به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 62
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    عزیزم دو تا تاپیک اخر منو بخون. توی تاپیک یکی مونده به اخر دوستان راهنمایی زیاد کردن برای تنهایی و این چیزا.
    در مورد دعا کردن و هر چی اینا در اصل بهت نیروی واحد می دن کار دیگه ای نمی کنن. ببین تو مثلا 10 دقیقه طول می کشه قران بخونی. یعنی این مدت کاملا ذهنت سر هسر یابیه. بعدش کل روز این حواست هست و نگاه می کنی به دور و برت و عملکردهایت هم در جهت جذب یه همسر میشه نه دفع. حالا چه دعا چه مدیتیشن چه 10 دقیقه اروم سکوت و یا هر چی. مهم اون قسمتیشه که خودت حواستو جمع می کنی به اطرافت و خودت که ادمی که به درد همسریت بخوره رو پیدا کنی. خود دعا خوندن برات کاری نمی کنه.
    اتفاقا خونواده های مذهبی و یا سنتی که مخالف دوستی دختر پسر ها هستن هم برای پسراشون هم دختراشون مادر پدر دقت می کنن با ادمای دیگه که مراوده دارن برای بچه هاشون خواستگار پیدا می کنن. انقدر خواستگار میارن برای دختر تا یکیش بالاخره بشه. تاپیک مصباح الهدی رو بخون. توی یه پستش توضیح داده چطوری میشه خواستگار زیاد داشت.
    در کل هم ببین واقعا تنها مشکل زندگیت بی همسریه یا مشکل دیگه ای هم هست که ناراحتت می کنه. اگه فقط بی همسریه که می گردی کار می کنی ورزش می کنی به خودت می رسی مهمونیا میری همه جا می ری مراسمای مختلف با دل و اخلاق خوش هستی و بالاخره کسی که بخوایو پیدا می کنی. زندگی خودتو می کنی در کنارش اقدامات لازم برای شوهر خوب داشتن هم می کنی. منظورم از اقدامات لازم یه چیزایی مثله خوشحال بودن خودت به خودت به اندامت رسیدن ورزش کردن مهمونی رفتن با ادما و فامیل و دوست خوش رفتار بودن سر کار و کلاس خوش رفتار بودن خلاصه اماده ی ازدواج بودن. اون پست مصباح الهدی رو هم توی تاپیکش بخون که دلایل زیاد خواستگار داشتن چیه تا جایی که می تونی انجامش بده.
    بقیه اش هم دیگه بی تابی نداره.
    البته اگه تنها مشکلت نداشتن همسره.
    موفق باشی.

2. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

دختر تنهاا (پنجشنبه 29 اسفند 92), شیدا. (چهارشنبه 28 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 95 [ 21:29]
    سطح
    31
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    عزیزم دو تا تاپیک اخر منو بخون. توی تاپیک یکی مونده به اخر دوستان راهنمایی زیاد کردن برای تنهایی و این چیزا.

