به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مهر 04 [ 18:40]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 337 در 127 پست

Array
    پوه بگذار من تجربه ام را برایت بگویم. من مشکلم این است که از نوجوانی تا الان که بیست و هفت ساله هستم ، یعنی ده ساله مدام جوش می زنم. بیشتر این جوش ها یک طرف صورتم می زد و طرف دیگر سالم بود عزیزم. آنقدر سالها جوش زد که اسکارهای عمیق یک طرف صورتم را پوشاند. دایره ای به قطر سه سانتیمتر. آنقدر آسیب دیده جدای از اسکارها ، خود صورتم کمی فرو رفته. نه خیلی اما به هر حال هست. فقط خدای من می داند که چقدر ناراحت بودم به خاطر این ضایعه ها. سال پیش تصمیم گرفتم لیزر کنم. مادرم مخالف بود و می گفت لیزر پوستت را بدتر می کنه دخترم. باور کن راهش این نیست. دائما بهم می گفت توی زندگی باید چیزهایی را تحمل کنی و چاره ای ندارد. می گفت بدتر می شوی. اما کو گوش شنوا.

پوه من واقعا از خودم شرمنده ام. وقتی دیدم مادرم بهم پول نمی دهد ، گردنبندی را که مادرم از مکه آورده بود ،گردنبدی که طلای بیست و دو عیار بود و به شکل کعبه بود فروختم. خوب البته اون گردنبند مال من بود و می توانستم برایش تصمیم بگیرم. اما مادرم راضی نبود. به هر حال یادگاری او به من بود و مادرم خیلی دوست داشت من آن را گردنم بیندازم. اما من می گفتم وقتی صورتم اینطوری شده است چه کسی گردنبند را نگاه می کند !!!
    یک روز صبح بدون اینکه به مادرم چیزی بگویم رفتم بیمارستان لیزر کردم. آره . پوست لطیفم را دادم دست آن دکتر تا آن را کز دهد و بسوزاند. صورتم وحشتناک شده بود. زخمی و سوخته . لایه رویی پوست کاملا سوخته بود. خوب لیزر یعنی سوزاندن.

بعد که رفتم خانه مادرم چیزی بهم نگفت. اما بعدها خواهرم به من گفت که مادرم با دیدن زخم های صورتم و پوست کز داده ام پنهانی گریه می کرده است و خیلی ناراحت بوده است!!!

آره پوه عزیز. مادرم خیلی اذیت شد و من تاوانش را بدجور پس دادم. درسته که از پول خودم استفاده کردم ، اما مادرم به این کار رضایت نداشت و من بدجور قلبش را شکستم.

پوه. باور کنی یا نه. من همان موقعی که داشتم گردنبند را می فروختم ، ته دلم می دانستم که اینکار عاقبت خوشی نخواهد داشت. آره می دانستم دارم مادرم را از خودم ناراضی می کنم. می دانستم و خوب هم می دانستم که خدا این کار را دوست ندارد و عاقبت خوبی ندارد.

اما خودم را توجیح می کردم : اختیار خودم را دارم ، می خواهم زیبا شوم ، پول خودم است ، تا کی باید غصه بخورم و...

رفتم لیزر کردم و خوشحال بودم که خوب می شوم. اما به زودی واقعیت خودش را به من نشان داد.

لیزر پوستم را تحریک کرده بود و جوش ها دوباره شروع شد . همه صورتم مدام جوش می زد. قسمت سالم صورتم هم درگیر شده بود. آن قسمت فرو رفته صورتم هم جوش می زد و من فکر می کردم که دیگر چیزی باقی نخواهد ماند از این قسمت. غصه های من چند برابر شد. افتادم دنبال دوا و درمان.
    الان فقط کمی از شدت جوش ها کم شده است اما ...
    اما دیگر قسمت سالمی در صورت من وجود ندارد پوه. طرف دیگر صورتم علاوه بر جوش ، پر شده از اسکارهای باقی مانده . پر شده از فرورفتگی های باقی مانده از جوشها. تقریبا مثل طرف دیگر شده اما شدتش کمتر است.

من نه تنها زیبایی به دست نیاوردم بلکه آنچه را هم که داشتم از دست دادم. حالا می فهمم حرف های مادرم چقدر درست بود. می فهمم که بدن دختر چقدر ظریف و لطیف است. این بدن لطیف برای این نیست که با چاقو پاره اش کنیم یا کزش بدهیم. این بدن دخترانه مثل گلبرگ های گل است.

