی تو فضای مجازی چیه؟

چطور شد که تصمیم گرفتین اینجا عضو شین؟

نظرتون درباره همدردی؟

کتاب موردعلاقه ؟

نویسنده موردعلاقه ؟

5 تا کتاب خوب معرفی کنین(مختصر توضیح هم درباره هرکدوم بدین بهترم میشه)

خدا توی زندگیتون چه جایگاهی داره ؟

انسان رو رها شده تو این دنیا(زمین) میدونین یا نه فکر میکنین یکی هست... حواسش هست...

عشق رو در یک کلمه توصیف کن

عشق قبل ازدواج یا بعد ازدواج ؟ چرا ؟

زندگی مشترک بهتره یا مجردی؟ خوبی ها و جذابیت های هرکدوم چیان بنظر شما ؟

و درآخر،
    (تموم میکنم برا اینکه از سوالام از حدنصاب نگذره )

علم بهتره یا ثروت؟!

پ.ن:
    از اینکه رو صندلی داغین چه حسی دارین؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی خوبتون و پاسخ هایی که از قلم نمیندازین ...

8. 9 کاربر از پست مفید یاس پاییزی تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 30 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 30 دی 94), اقای نجار (چهارشنبه 30 دی 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 30 دی 94), سرشار (چهارشنبه 30 دی 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاس پاییزی نمایش پست ها

سلام آقای نجار...
    سلام دوست عزیز

بهترین روز زندگیتون؟
    خیلی فکر کردم ببینم بهتریم روز زندگیم کی بوده واقعا هیچ روزی یادم نیومد. ولی روزی که برام مهمتر بوده روز تولد برادر زاده ام بود

یک جمله زیبا بگین!
    به راه بادیعه رفتن به از نشستن باطل... که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

خوشبختی یعنی؟
    داشتن یه خونواده خوب، بچه های سالم و سرزنده ،همسر خوب و دوست داشتنی نداشتن گرفتاری به خصوص مالی. این یعنی خوشبختی
    خوشبختی رو توی چی میبینین؟

توی ارامش و نبود دغدغه جدی
    بزرگترین آرزو تون چیه؟
    خوشبخت شدن به معنای فوق
    بزرگترين درسي كه تو زندگيتون گرفتين چي بوده؟
    هیچ چیز مجانی نیست و برای هرچیز باید بهایی پرداخت
    در حال حاضر اصلیترین مشغله تون چیه؟مشغول انجام کارای اولیه تاسیس یک شرکت هستم . که امیدوارم برای سال اینده استارت فعالیتش زده شه
    مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابا و مامان بهتون كردن چی بوده؟ از هرکدوم یکی...
    نصیحتی از مادرم خاطرم نیست بیشتر یادمه دعا میکرد الهی گیر نامرد نیوفتی. ولی دوران کودکی خیلی روی راست گویی و جرات مندی ما تاکید داشت.
    پدرم هم: اونور جرات فایده است

چند ساعت توی روز میاین اینترنت؟ برا چه کارهایی؟
    خیلی بعضی وقتها 12 ساعت وبیشتر تلگرام هرچند تلاش میکنم کنترلش کنم

نظرتون درباره دوستی تو فضای مجازی چیه؟ه
    دوستی در حد همون دوست مجازی بدون ایراده به نظرم ولی اگر قرار به جدی شدن رابطه باشه خیلی باید دقت کرد . چون ادمها بدون اینکه سونیت داشته باشند خودشونو در فضای مجازی خیلی متفاوت تر نشون میدهند
    چطور شد که تصمیم گرفتین اینجا عضو شین؟
    یه روز واژه تنهاییو سرچ کردم به یکی از تاپیک های اینجا رسیدم بعد کم کم زیاد سر زدم وبعد از مدتی فکر کردم من هم شاید بتونم کمکی کنم و همینطور کمکی بگیرم البته.