در مورد دعا کردن و هر چی اینا در اصل بهت نیروی واحد می دن کار دیگه ای نمی کنن. ببین تو مثلا 10 دقیقه طول می کشه قران بخونی. یعنی این مدت کاملا ذهنت سر هسر یابیه. بعدش کل روز این حواست هست و نگاه می کنی به دور و برت و عملکردهایت هم در جهت جذب یه همسر میشه نه دفع. حالا چه دعا چه مدیتیشن چه 10 دقیقه اروم سکوت و یا هر چی. مهم اون قسمتیشه که خودت حواستو جمع می کنی به اطرافت و خودت که ادمی که به درد همسریت بخوره رو پیدا کنی. خود دعا خوندن برات کاری نمی کنه.
    اتفاقا خونواده های مذهبی و یا سنتی که مخالف دوستی دختر پسر ها هستن هم برای پسراشون هم دختراشون مادر پدر دقت می کنن با ادمای دیگه که مراوده دارن برای بچه هاشون خواستگار پیدا می کنن. انقدر خواستگار میارن برای دختر تا یکیش بالاخره بشه. تاپیک مصباح الهدی رو بخون. توی یه پستش توضیح داده چطوری میشه خواستگار زیاد داشت.
    در کل هم ببین واقعا تنها مشکل زندگیت بی همسریه یا مشکل دیگه ای هم هست که ناراحتت می کنه. اگه فقط بی همسریه که می گردی کار می کنی ورزش می کنی به خودت می رسی مهمونیا میری همه جا می ری مراسمای مختلف با دل و اخلاق خوش هستی و بالاخره کسی که بخوایو پیدا می کنی. زندگی خودتو می کنی در کنارش اقدامات لازم برای شوهر خوب داشتن هم می کنی. منظورم از اقدامات لازم یه چیزایی مثله خوشحال بودن خودت به خودت به اندامت رسیدن ورزش کردن مهمونی رفتن با ادما و فامیل و دوست خوش رفتار بودن سر کار و کلاس خوش رفتار بودن خلاصه اماده ی ازدواج بودن. اون پست مصباح الهدی رو هم توی تاپیکش بخون که دلایل زیاد خواستگار داشتن چیه تا جایی که می تونی انجامش بده.
    بقیه اش هم دیگه بی تابی نداره.
    البته اگه تنها مشکلت نداشتن همسره.
    موفق باشی.
    سلام دوست عزیزم ممنون از نظراتت
    درمورد دعا کردن من بیشتر به خاطر ارامشش میخونم وگرنه وضعیتم میریزه بهم چون اون چیزی که دوس نداشتم هیچ وقت اتفاق بیفته اتفاق افتاده ومن با دعا خوندن فقط خودمو اروم میکنم نمیدونم تورسیدن به همسر مفید هست یا نه

مشکل اینه من دیگه دورو برم پسری نمیبینم که بخام به فکر ازدواج باهاش باشم ولی خانواده من اینجور نیست واسه داداشم مورد پیدا میکنن ولی واسه من نه انگاری اصلا نیستم وجود ندارم ا اره فعلا تنها مشکل من بی همسریه نمیزاره به چیز دیگه ای فکر کنم البته ازدواج اون پسر با دختر عموم هم ناراحتم کرد ولی به لطف خدا فعلا باهاش کنار اومدم علاقه وحوصله کار بیرون از خونه رو ندارم سر اون قضیه خیلی از مهمونیا هم نمیرم مخصوصا مهمونی که فامیل پدریم اونجا باشن چون نمیخام چیزی حرفی ارامشمو بهم بزنه من واسه بدست اوردن این ارامش خیلی عذاب کشیدم ونمیخام تحت هیچ شرایطی ارامشمو از دست بدم نه بابا شانس من من همه جا فعالم ولی انگار نه انگار نه خواستگاری نه چیزی هیییییییییییییییییییی حتما یا خدا نمیخاد یا قسمت نیست چی بگم دیگه
    راستی این تایپیک مصباح الهدی لینکشو میزاری واسم ممنون
    ویرایش توسط دختر تنهاا : پنجشنبه 29 اسفند 92 در ساعت 18:27

4. 2 کاربر از پست مفید دختر تنهاا تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 02 فروردین 93), salehe92 (پنجشنبه 29 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

راستی این تایپیک مصباح الهدی لینکشو میزاری واسم ممنون
    فکر کنم منظورتون این تاپیک باشه
    http://www.hamdardi.net/thread-32217.html

و به طور کلی برای یافتن تاپیکهای دوستان, روی نام کاربری کلیک کنید و سپس از منوی سمت چپ: مشاهده تمام موضوعات اغاز شده را انتخاب کنید
    نمایش مشخصات: مصباح الهدی - تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده
    http://www.hamdardi.net/search.php?searchid=410378

- - - Updated - - -

سلام دختر خوب.
    کی گفته هر کی ازدواج نکرده تنهاست؟
    منم 25 سالمه و مجردم. و تا حالا کسی خواستگاری نیومده. البته چند مورد بوده ولی نه خودم و نه خانواده موافق نبودیم که الان ازدواج کنم.

عزیزم به نظر من فکر و ذهنت را معطوف موضوع دیگری کن. هر چی بیشتر وارد جامعه بشی و ارتباط بیشتری با دوستانت برقرار کنی, احتمال اشنایی با افراد مختلف هم بیشتر میشه.
    احساس تنهایی را با چیزای دیگه هم میشه پر کرد...