پوه تو گل را با چاقو پاره می کنی ؟ دلت می آید با بدنت اینقدر بی رحمانه رفتار کنی؟

پوه عزیزم بدن ما امانتی است که خدا به ما داده است. همه انسان ها باید این امانت را خوب نگه دارند و نگذارند آسیب ببیند. همه در قبال امانتی که دارند در مقابل خدا مسئول هستند.

ولی امانتی که خدا به ما زنان داده است شکننده تر و آسیب پذیرتر از امانت مردها است. مثل یک چینی ظریف که زود ترک می خورد.

چون امانت ما ظریف تر است پس ما دخترها مسئولیت بیشتری در مقابل خداوند داریم.

پوه واقعا خدا راضی است که با امانتش این کار را بکنی؟ خدا راضی است که بدن ظریفت را با چاقو برش بزنی و زخمی کنی ؟

عزیزم من امانتدار خوبی نبودم و به علاوه مادرم را ناراضی کردم. خدا هم کارم را بدون تاوان نگذاشت . فقط امیدوارم من را ببخشد.

پوه بافت سینه یک بافت بسیار ظریف و آسیب پذیر است. از گل هم ظریفتر. به علاوه اعضای دیگر بافت های محکم و همچنین استخوان دارند. دست و پا و کمر و... اما سینه هیچ استخوانی ندارد. یک بافت ظریف و نرم و بدون استخوان. حالا ببین چقدر آسیب پذیر است.
    به علاوه عصب های حسی سینه زیاد هستند و بنابراین حس دردش هم چند برابر است. یعنی اگر هر آسیب یا فشاری بهش بیاید علاوه بر آسیب دردش بسیار بیشتر است.

2. 6 کاربر از پست مفید پرنیان یاسی تشکرکرده اند .

asal2013 (سه شنبه 23 دی 93), maedeh120 (دوشنبه 22 دی 93), parsa1400 (دوشنبه 22 دی 93), Pooh (دوشنبه 22 دی 93), واحد (دوشنبه 22 دی 93), میشل (دوشنبه 22 دی 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 آذر 97 [ 12:13]
    سطح
    36
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 44 در 13 پست

Array
    به نظر من اگر جراحی زیبایی باعث آرامش روانی و بالا رفتن اعتماد به نفس بشه در صورتی که مطمئن هستین نتیجه میگیرن و مشکل دیگه ای براتون ایجاد نمیکنه خیلی خوبه.. مخصوصا زمانی که یه نفر واقعا مشکلی داشته باشه که جز جراحی راه حل دیگه ای نداشته باشه.

درباره اطرافیان هم خودتون بایدرفتار و برخوردی داشته باشین که کسی درباره اندام و ظاهر شما اجازه نظر دادن نداشته باشه یا بدونه در شما تاثیری نداره باید اعتماد به نفس داشته باشین و به اطرافیان بفهمونید خودتون از ظاهر خودتون راضی هستین و این از نظرات اونا مهم تره و اگر هم دنبال جراحی هستین برای زیباتر شدن و راضی تر شدن هست نه برای رفع نقص! چون واقعا شما هیچ ایرادی ندارین.

وقتی اطرافیان ببینن شما خودتون راضی هستین و درمقابل حرف دیگران برخورد مناسب دارین و اجازه دخالت و فضولی درباره اندام خودتون رو به کسی نمیدین اطرافیان خود به خود یاد میگیرن اجازه ندارن درباره اندام و ظاهر شما اظهار نظر کنن مطمئن باشین شما جراحی هم کنید باز هم درباره جراحی شما اظهار نظر میشه پس اول با برخورد مناسب به بقیه بفهمونید در مسائل شخصی شما دخالت نکنن و اجازه اظهار نظر درباره ظاهر شما رو ندارن .

رک و راست اطرافیان رو متوجه کنید ،مطمئننا خودشون هم ایرادات ظاهری زیادی دارن که اگر قرار باشه شما درباره این ایرادات نظر بدین دنیا به کام اونا تلخ خواهد شد ولی چون ظاهر اونا و ایراداتشون به شما مربوط نمیشه پس نظر دادن درباره ظاهر شما هم به اطرافیان مربوط نمیشه.

برای مشکل شما چند تا راه حل وجود داره که البته بعضی از روش ها ممکنه خطرناک باشن یا ممکنه تاثیر موقتی داشته باشن:

قبل از هرچیزی باید یه ازمایش هورمون بدین شاید از نظر هورمونی مشکلی وجود داشته باشه که با دارو قابل حل باشه پس اول به یه متخصص غدد و یا متخصص زنان مراجه کنید.