نظرتون درباره همدردی؟
    سایت بسیار خوبیه که از داشته هاش به خوبی بهره نمیبره

کتاب موردعلاقه ؟
    اگر فقط یک کتاب بخواید بوستان سعدی، اما جنگ و صلح ، و داستان کوتاه هم میپسندم
    نویسنده موردعلاقه ؟
    سعدی علیه رحمه
    5 تا کتاب خوب معرفی کنین(مختصر توضیح هم درباره هرکدوم بدین بهترم میشه)
    بوستان سعدی رو به همه پیشنهاد میدم چون بسیار اموزنده و شیرین دیدمش
    جنگ و صلح وقتی میخواستم بخونمش یکی بهم گفت بگذار اخرین کتابی که میخوای بخونی چون سلیقه اتو بسیار بالا میبره و دیگه از بقیه نویسنده ها لذت نمیبری. راست میگفت
    وقتی نیچه گریست اثر اروین یالوم هم بسیار به نظراتم نزدیک بود و ازش خیلی یاد گرفتم
    کتاب 1984 اثر جرج ارول هم دوست دارم و به نظرم کتاب قابل توجهیه
    دزیره هم که عالیه من باهاش کلی خاطره دارم ، این کتاب زندگی نامه و دفترچه خاطرات نامزد اول ناپلئون بوده. اونم به همه پیشنهاد میدم
    والبته شازده کوچولو که کتاب دوست داشتنی منه

خدا توی زندگیتون چه جایگاهی داره ؟

اعتقادی ندارم به وجود خدا

انسان رو رها شده تو این دنیا(زمین) میدونین یا نه فکر میکنین یکی هست... حواسش هست...ا
    ما تنهاییم...

عشق رو در یک کلمه توصیف کن
    مادر
    عشق قبل ازدواج یا بعد ازدواج ؟ چرا ؟
    به نظرم بدون وجود احساس نمیشه وارد یک رابطه شد. ولی عشق تند و اتشین اصلا مورد تایید من نیست . پس عشق کنترل شده و عقلانی قبل از ازدواج
    زندگی مشترک بهتره یا مجردی؟ خوبی ها و جذابیت های هرکدوم چیان بنظر شما ؟
    زندگیه مشترک. در مجردی ازادی عمل دارین و مسئول کسی نیستید
    اما زندگی مشترک یه خونه گرم منتظره تا شما برگردید

و درآخر،
    (تموم میکنم برا اینکه از سوالام از حدنصاب نگذره )

علم بهتره یا ثروت؟!
    حقیقتا نمیدونم. اما شخصا کسب علم ( ویا کسب مدرک) را رها کردم و به کسب پول و تجربه در زمینه کاریم پرداختم

پ.ن:
    از اینکه رو صندلی داغین چه حسی دارین؟
    از همه کسایی که لطف میکنن و سوال میپرسند ممنونم ولی هنوز به نتیجه و گرمایی که میخواستم نرسیدم

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی خوبتون و پاسخ هایی که از قلم نمیندازین ...
    ممنون از شما که سوالای خوبی پرسیدید

سلام دوست من
    سلام دوست خوبم

ممنون از پاسخگويي
    ممنون از لطف شما

6-
    از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رومیخواست

استفاده از فعل گذشته بيان گر چيست؟ مادر در قيد حيات نيستن؟
    متاسفانه مادرم اردیبهشت ماه فوت کردن

7- چرا بعضي از آقايون با اشتغال خانوم ها مشكل دارن؟ به نظرت اشتغال خانوم ها خوبه؟
    من با کار کردن خانم ها مشکلی ندارم و پیشنهاد هم میکنم اتفاقا- اما بعضی از اقایون نگران عدم تمکین خانمها هستن، و میخوان که با تسلط مالی همسرشونو کنترل کنن
    8- نظرت راجع به برابري زن و مرد؟
    باربری از نظر حقوقی دارند اما از هیچ نظر دیگری برابر نیستن . بسیار ی از مشاغل وظائف هست که نباید به یک مرد یا یک زن سپرده بشه
    9- چرا خانوم ها انتظار برابري حقوق زن و مرد رو دارن، ولي براي تغيير در رو حيات زنانه اشون، حاضر نيستن با مردها برابر باشن. ( براي مثال همون بحث مهمه ناز و نياز، يا غرور زنانه كه همه اينها بخشي از ذات بانوان هست)
    همونطور که گفتم زن و مرد انسان اند و از نظر حقوقی برابر . اما از هیچ نظر دیگر قابل مقایسه نیستن