نمیتونم ادامه تحصیل بدم چون پدرم هزینه ای نمیده
    خب یکسال با برنامه و منسجم بخون که دانشگاه دولتی قبول بشی.

نمیتونم سرکار برم چون پیدا کردنش خیلی مشکله
    بله حق باشماست ولی غیر ممکن نیست. می تونم بپرسم رشته تون چیه؟
    نمیشه یک مدت رایگان کاراموزی کنید و بعد که کمی تجربه کسب کردید, استخدام بشید؟

چیز خاصی ندارم که بخاد بهم انگیزه زندگی رو بده
    خانواده,جوانی, سلامتی, تحصیلات و...... اینها چیزای کمی نیستن.
    ممکنه خانواده به شما حرفهای نچندان شیرینی را هم بگن ولی انها خانواده شما هستند و خوبی شما را می خوان. سعی کنین بیشتر با خانواده گرم بگیرید و علی رغم همه چیز دلخور نباشید و بگین و بخندین و از بودن در کنار خانواده لذت ببرید. تا جایی که می تونید بهشون کمک و محبت کنید تا انها هم قدر شما را بیشتر بدونن و کمتر احساس سر بار بودن بکنید.

توجمع دوستام بهم خوش نمیگذره چون همه متاهل هستن
    به نظر من با اعتماد به نفس کامل در جمع دوستان حاضر بشید و کاری هم به حرفایی که درباره ازدواج بهتون میگن نداشته باشید.

سعی کنید سر خودتون را با کار و درس و..... گرم کنید. درباره موضوع های مورد علاقه تون مطالعه کنید و اطلاعاتتون را افزایش بدین. مهارتهایی که بلد هستید را به دیگران یاد بدید. کارهای هنری انجام بدید و اگه متخصص بشید می تونید کسب درامد هم بکنید. خیلی از افراد موفق و ثروتمند خودشون از صفر شروع کردند و زندگیشون را ساختند.
    اگه زبانتون خوبه می تونید کار ترجمه انلاین انجام بدین و اگه نیست می تونین خوداموز انگلیسی یاد بگیرید, دانستن زبان همه جا بهتون کمک می کنه. و شما که به اینترنت درسترسی دارید, می تونید از این طریق زبانتون را تقویت کنید.
    و یا در فعالیتهای خیریه هم می تونید شرکت کنید و کلی کار دیگه.

انشالله که سال خیلی خوب و پربرکتی داشته باشید و در زمینه های مختلف موفق بشید و با یک پسر خوب هم ازدواج کنید.

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

6. 3 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

پونیو (جمعه 01 فروردین 93), دختر تنهاا (شنبه 02 فروردین 93), شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام

فکر کنم منظورتون این تاپیک باشه
    http://www.hamdardi.net/thread-32217.html

و به طور کلی برای یافتن تاپیکهای دوستان, روی نام کاربری کلیک کنید و سپس از منوی سمت چپ: مشاهده تمام موضوعات اغاز شده را انتخاب کنید
    نمایش مشخصات: مصباح الهدی - تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده
    http://www.hamdardi.net/search.php?searchid=410378

- - - Updated - - -

سلام دختر خوب.
    کی گفته هر کی ازدواج نکرده تنهاست؟
    منم 25 سالمه و مجردم. و تا حالا کسی خواستگاری نیومده. البته چند مورد بوده ولی نه خودم و نه خانواده موافق نبودیم که الان ازدواج کنم.

عزیزم به نظر من فکر و ذهنت را معطوف موضوع دیگری کن. هر چی بیشتر وارد جامعه بشی و ارتباط بیشتری با دوستانت برقرار کنی, احتمال اشنایی با افراد مختلف هم بیشتر میشه.
    احساس تنهایی را با چیزای دیگه هم میشه پر کرد...

خب یکسال با برنامه و منسجم بخون که دانشگاه دولتی قبول بشی.