-بافت سینه از چربی هست و سایز سینه بستگی به چربی کل بدن داره پس کسانی که لاغر هستن طبیعتا سایز سینه کوچکتری دارن که با افزایش وزن و افزایش میزان کل چربی بدن سایز سینه هم افزایش پیدا میکنه

- ورزش خوبه البته ورزش کردن فقط ماهیچه زیر بافت چربی سینه رو حجیم و تقویت میکنه برای بالا رفتن سینه هم خیلی موثره ولی باید دقت کنید ورزشی رو انتخاب کنید که باعث نشه بافت چربی روی ماهیچه سینه بیشتر آب بشه.

- استفاده از بعضی داروها (که البته هم عوارض داره و هم حتما باید دکتر تشخیص بدن و مصرف بشه و هم باید در زمان خاص (مثلا بعضی از قرص ها مخصوص دوران شیردهی هست) و یا بعضی قرص ها باید در دوره های خاصی استفاده بشن و به طور موقتی در بعضی از خانم ها ممکن هست یه مقداری باعث بزرگ شدن سینه ها بشه (مثل قرص یاسمین و دیان، دزوسیتیو و .. که قرص های ضد بارداری هستن و البته ممکن هست بعضی مواقع برای سینه خطرناک هم باشن برای همین حتما باید با مشورت و تجویز پزشک مصرف بشن))

- بعضی از افراد هم توصیه میکنن از داروهای گیاهی مثل پودر رازیانه که باعث تغییرات هورمونی میشه استفاده بشه که تاثیر داره (البته در حد شنیده اس و بهتره خودتون درباره دارو های گیاهی بیشتر تحقیق کنید)

آخرین راه حل

- جراحی :

استفاده از پروتز و تزریق چربی( گرفتن چربی از ناحیه ران و شکم بیمار و تزریق به سینه) برای افزایش سایز و استحکام و بالاکشیدن سینه وجود داره

من به شما پروتز گذاشتن رو توصیه نـمیکنم چون عوارض احتمالی زیادی داره و شاید باعث بشه بعدا مجبور بشین پروتز رو خارج کنید ولی تزریق چربی به سینه کم خطرتر هست و سینه رو خیلی طبیعی تر نشون میده و مثل پروتز هم سایز سینه رو افزایش میده هم به بافت سینه استحکام میبخشه .

به نظرم اول دنبال یه دکتر خوب بگردین و درباره جراحی باهاش مشورت کنید هزینه تزریق چربی به سینه فکر میکنم حداکثر 7 میلیون باشه و ممکنه کمتر هم باشه بستگی به دکترتون داره وقتی هزینه رو فهمیدین و با دکتر به توافق رسیدین درباره اش با خانواده تون صحبت کنید.

4. 3 کاربر از پست مفید آریـانـا تشکرکرده اند .

Pooh (دوشنبه 22 دی 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 22 دی 93), واحد (دوشنبه 22 دی 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    ممنون از نظرات دوستان.
    در مورد سرطان که والا من یه سرچ کردم و خطر سرطان رو کم میدونن.
    پايگاه اطلاع رسانی سلامت ايرانيان : پروتز سينه؛ خوبي ها و خطرها

پرنیان جان... من فکر نمیکنم افسردگیم باعث شده این فکر رو کنم. بلکه برعکس به جرات میتونم بگم یک دلیل افسردگیم این مشکل بوده.من بعد از قضیه علی افسردگیم شروع شد که دلیل نه گفتن برخلاف میل قلبم هم همین ترس از این بود که وااای علی بعدا منو دوست نخواهد داشت.
    در مورد اون لینکی که گذاشته بودی هم پروتز های ساخت شرکت مارسی فرانسه سرطان زا اعلام شده نه همه ی پروتز ها. تاریخ خبر هم مربوط به سال 90 بود و احتمال اینکه تولیدات این شرکت بعد از سه سال از سطح کشور جمع آوری شده باشه هست. گرچه میدونم که ممکنه تولیدات کنونی شرکتهای دیگه هم بالاخره ناجور و سرطان زا در بیاد.

در سرچ هایی که انجام دادم چیزی از دست زدن ممنوع ننوشته بود. فقط در مورد ایجاد اشکال در ماموگرافی و سونوگرافی برای تشخیص سرطان سینه گفته بودن.به خاطر اینکه در اونها ممکنه بافت پروتز با بافت کیست سرطانی اشتباه گرفته بشه. ولی گفته بود که با روش های خاصی شبیه ام آر آی میشه برای تشیص سرطان سینه اقدام کرد.