10- اگر براي برنامه جوانان اختيار برنامه و اجرا داشتي، چه راهكاري براي ازدواج جوانان مي ريختي؟ منظورم جوانان امروز هست( بيشتر دهه شصت
    )
    به نظرم با حل کردن مشکل مسکن به شکل واقعی (نه مسکن مهر و امثالهم) باقی مشکلات قابل ملاحضه نیستن
    11- اگر يه خانومي رو براي تو خيابون ببيني ، ازش خوشت بياد براي آشنايي ازدواج، اقدام ميكني؟ چه طوري اقدام ميكني؟
    نه تابحال همچین کاری نکردم و به نظرم عاقلانه نیست
    12- ازدواج سنتي يا مدرن يا روش ابتكاري خودت؟ با ذكر دليل و كامل لطفا
    من شخصا باید به طرفم احساس تعلق خاطر داشته باشم تا وارد فاز بعدی بشم پس قاعدتا ازدواج مدرنو ترجیح میدم
    13- عاشق خانومي ميشي كه براي ازدواج شروط ضمن عقد ، مثل حضانت و خق طلاق و تحصيل و سفر و غيره ميكنه. شما چي كار مكنيد؟
    حق طلاق ، تحصیل و کارو حق طبیعی ایشان میدونم ولی حضانت رو نمیخوام بدم. البته در صورتیکه جدایی اتفاق بیفته و ایشونو صالحتر از خودم بدونم حتما حضانتو واگذار میکنم
    14- نظرت راجع به مهريه چيه؟ من سوالم رو كلي پرسيدم، لطفا تشريحي جواب بده، وگرنه دوباره جزيي تر ميپرسم
    من رسم مهریه رو نمیپسندم هرچند به خاطرش هم حاضر نیستم بجنگم . یعنی اگر خانمی تقاضای مهریه کنه در حد معقول قبول میکنم
    اما به نظرم منصفانه اینه که زن و شوهر همدیگرو شریک بدونن وهمه چیزو با هم بدست بیارن و تتقسیم کنن
    سلام آقای نجار
    سلام بر شما

1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟
    بیشتر به مادرم رسیدگی میکنم ف صادقانه تر و با پشتکار بیشتری کار خواهم کرد، کمتر اعتماد میکنم

2-دوست دارید زمان
    پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟
    ترجیح میدم برگردم به گذشته

3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
    میدونم که جوااب درست سعی در تغییر خود و اصلاح ایشانه ، اما فکر کنم صبرم کم باشه و متاسفانه کار به جدایی بکشه
    4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و..
    جوابی ندارم
    5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
    اره در تمام موارد خودم رو جای طرفین میذارم و سعی میکنم به خصوص طرف غایب رو درک کنم. بیشتر کابرد من از این سایت استفاده از تجربه دیگرانه که با این روش بهترین نتیجه گرفته میشه

6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟

بوستان سعدی. خیر پیگیر سریالها نیستم ، البته بعضی از سریالهای خارجیو(امریکایی) موردی نگاه میکنم اما اینکه کلا پیگیر باشم خیر. دلیلش هم بی محتوا بودن سریالهای ایرانی و ماهواره ایه و در دسترس نبودن سریالهای خارجیه
    7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
    رندی میکنم و ازش میخوام که کاری کنه تا تمام ارزوهام براورده شه
    ولی جدای از شوخی ازش میخوام مادرمو برگردونه