بله حق باشماست ولی غیر ممکن نیست. می تونم بپرسم رشته تون چیه؟
    نمیشه یک مدت رایگان کاراموزی کنید و بعد که کمی تجربه کسب کردید, استخدام بشید؟

خانواده,جوانی, سلامتی, تحصیلات و...... اینها چیزای کمی نیستن.
    ممکنه خانواده به شما حرفهای نچندان شیرینی را هم بگن ولی انها خانواده شما هستند و خوبی شما را می خوان. سعی کنین بیشتر با خانواده گرم بگیرید و علی رغم همه چیز دلخور نباشید و بگین و بخندین و از بودن در کنار خانواده لذت ببرید. تا جایی که می تونید بهشون کمک و محبت کنید تا انها هم قدر شما را بیشتر بدونن و کمتر احساس سر بار بودن بکنید.

به نظر من با اعتماد به نفس کامل در جمع دوستان حاضر بشید و کاری هم به حرفایی که درباره ازدواج بهتون میگن نداشته باشید.

سعی کنید سر خودتون را با کار و درس و..... گرم کنید. درباره موضوع های مورد علاقه تون مطالعه کنید و اطلاعاتتون را افزایش بدین. مهارتهایی که بلد هستید را به دیگران یاد بدید. کارهای هنری انجام بدید و اگه متخصص بشید می تونید کسب درامد هم بکنید. خیلی از افراد موفق و ثروتمند خودشون از صفر شروع کردند و زندگیشون را ساختند.
    اگه زبانتون خوبه می تونید کار ترجمه انلاین انجام بدین و اگه نیست می تونین خوداموز انگلیسی یاد بگیرید, دانستن زبان همه جا بهتون کمک می کنه. و شما که به اینترنت درسترسی دارید, می تونید از این طریق زبانتون را تقویت کنید.
    و یا در فعالیتهای خیریه هم می تونید شرکت کنید و کلی کار دیگه.

انشالله که سال خیلی خوب و پربرکتی داشته باشید و در زمینه های مختلف موفق بشید و با یک پسر خوب هم ازدواج کنید.

سلام دوست عزیزم ممنون از نظراتت
    وراهنماییت
    درجواب سوالت که کی گفته هرکی ازدواج نکرده تنهاست این فکر منه چون خودم احساسش میکنم
    عزیزم شاید تو فامیلای شما سن ازدواج دخترا بالاست ولی تواقوام ما سن ازدواج دخترا زیر 25
    یعنی بیشتر تو چشم هستن
    من همه دوستایی که تواقوام داشتم ازدواج کردن ودیگه چندان باهاشون ارتباطی ندارم دوست غریبه هم زیاد ندارم فقط یه دوست صمیمی دارم که راهمون از هم دوره ومشغول کاره وچند ماه یه بار همو میبینیم

باورت میشه گوشیه من شاید هفته ای یه بار پیام بیاد واسش یا زنگ بخوره نمیدونم چرا همه بی معرفت شدن یهویی واسه همین خیلی احساس تنهایی میکنم

با خانوادم رابطه خوبی دارم ولی این حس داشتن یه همدم یه همراه مثل خودت همیشه با ادم هست یه داداش مجردم دارم ولی خب خیلی باهم صمیمی نیستیم یه ابجی متاهلم دارم ولی بیشتر از اینکه به فکر ازدواج من باشه بیشتر طعنه میزنه درمورد دانشگاه رفتن من چون خیلی درس میخوندم یه جورایی از درس زده شدم دیگه علاقه به ادامه تحصیل ندارم تازه تو اقوام ما پسری بالاتر از لیسانس نرفته چه برسه دخترش
    راجع به کارم خودم علاقه ندارم یعنی قبلا علاقه داشتم بیشترم به خاطر شرایط مالی ولی الان ترجیح میدم شرایطو تحمل کنم ولی سر کار نرم کلا با کار بیرون مخالفم من اولین اولویتم ازدواجمه اونم نه هر ازدواجی یه ازدواج خوب ولی خب فعلا شرایطش جور نمیشه.رشته من بازار کار خوبی نداره
    یه جورایی شاید بی حوصله شدم تو همه چیز میگم چه فایده داره اینکارو کنم که چی بشه خب همین جوری زندگی میکنم
    در هرصورت ممنون از نظر وراهنماییت