مامو گرافی از این جهت که بافت سینه به شدت تحت فشار قرار میگیره ممکنه بشه گفت ممنوع. ولی دست زدن معمولی فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه. البته در این مورد سوال کرده ام و منتظر پاسخش هستم.

از طرف دیگه اون خداست که دیدش به بنده هاش ربطی به ظاهر و قیافشون نداره و عمل و نیت و اخلاق و تقوا براش مهمه.
    اما زندگی روی زمین و در این دنیای فعلی، قانون های خاص خودش رو داره که همون خدا این قانون ها رو گذاشته.
    یه قانونش اینه که زیبایی برای زن خیلی مهمه. چه در اعتماد به نفس خودش و چه در میزان پذیرفته شدنش در جامعه.چه برای بحث ازدواجش.
    چرا؟ چون خدا مرد رو طوری آفریده که دوستدار زیبایی زن باشه بعد دوستدار بقیه چیزهاش. و در زن هم نیاز به یک موجودی به اسم همسر قرار داده.
    فکر میکنید واقعا چند درصد آقایون هستن که بدون توجه به میزان زیبایی یک دختر خواهانش بشن؟ مگه اینکه خیلی فرشته صفت باشن و باطن بین. که اونم محال نیست ولی امکانش خیلی کمه.
    متاسفانه خلقت خدا این جوری بوده. عقل مردا به چشمشونه. اگه چشمشون پسندید و خیلی شانس باشه که واقع بین باشن، بعد از این پسندیدن تازه میرن به بقیه چیزای یه دختر فکر میکنن که به دردشون میخوره یا نه.
    حقیقته دیگه. جز اینه؟

من نیمگم سلیقه های همه یه جوره. نه. سلیقه ها متفاوته. ولی واقعا چند درصد هستند که سلیقشون جوری باشه که مثلا سایز خیلی کوچک بپسندن؟

بله. من برای تحصیلم برای ارتباطاتم با دوستان و فامیل برای شغل برای کار برای آواز خوندن برای کارهای هنری برای تفریح مهم نیست که سایز اندامم چی باشه. همونطور که تا حالا هم نبوده. گرچه هر آدمی نیاز به احترام داره و هر آدمی از تمسخر بدش میاد. وگرنه مسخره کردن هم جزء گناهان کبیره نبود و خدا میگفت خب جنبه داشته باش و مسخرت کردن بهت برنخوره.مسخره شدن برای هر کسی تلخه. چه من باشم چه حضرت علی باشه چه شمر.

اما زمانی هست که آدم نیاز به ازدواج داره. و این نیاز رو هم خود خدا قرار داده. و این مساله در انتخاب شدن موثره.
    و برای من از این حد هم واجب تره. چون من از ترس پسندیده نشدن روی دل خودم پا گذاشته ام.و شکست عاطفی به خودم تحمیل کرده ام.
    برای من واجبه چون من از ترس این قضیه از جواب مثبت دادن میترسم. میتونید درک کنید چی میگم؟

و یک چیز دیگه...
    چرا همه ی ما از مثلا موبایل استفاده میکنیم؟ چرا در غذا هامون از رب گوجه یا پنیر پیتزا استفاده میکنیم؟ چرا میوه هایی مصرف میکنیم که با کود شیمیایی پرورش پیدا کردن؟ مگه همه ی اینها سرطان زا نیستند؟؟

بله. من میدونم هیچی همون چیزی نمیشه که خدا آفریده. فقط خلقت خداست که کامل و بی ضرره. هر چه که بشر ساخته از همون داروهای موثرش گرفته تا وسایل نقلیه اش و همه و همه ی ساخته های بشر پر از ضرر هستند.
    ولی اگه بخوایم فکر ضررهاش رو کنیم زندگی رو هم باید تعطیل کنیم و بریم پناه ببریم به غار و زندگی عشایری و کوچ نشینی رو از سر بگیریم.