8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی

موفقیت در کسب و کارم
    9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟

مادر مهربون و فداکار به معنای واقعی بود هرچند به خاطر بیماریش تند خو و عصبی بود پدرموفردی خودخواه و بدون تدبیر میدونم

10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ برای شاگردهای دختر چهطور؟ اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟

به هردو گروه صادقانه زیستن و درستی را تذکر میدم. بله بوده نوجوونی که دوست داشتم بیشتر کنارم باشه تا باهاش حرف بزنم واز سردرگمیی که خودم در اون دوره داشتم درش بیارم. ولی همیشه فرصت اندک بوده ومن سعی کردم فقط مثل تخم گیاه افکاریو در ذهنش بکارم تا بعدها شاید ثمر بده
    11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟
    خودشیرینای بیشعور . چرا نمیفهمن من حوصله تمرین حل کردن ندارم
    12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟

انتخاب خوبی بود نمیدونستم شما براشون فرستادید
    13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ چرا؟ چه کسایی حس بدی دارن ؟ چه کسایی این حسو ندارن؟
    نه اتفاقا من همیشه حس خوبی به شنبه ها و شروع مدارس و شروع کار داشتم.

ممنون از شما.

من از محبت و توجه شما ممنونم

14- منو در محیط همدردی چقدر میشناسید اگه میشناسید ، توصیف بفرمایید اگر هم نمیشناسید خوب نمیشناسید دیگه مگه زوره
    راستش تو همدردی من بیشتر پستهای چند نفرو میخونم و اسم شروع کننده تاپیک هم اغلب خاطرم نمیمونه بیشتر موضوعاته که در ذهنم میمونه
    از شما چه پنهون زیاد نظراتتونو دنبال نکردم و خاطرم نیست چه شخصیتی داشتیدمعذرت میخوام
    از همه ممنونم به خاطر سوالای خوبشون و معذرت میخوام که دیر جواب دادم کمی مشغله داشتم

10. 7 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), یاس پاییزی (پنجشنبه 01 بهمن 94), اثر راشومون (جمعه 02 بهمن 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (پنجشنبه 01 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوست من

ممنون از پاسخگويي

6-
    از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رو میخواست
    استفاده از فعل گذشته بيان گر چيست؟ مادر در قيد حيات نيستن؟

7- چرا بعضي از آقايون با اشتغال خانوم ها مشكل دارن؟ به نظرت اشتغال خانوم ها خوبه؟

8- نظرت راجع به برابري زن و مرد؟

9- چرا خانوم ها انتظار برابري حقوق زن و مرد رو دارن، ولي براي تغيير در رو حيات زنانه اشون، حاضر نيستن با مردها برابر باشن. ( براي مثال همون بحث مهمه ناز و نياز، يا غرور زنانه كه همه اينها بخشي از ذات بانوان هست)

10- اگر براي برنامه جوانان اختيار برنامه و اجرا داشتي، چه راهكاري براي ازدواج جوانان مي ريختي؟ منظورم جوانان امروز هست( بيشتر دهه شصت)

11- اگر يه خانومي رو براي تو خيابون ببيني ، ازش خوشت بياد براي آشنايي ازدواج، اقدام ميكني؟ چه طوري اقدام ميكني؟

12- ازدواج سنتي يا مدرن يا روش ابتكاري خودت؟ با ذكر دليل و كامل لطفا

13- عاشق خانومي ميشي كه براي ازدواج شروط ضمن عقد ، مثل حضانت و خق طلاق و تحصيل و سفر و غيره ميكنه. شما چي كار مكنيد؟

14- نظرت راجع به مهريه چيه؟ من سوالم رو كلي پرسيدم، لطفا تشريحي جواب بده، وگرنه دوباره جزيي تر ميپرسم

ویرایش توسط mohamad.reza164 : چهارشنبه 30 دی 94 در ساعت 09:42

12. 9 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), گیسو کمند (چهارشنبه 30 دی 94), یاس پاییزی (پنجشنبه 01 بهمن 94), اقای نجار (چهارشنبه 30 دی 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 30 دی 94), سرشار (چهارشنبه 30 دی 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقای نجار

1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟

2-دوست دارید زمان پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟

3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)

4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و...