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    اگه خونوادت اذیتی نیستن خوب خودت یه بار خیلی واضح با اطمینان و محترمانه بهشون بگو که همونطوری که می گردن واسه پسرشون همسر پیدا می کنن واسه تو هم بگردن پیدا کنن. بگو خیلی از خونواده های مذهبی و سنتی این کارو می کنن. چون وقتی نباید دوست شی با کسی و حریم ها رو باید با جنس مخالف رعایت کنی دیگه شوهر از کجا بیاد؟؟ از دوست از اشنا از فامیل از ادمایی که این و به اون معرفی می کنن... برادرت هم باید واست بگرده. وقتی خونواده ای می گه سنتیه یا مذهبیه نیازه درست رفتار کنه. حق ندارن بشینن نگاه کنن که از اسمون برات شوهر بیاد. کار اونا هم خواهرت که ازدواج کرده (از طریق شوهرش مردای زیادی رو ممکنه اشنا باشه) هم برادرت هم پدرت و هم مادرت باید برات خوب دقت کنن بین ادمایی که می بینن و اگر کسی رو مناسب دیدن سعیشونو بکنن. می تونه خود مادرت بره با اطمینان نظر مادر پسرو بپرسه که اگه موافق باشن شما دو نفر با هم صحبیت کنین ببینین به درد هم می خورین یا نه. یا می تونه مادرت از یه نفر دیگه بخواد که بره به مادر اون پسر پیشنهاد بده که یه جلسه اشنایی داشته باشین شاید به هم بخورین. می تونه مادرت یا پدرت ادمایی رو که خیلی اینو به اون معرفی می کنن برن پیدا کنن توی در و همسایه و فامیل و سلام علیک و این چیزا داشته باشن تا اونا واسه شما هم خواستگار معرفی کنن.
    وظیفه ی شما هم اینه که توی هر مراسم مهمونی هر چیزی که ممکن باشه خواستگار برات پیدا شه بری. روحیه ی خودت هم خوب کن همیشه. به ظاهرت اندامت هم برس.
    درس خوندنم خوبه. چرا نخونی؟
    مهمونی های خونواده پدری رو هم برو. مگه نمی گی با افکار مربوط به اون اقا کنار اومدی؟ هیچ مراسمی رو از دست نده اگه می خوای ازدواج کنی. البته با ظاهر و رفتار خوب و محترمانه. به هر حال باید جلوی چشم باشی دیگه که ببینن تو رو.
    در کل هم روال عادی زندگی خودتو پیش ببر. اینا رو کنارش انجام بده. به هر حال یا یه کار یا درس یا هر چیزی انجام بدی روحیه ات بهتر میشه و حالت هدفمند تری می گیره روزات.

- - - Updated - - -

فعالیت های اجتماعیت هم ادامه بده. شاید اصلا خودت از جایی خارج از فامیل و این چیزا تونستی خواستگار خوب پیدا کنی.

9. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 02 فروردین 93), دختر تنهاا (سه شنبه 05 فروردین 93), شیدا. (شنبه 02 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    اگه خونوادت اذیتی نیستن خوب خودت یه بار خیلی واضح با اطمینان و محترمانه بهشون بگو که همونطوری که می گردن واسه پسرشون همسر پیدا می کنن واسه تو هم بگردن پیدا کنن. بگو خیلی از خونواده های مذهبی و سنتی این کارو می کنن. چون وقتی نباید دوست شی با کسی و حریم ها رو باید با جنس مخالف رعایت کنی دیگه شوهر از کجا بیاد؟؟ از دوست از اشنا از فامیل از ادمایی که این و به اون معرفی می کنن... برادرت هم باید واست بگرده. وقتی خونواده ای می گه سنتیه یا مذهبیه نیازه درست رفتار کنه. حق ندارن بشینن نگاه کنن که از اسمون برات شوهر بیاد. کار اونا هم خواهرت که ازدواج کرده (از طریق شوهرش مردای زیادی رو ممکنه اشنا باشه) هم برادرت هم پدرت و هم مادرت باید برات خوب دقت کنن بین ادمایی که می بینن و اگر کسی رو مناسب دیدن سعیشونو بکنن. می تونه خود مادرت بره با اطمینان نظر مادر پسرو بپرسه که اگه موافق باشن شما دو نفر با هم صحبیت کنین ببینین به درد هم می خورین یا نه. یا می تونه مادرت از یه نفر دیگه بخواد که بره به مادر اون پسر پیشنهاد بده که یه جلسه اشنایی داشته باشین شاید به هم بخورین. می تونه مادرت یا پدرت ادمایی رو که خیلی اینو به اون معرفی می کنن برن پیدا کنن توی در و همسایه و فامیل و سلام علیک و این چیزا داشته باشن تا اونا واسه شما هم خواستگار معرفی کنن.