6. 5 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

maedeh120 (دوشنبه 22 دی 93), parsa1400 (دوشنبه 22 دی 93), sasha (دوشنبه 22 دی 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 22 دی 93), رویای پر کشیدن (سه شنبه 23 دی 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مهر 04 [ 18:40]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 337 در 127 پست

Array
    اینکه شما خواستگاری را که خیلی دوستت داشت به خاطر سایز سینه ات رد کردی نشانه این است که روی این مساله دچار وسواس و حساسیت بیش از حد شده ای. دیگر کاملا مطمئن شدم که شما دچار وسواس فکری شده اید. بله می ترسی و اضطراب داری چون وسواس فکری زیر مجموعه اختلال های اضطرابی است.
    من به جراحی ات کاری ندارم و دیگر در این مورد صحبتی ندارم.
    اما عزیزم شما اگر وسواس فکری و اختلال اضطرابی ات را درمان نکنی این بیماری روز به روز بیشتر در وجودت ریشه می کند و مزمن می شود. شما می توانی سینه ات را جراحی کنی و البته هیچ تضمینی نیست که از نتیجه راضی باشی یا نه.

اما این کار فقط یک مسکن است از نوع موقتی و پاک کردن صورت مساله است.

بیماری اصلی شما سرجای خودش و به قوت خودش باقی است و همانطور که باعث شد دچار افسردگی بشوی ، شما را دچار اختلال های دیگر هم خواهد کرد.
    یا اینکه به شکل ترس دیگری در شما بروز خواهد کرد. این نوشته فرشته مهربان است :

شما دچار
    وسواس فکری
    ناشی از ترس و اضطراب شده اید . بهتر هست به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید که به کمک روند رواندرمانی از این ترسهای توهمی اضطراب زا بیرون آیید چون باعث اختلال در زندگیتان شده و اگر در خصوص این مو ضوع هم با خودتان کنار بیایید در موضوعی دیگر خود را نشان می دهد پس ریشه اصلی یعنی
    ترسهای موهوم و اضطراب ناشی از آن
    باید از بین برود .

لطفاً از نظر فیزیولوژی هم چکآپی داشته باشید و از نظر کم خونی خود را بررسی کنید

در مورد شوهر هم باید بگویم همه اینها تلقین های ذهنت است. ذهنت می خواهد تو را در این شرایط نگه دارد و نگذارد بهتر شوی.

وگرنه همه ما می دانیم که چیزی که باعث ازدواج موفق است ظاهر نیست. اگر هم باشد اهمیت ظاهر اینقدر نیست .زنان زیبا بسیارند که نتوانسته اند ازدواج کنند و یا ازدواج خوبی نداشته اند. به اندازه موهای سرم از این زن های زیبا یا حتی زن هایی که خودشان را با جراحی و آرایش زیبا کرده اند دیده ام. دیده ام که همین حرف ها را می زنند اما هیچ وقت زندگی زناشویی موفقی نداشته اند. می دانی چرا ؟ چون برای زندگی موفق باید تغییراتی در خودشان می دادند و عادت ها و افکاری را کنار می گذاشتند. باید زحمت به دست آوردن مهارت هایی را به خودشان می دادند. باید وقت می گذاشتند برای مردشان. وقت می گذاشتند برای شناختن و فهمیدن دنیای مردان. باید سختی می کشیدند تا نیاز مردشان برآورده شود.

اما نخواستند. به هر دلیلی نخواستند و خواستند که نیاز مردها را ، دنیایشان را و زناشویی موفق را خلاصه کنند در ظاهر. راه میانبر.

بله ظاهر مهم است.

-اما آیا واقعا همه مردها دید واحدی به زیبایی دارند ؟ همان علی که می گویی معیارش برای زیبایی چه بود ؟ آیا از او سوال کردی یا ذهنش را خواندی ؟

چقدر مرد دیده ام که واقعا از موهای آسیب دیده از رنگ ، از رنگ موهایی که به همسرشان نمی آید و فقط مد شده است ، از تتوی ابرو ، از آرایش های غلیظ بدشان

می آید. از اینکه هر وقت صورت همسرشان را لمس می کنند با لایه ای از کرم پودر و آرایش مواجه می شوند بدشان می آید. از صورت پر از ژل و بوتاکس بدشان می آید.

اما خانم ها به نیاز واقعی مردشان توجهی ندارند. مردها مجبورند از این کارها راضی باشند.