5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.

6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟

7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟

8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی

9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟

10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ برای شاگردهای دختر چهطور؟ اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟

11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟

12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟

13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ چرا؟ چه کسایی حس بدی دارن ؟ چه کسایی این حسو ندارن؟

ممنون از شما.

14- منو در محیط همدردی چقدر میشناسید اگه میشناسید ، توصیف بفرمایید اگر هم نمیشناسید خوب نمیشناسید دیگه مگه زوره
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

14. 10 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 30 دی 94), یاس پاییزی (پنجشنبه 01 بهمن 94), اقای نجار (چهارشنبه 30 دی 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), جواد 75 (چهارشنبه 30 دی 94), سوده 82 (چهارشنبه 30 دی 94), سرشار (چهارشنبه 30 دی 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام به دوستان عزیز.شب همگی بخیر

خیلی وقته نیومدم همدردی البته الآنم یکم مشغله ام زیاده باز شاید نتونم زیاد سر بزنم.

فقط خواستم حال و احوال کنم و بگم چون دیر به دیر میام همدردی یه وقت منو فراموش نکنید
    جدای از شوخی فقط به این خاطر تو این تاپیک، پست گذاشتم که بگم از بین این چند تا صندلی داغی که گذرا خوندم به نظرم آقای نجار بهترین و صادقانه ترین جوابها رو بی رو دروایسی دادن. عالی بودین آقای نجاربعضی از دوستان انقد جوابای کلیشه ای و آرمانی به بعضی سوالها میدن که بیشتر به صندلی یخی میخوره تا صندلی داغمن بعضی از این جوابا رو که میخونم میگم ای دل غافل پس چرا من انقد خوب نیستم و انقد رویایی به همه چی نگاه نمیکنم

در ضمن اسم این تاپیک روشه صندلی داغ پس باید از تکنیک پیچش و طفره رفتن استفاده نکرد(قابل توجه بعضی دوستان)
    بازم تبریک به آقای نجار بابت صداقت و جسارتشون در جواب دادن

16. 8 کاربر از پست مفید آی تک تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), یاس پاییزی (پنجشنبه 01 بهمن 94), اقای نجار (پنجشنبه 01 بهمن 94), اثر راشومون (جمعه 02 بهمن 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (پنجشنبه 01 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    خانوم ایتک، پس شما یکی از اون رهگذر های یواشکی هستین،

خوشحالیم که هر چند در حد یک نکته یا پینوشت در خدمت شما بودیم.

یه تاپیک موازی هست به نام در حاشیه صندلی داغ، خوشحال میشیم مطالبتون رو اونجا بنویسید.

دوست داشتیم شما رو هم روی صندلی داغ ببینیم، تا جسارت شما هم سنجیده بشه!

18. 4 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقای نجار

وقتتون بخیر...

1- فکر میکنید با کدام یک از ویژگی های خوبتون در خاطر دیگران میمانید؟
    2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
    3- بهترین بی نیازی ؟
    4- چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟
    5- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید؟
    6- زندگی از نگاه شما؟
    7- بیشتر حرف میزنید یا گوش میدید؟
    8- آخرین باری که گریه کردید و چرا؟
    9- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟
    10- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
    11- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
    12- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
    13- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
    14- توصیه به مجرد های تالار...

ممنونم از توجه و پاسخگویی شما به سوالات
    « امیدوارم موفق و مؤید باشید »

20. 7 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), یاس پاییزی (پنجشنبه 01 بهمن 94), اقای نجار (پنجشنبه 01 بهمن 94), بالهای صداقت (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (پنجشنبه 01 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

صفحه 21 از 50 نخستنخست ... 11121314151617181920212223242526272829303141 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)