وظیفه ی شما هم اینه که توی هر مراسم مهمونی هر چیزی که ممکن باشه خواستگار برات پیدا شه بری. روحیه ی خودت هم خوب کن همیشه. به ظاهرت اندامت هم برس.
    درس خوندنم خوبه. چرا نخونی؟
    مهمونی های خونواده پدری رو هم برو. مگه نمی گی با افکار مربوط به اون اقا کنار اومدی؟ هیچ مراسمی رو از دست نده اگه می خوای ازدواج کنی. البته با ظاهر و رفتار خوب و محترمانه. به هر حال باید جلوی چشم باشی دیگه که ببینن تو رو.
    در کل هم روال عادی زندگی خودتو پیش ببر. اینا رو کنارش انجام بده. به هر حال یا یه کار یا درس یا هر چیزی انجام بدی روحیه ات بهتر میشه و حالت هدفمند تری می گیره روزات.

- - - Updated - - -

فعالیت های اجتماعیت هم ادامه بده. شاید اصلا خودت از جایی خارج از فامیل و این چیزا تونستی خواستگار خوب پیدا کنی.
    سلام دوست عزیز ممنون از نظرات خوبت
    من بامامانم راحتم وخیلی راحت بهش گفتم به این واون بگو اگه پسر خوبی میشناسن معرفی کنن منو بهشون به ابجیم که میگن مسخرم میکنه با داداش وبابامم راحت نیستم یعنی خجالت میکشم چه جوری برم بهشون بگم واسه من شوهر پیدا کنین با اینکه داداشم یه عالمه دوست داره ولی خب اگر خودش بخاد باید فکر من باشه نه اینکه من برم بهش بگم
    دوست خوب من مشکل من اینه معرفی هم میشم ولی هیچ کی خواستگاری نمیاد مثلا دختر عمم میگفت دوجا معرفیت کردم البته یکیش عمه طرف از من خوشش اومده بود ولی خب خبری نشد خالم به مامانم گفته بود یه خواستگار واسه دخترت پیدا کردم ولی خب طرف وقتی فهمیده من لیسانسم وخودش دیپلمه نیومده جلو گفته حتما من قبول نمیکنم
    یه دختر عمه دیگم واس دوست شوهرش درنظر گرفته بود اینو یکی بهم گفت ولی خبری نشد این جور معرفی ها زیاد دارم حتی یکی دوتا به خودم گفتن ولی نمیدونم چرا هیچ خبری نشده
    بعدش من جدیدا تو جمع دخترای فامیل که هستیم قشنگ بهشون میگم پسر خوب سراغ دارین منو بهش معرفی کنین البته با خنده شوخی میگم ..ولی خب نمیدونم چرا اکثرن بهم میخندن شاید به خاطر اینکه گفتم من عجله دارم ازدواج کنم
    نمیشه که مادرم بره از مادره پسره بپرسه نظر شما راجع به دختر من چیه زشته بابا البته پسر خاصی هم دیگه نداریم فقط یه پسرخاله دارم که پسر خوبیه اون چیزی که من میخا م نیست ولی تقریبا شبیهشه ولی خب فکر نکنم خالم اصلا به فکرش برسه بیاد خواستگاریه من
    یه سری زنداداشم میگفت اگه از پسری خوشت میاد بگو من برم باهاش حرف بزنم بیاد جلو

بهش گفتم من از هرکی خوشم اومده ازدواج کرده دیگه فرد خاصی نیست
    میگم به مامانم راحت حرفمو زدم که همه جا بگو دختر تو خونه داری با فلان مشخصات فلان چیزو میخاد ولی خب مامانم زیاد یا بهتره بگم اصلا زبون نداره که بخاد راحت تو جمع غریبه از دخترش حرف بزنه