یک روز پسری حرف جالبی زد که خیلی خوشم آمد. با قاطعیت گفت :

شما دخترها خودتان از ظاهرتان ناراضی هستید و دوست دارید آن را تغییر دهید. اعتماد به نفس ندارید و می خواهید آن را با دستکاری بدنتان به دست بیاورد.
    شما دخترها دوست دارید ظاهرتان را تغییر دهید اما آن را گردن ما پسرها می اندازید. دایما می گویید ما پسرها هستیم که چنین

چیزهایی می خواهیم و شماها به خاطر ما مجبورید این کار را بکنید. به خاطر ما پسرها است که دخترها اعتماد به نفس ندارند. کاش

هر کاری می خواستید می کردید اما مسئولیت آن را خودتان به عهده می گرفتید و گردن ما پسرها نمی انداختید. شما خودتان اعتماد

به نفس ندارید . این مساله به ما مربوط نیست. چرا مساله شخصی خودتان را به گردن دیگری می اندازید؟ چرا ما مردها باید هر کاری

دخترها می کنند حتی اگر خواسته ما نباشد و خلاف سلیقه مان باشد قبول کنیم و به به و چه چه کنیم؟ شماها یکبار از ما پرسیدید که

واقعا چه می خواهیم و نیاز واقعی ما چیست ؟ فقط آنچه خودتان می خواستید به ما تحمیل کردید.

دروغ ندارم بگویم. حرف های آن پسر من را تکان داد. عمیقا تکان داد و به خودم آمدم. من نه آن موقع و نه حالا هیچ جوابی برای حرف های آن پسر و دیگرانی که مثل او هستند نداشتم و ندارم.

خود من هم اگر تا به حال نتوانستم ازدواج کنم به خاطر این بوده که دلم نمی خواست سختی تغییر کردن را به خودم بدهم. نمی خواستم از موضع خودم عقب بنیشینم و اشتباهاتم را بپذیرم. فقط خودم را با همین حرف هایی که تو می زنی فریب دادم و فرصت ها را از دست دادم. هیچ دروغی هم ندارم بگویم. شعار هم نمی دهم. من خودم را فریب دادم و نتیجه اش را هم دیدم. اشتباهات خودم را تقصیر دنیا ، زمانه و قوانین عالم و مردها و... انداختم.
    ویرایش توسط پرنیان یاسی : دوشنبه 22 دی 93 در ساعت 16:03

8. 5 کاربر از پست مفید پرنیان یاسی تشکرکرده اند .

asal2013 (سه شنبه 23 دی 93), meinoush (دوشنبه 22 دی 93), parsa1400 (دوشنبه 22 دی 93), Pooh (دوشنبه 22 دی 93), واحد (دوشنبه 22 دی 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 93 [ 20:52]
    سطح
    4
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    19

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    عزیزم به نظرم شناختت از آقایون کامل نیست.همه چی به سایز بدن و ارایش نیست.این اشتباهیه که خودمون میکنیم و بعد برجستش میکنیم طوریکه نا خوداگاه رو باور خودمون و جامعه تاثیرداره.حالا من بیشتر نگران نسلی هستم که تازه تو سن بلوغن و افکارشون داره شکل میگیره.اینهنه وسایل ارتباطی و ببخشید اینهمه جوک راجع به سایز سینه و ببخشید عدد 85 پسرای نسل بعدو تبدیل میکنهبه دستگاه اشعه ایکس سینه و بدن خانمها.
    همه اینها رو گفتم اما مخالف عمل زیبایی نیستم.کلا وقتی مشکلی هست باید رفع بشه.مثل شکم درد یا سردرد.خب مشکل ظاهری هم به هر حال یه مشکله و باید رفع بشه.
    اما نه اینکه تمام زندگی فرد رو تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه فرد از عشقش بگذره.اینجاست که اون تفکر اساسا مشکل داره و نوعی وسواس میشه.این هم مثل سردرد!شما میگی من چون سرم درد میکنه دیگه زندگی تمیکنم؟!فکر نمیکنی داری بیش از حد بها میدی به این افکارت
    در مورد راضی کردن خانوادت.باید از طریق بقیه وارد بشی.در نهایت جنبه زیبایی قضیه رو کمرنگ تر کنی.مثل بعضی دوستان که میخوان بینی رو عمل کنن میگن پولیپ داریم!تو هم یه فایده دیگه واسه کارت بیار که صرفا زیبایی نباشه
    در نورد نوع جراحی گمانن تزریق چربی بی عارضه تر و طبیعی تره

10. کاربر روبرو از پست مفید mohanna تشکرکرده است .

parsa1400 (دوشنبه 22 دی 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    واحد عزیز...
    من نمیگم من الان بدبختم. و یا خواهرام که خوش اندامن خوشبختن.
    بحث من اینه که این مساله باعث شده از ازدواج، چیزی که بهش نیاز دارم ولی نیازمو از خودم هم پنهان میکنم، بترسم. باعث شده نیازمو در خودم بخوام سرکوب کنم.

پرنیان جان عزیزم من نگفتم که زیبایی میزان خوشبختی رو تعیین میکنه. گفتم در میزان انتخاب شدن موثره. هرچند باز هم گفتم که مشکل من فراتر از اینه. من در مواردی که انتخاب شدم هم نتونستم جرات کنم بله بگم.. لطفا با دقت بیشتری بخون.

اگه میتونستم این حساسیت رو از بین ببرم و جرات بله گفتن پیدا کنم، نیازی به عمل هم نبود. ولی همونطور که در دو پست اولم هم توضیح دادم مساله اینه که جرات بله گفتن رو هم ازم گرفته.
    به خاطر همین به فکر عمل افتاده ام.
    فکر کنم بد نباشه آقایون هم نظر بدن.

12. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

parsa1400 (سه شنبه 23 دی 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    اونقدری که زن ها پدر ادمو در میارن مردا کار به ادم ندارن
    هیچوقت یه مرد نمیاد به این راحتی بگه برو عمل کن
    می گه برو ورزش کن خوش اندام شی اما امکان نداره به این راحتی ها بگه عمل کن
    مردا انقدر که زن ها می رن رو جزییات ظاهر نمی رن
    مخصوصا مردی که می خواد ازدواج کنه
    همه چی که فقط سایز نیست که واسش. می خواد با یه زن زندگی کنه. معیارهای دیگه هم در نظر می گیره
    بعدشم اگه مردی تو رو پسندید واسه چی از بله گفتن بترسی؟؟ پسندیده دیگه

اگه دوستداری عمل کنی عمل کن. اما حتما دکتر خوب پیدا کن

به نظر من پول جمع کن بعدا ازدواج کردی اگه شوهرت ناراضی بود بعدش برو عمل کن

این چیزا هم سلیقه ایه. هر کی یه جوریه. همه ی مردا هم سایز این قسمت از بدن که فکر نکنم براشون مهم باشه. همونطوری که همه ی مردا موی بلند زن براشون مهم نیست. هر کی یه جوریه

- - - Updated - - -

اقایون بیان نظر بدن خوبه. ما هم یه چیزی می فهمیم. همش خانما داریم نظر می دیم.

14. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

parsa1400 (سه شنبه 23 دی 93), هوایی (سه شنبه 23 دی 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 اسفند 93 [ 19:56]
    سطح
    20
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    37

تشکرشده 152 در 43 پست

Array
    من نمیگم عمل نکنید اگه خطری نداره عمل کنید
    ولی به نظرم شما این موضوع رو برای خودتون خیلی بزرگ کردید و اینکه این موضوع باعث شده شما از ازدواج بترسید خیلی بد هست
    اولن هیچ کس بدون عیب نیست
    مثلا خود من حالت ناخن هام کوتاهه و برای زیبایی کاشت ناخن انجام میدم
    ولی حتی یک بار به این فکر نکردم که ممکنه همسر آیندم از مدل ناخن های من خوشش نیاد
    ازدواج فقط نگاه جنسی نیست
    پس اگه اینطور باشه هیچ خانم زشتی نباید تو دنیا ازدواج کنه
    چه بسیار خانم هایی که که زیبا نیستند ولی تو زندگی زناشوییشون از زیباترین آدما هم بیشتر احساس خوشبختی میکنن
    شما هم مدل نیستید و قرار نیست اندامتون رو به نمایش بزارید که تمام و کمال باشید
    وای به حال جامعه ای که ازدواج ها در اون فقط به دلیل نگاه جنسی صورت بگیره
    البته به قول یکی از دوستانمون هم که در بالا گفتن این هم از مضرات تکنولوژی جدید هست
    که چشم نوجوون ها رو به روی خیلی از مسایل باز میکنه
    دیگران را ببخش... نه بخاطر اینکه آنها سزاوار بخشش اند... بلکه بخاطر اینکه تو سزاوار آرامشی...

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مهر 00 [ 13:42]
    سطح
    52
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    83

تشکرشده 26 در 9 پست

Array
    سلام خانم پو (اگر اشتباه نگفته باشم اسمتون رو) ببینید من پسر هستم و می خوام نظر خودم رو بنویسم (شاید خوب نباشه من نظر بدم ولی دیدم خودتون نظر آقایون رو خواستید براتون مینویسم) من الان نامزد کردم و خدا رو شکر بسیار زیاد از نامزدم راضی هستم و همدیگه رو خیلی دوست داریم. قبلا (یعنی حدودا دو سال پیش) تصور میکردم این موضوع (سایز اندام) خیلییی روی تصمیم گیریم تاثیر داره و قطعا یکی از ملاک های اصلی انتخاب همسرم خواهد بود. ولی الان که تاپیکتون باعث شد برگردم به روزی که از نامزدم خوشم اومد و براش اقدام کردیم میبینم اصلااااا به عنوان یک معیار پررنگ همچین چیزی در نظرم مطرح نبود... چیزایی که خیلی تو چشمم اومد از ایشون این موارد بود : یک دختر بسیار مهربون و خوش قلب، خوش رو (البته نه سبک بازی ها- امیدوارم منظورم رو متوجه بشید)، به ظاهر خودشون می رسیدن همیشه چه قبل از خواستگاری بنده چه بعدش (منظورم اصلا لباس گرون قیمت نیست... همیشه لباساشون اتو شده و تمیز به همراه عطر)، حجب و حیا، خانواده دار و ... خلاصه بگم بعد از مقداری رفت و آمد چشم باز کردم دیدم نکته ی پر رنگی وجود نداره که واقعا (روی واقعا تاکید دارم) برام مهم باشه و این خانم نداشته باشه! اما جالبه بدونید تو هیچ کدوم از این نکات اون موردی که دو سال پیش فکر میکردم برام خیلی پررنگ خواهد بود (سایز اندام) نبود و اصلاااا حتی به ذهنمم نرسیده بود که اون موقع خیلی دقت کنم. چون دیدم مقداری از دغدغتون هم به خاطر مسائل مربوط به ازدواجه به نظرم (نظر شخصی) اتفاقا روی ظاهرتون کار کنید ولی نه با عمل و ... با پوشش مناسب (لباس های تمیز و اتو شده) و عطر .. به شخصه خیلی به عطر حساسم و عطر جذبم میکنه. و مطمئن باشید پسری که مرد زندگیتون باشه واقعا اون موارد رو در آخر میبینه. موفق باشید.

17. 4 کاربر از پست مفید هوایی تشکرکرده اند .

asal2013 (سه شنبه 23 دی 93), Pooh (سه شنبه 23 دی 93), آنیتا123 (سه شنبه 23 دی 93), شیدا. (سه شنبه 23 دی 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 95 [ 15:20]
    سطح
    30
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 105 در 37 پست

Array
    پو عزیز، منم نظرهای کل دوستان رو خوندم
    به عنوان کسی که این مشکل رو تو خودم میدیدم و خیلی هم بابتش نگران بودم حتی به عمل هم فکر میکردم، میخوام نظرم رو بنویسم شاید کمکی کنه.. البته من فکر کنم شما تصمیمتو گرفته باشی..
    ولی من همیشه نگران این قضیه بودم، گرچه که همیشه جلوی اطرافیان ظاهرم رو حفظ میکردم، موقعی که با همسر فعلیم آشنا شدم (4 ماهه ازدواج کردیم) یکی از دغدغه های بزرگم عکس العمل ایشون یود، باور کن کلی دعا میکردم و نگران بودم، و حتی نگرانیم رو به یکی از دوستای صمیمیم گفته بودم و اون منو آروم کرد(کسی نباید ضعف تورو ببینه وگرنه حساس میشه) .. ولی خوشبختانه بقول دوستمون کسی که شما رو پسندیده یعنی پسندیده از همه لحاظ و همونجوری که هستین قبولت داره..
    نظر شخصی من اینه الان ظاهرت رو حفظ کن با توصیه هایی که دوستان دادن، ممنکه عمل بینی، گونه و مرتب کردن دندان ها خیلی نقش موثرتری داشته باشه تو زیبایی تا عمل سینه.. هر موقع شریک زندگیت رو پیدا کردی با اعتماد بنفس باهاش روبرو شو، اگه مسئله ای پیش اومد بعدا عمل کن..
    من شخصا به قسمت خیلی اعتقاد دارم، خیلی دعا بخون و از خدا کمک بخواه

19. 6 کاربر از پست مفید رویای پر کشیدن تشکرکرده اند .

asal2013 (سه شنبه 23 دی 93), parsa1400 (سه شنبه 23 دی 93), Pooh (سه شنبه 23 دی 93), هوایی (سه شنبه 23 دی 93), آنیتا123 (سه شنبه 23 دی 93), شیدا. (سه شنبه 23 دی 93)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)