من اکثر جاها میرم شاید خیلی از ختم های فامیل . عروسی ها. دیگه دارم بی خیال میشم کاری نمیتونم بکنم هر وقت خدا خاست جور میشه حتما فعلا صلاح نمیدونه چراشو خودش میدونه
    حوصله درس خوندن ندارم دیگه
    راجع به مهمونی های خونواده پدریم من با خود اون اقا مشکل دارم یعنی ببینمش حالم بد میشه اونجوری همه میفهمن چیزی بوده بین ما واسه همین فعلا جایی که حدس بزنم احتمال دیدن هست نمیرم
    مثلا یکی دوهفته دیگه عروسی پسر عممه ولی تصمیم گرفتم نرم چون به احتمال زیاد ایشون هست

من فعالیت اجتماعی ندارم فقط بعضی وقتا جدیدا مسجد میرم اونم نه برا دیده شدن واسه ارامش بیشترم

ببین نظر من اینه یه دختر واسه دیده شدن نیاز نیست خودشو به اب وتاب بزنه اگر خدا بخاد از جایی که انتظارشو نداری دیده میشی ولی فعلا خدا نمیخاد چرا الله اعلم

11. 3 کاربر از پست مفید دختر تنهاا تشکرکرده اند .

eimanpaladin (سه شنبه 05 فروردین 93), meinoush (سه شنبه 05 فروردین 93), شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    مامانت می تونه به بابا و داداشت بگه.
    من نمی دونم قسمت وجود داره یا نه ولی تو که برات ازدواج مهمه تلاشتو بکن.
    دقت کن مامانت بابات برادرت خواهر متاهلت به وظایفشون که همون خواستگار پیدا کردنه خوب برسن :) در این مورد گذشتی نکن! خودت هم کارهایی که دوست داری رو بکن. جاهایی که دوست داری رو برو کلاسایی که دوست داری. ببین شوهر چه مدلی خوشت میاد بعد فکر کن ببین این ادمو توی چه محیط هایی می تونی پیدا کنی و برو توی اون محیط ها. خلاصه دست رو دست نذار دیگه. امیدوارم شوهر خوب و مناسب پیدا کنی و خوشبخت شی .
    ویرایش توسط meinoush : سه شنبه 05 فروردین 93 در ساعت 15:31

13. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

دختر تنهاا (سه شنبه 05 فروردین 93), شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 مرداد 93 [ 17:37]
    سطح
    7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 49
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    21

تشکرشده 52 در 20 پست

Array
    سلام حالتون خوبه اتفاقا این کلاس های آموزشی و هنری خیلی خوبه هم یه تخصصی پیدا میکنید هم اونجاها با خیلی از دخترها آشنایی پیدا میکنید و وقتی اخلاق و رفتار شما را ببینن و متوجه کمالات شما بشوند ، شما شک نکنید حتما به خیلی از موردها معرفی میشوید - میدونم شما بیشتر معیارهاتون مالی نیست و بیشتر شعور و درک طرف مقابلتون براتون مهم هست . پس هر موقع جایی بحث شد روی این موارد یکم مانور بدید .. که شخصی فکر نکنه حالا چون مدرکش از شما کمتر هست پس بدرد شما نمیخوره و از این مسائل...
    امید به خدا -- سال جدید سال خوبی هست
    به امید موفقیت برای شما و همه دوستان

15. کاربر روبرو از پست مفید eimanpaladin تشکرکرده است .

شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    مامانت می تونه به بابا و داداشت بگه.
    من نمی دونم قسمت وجود داره یا نه ولی تو که برات ازدواج مهمه تلاشتو بکن.
    دقت کن مامانت بابات برادرت خواهر متاهلت به وظایفشون که همون خواستگار پیدا کردنه خوب برسن :) در این مورد گذشتی نکن! خودت هم کارهایی که دوست داری رو بکن. جاهایی که دوست داری رو برو کلاسایی که دوست داری. ببین شوهر چه مدلی خوشت میاد بعد فکر کن ببین این ادمو توی چه محیط هایی می تونی پیدا کنی و برو توی اون محیط ها. خلاصه دست رو دست نذار دیگه. امیدوارم شوهر خوب و مناسب پیدا کنی و خوشبخت شی .
    مامانم شاید بتونه به بابام بگه ولی به داداشم نه تازشم بگه بابامم مثل مامانم پیش هیچ کی از دخترش حرف نمیزنه
    از نظر من وجود داره وگرنه چرا نباید این همه معرفی ها به خواستگاری ختم بشه
    نظر خودم اینه من کلا یه خواستگار میاد خونمون وهمون یه نفر میشه شوهر من
    حالا کی خدا داند
    چجوری دقت کنم بابا از بس به خواهر ومامانم گفتم دیگه روم نمیشه
    من کلا خونه ام کلاسی یا چیزی نمیرم
    من شوهر نیمه مذهبی مثل خودم دوس دارم که تو محیط های مذهبی میشه اینارو پیدا کرد

ممنون از نظرو راهنمایی دوست خوب من ولی باز من میگم وقتی قسمتت باشه ازجایی که فکرشم نمیکنی دیده وپسندیده میشی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط eimanpaladin نمایش پست ها
    سلام حالتون خوبه اتفاقا این کلاس های آموزشی و هنری خیلی خوبه هم یه تخصصی پیدا میکنید هم اونجاها با خیلی از دخترها آشنایی پیدا میکنید و وقتی اخلاق و رفتار شما را ببینن و متوجه کمالات شما بشوند ، شما شک نکنید حتما به خیلی از موردها معرفی میشوید - میدونم شما بیشتر معیارهاتون مالی نیست و بیشتر شعور و درک طرف مقابلتون براتون مهم هست . پس هر موقع جایی بحث شد روی این موارد یکم مانور بدید .. که شخصی فکر نکنه حالا چون مدرکش از شما کمتر هست پس بدرد شما نمیخوره و از این مسائل...
    امید به خدا -- سال جدید سال خوبی هست
    به امید موفقیت برای شما و همه دوستان
    سلام ممنون شکر خدا خوبم
    ممنون از راهنمایی ونظرتون
    کلاس رفتن هزینه میخاد که هزینشو نمیتونم بدم یعنی پدرم تقبل نمیکنه یعنی نداره منم چیزی نمیگم بهش البته ندار به اون معنی فقیر نه شکر خدا وضعمون خوبه ولی خب پدرم هزینه کلاس نمیده
    من اصلا معیارم مالی نیست درسته ولی خب جالبه هنوز جایی راجع به ازدواج من بحث نشده که من بخام نظراتمو بگم
    ان شالله که سال خوبی هست
    وان شالله که شما هم هرخواسته ای دارین بهش برسین
    ممنونم

17. 2 کاربر از پست مفید دختر تنهاا تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 05 فروردین 93), شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    اگر امکان کلاس رفتن و ... نداری، عضو گروههای خیریه و فعالیتهای داوطلبانه شو.
    حتی می تونی خودت یه کاری در این زمینه شروع کنی.
    مثلا تو مسجد محلتون یه برنامه بذار، خانمها ماهی یه بار برن سرای سالمندان با پیرزنهای اونجا همدم و هم صحبت بشن.
    همین باعث می شه خانمها بشناسن شما را، ضمن این که کار قشنگی که می کنی روی روحیه خودت هم تاثیر می ذاره و جذاب تر می شی.

می تونی همین برنامه را برای بازدید از مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست یا معلولین یا ... بذاری.
    می تونی چیزی را که بلدی آموزش بدی.

من دقیقا نمی دونم شما تو چه محیطی زندگی می کنید و چه توانائیهایی دارید.
    خودت باید این را پیدا و بعد عملی کنی.

شهرداریها هم کلاسها و انجمن های ارزان قیمت و رایگان دارند.
    می تونید عضو گروههای ورزشی و کوهنوردیشون بشید.

به فکر این که یه پسری پیدا کنی باهاش دوست بشی که بعد شاید ختم به ازدواج بشه نباش.
    به فکر این باش که در فضایی قرار بگیری که می تونه تو را در مسیر دیده شدن و شناخته شدن و ... قرار بده.

با توصیفاتی که کردی ( این که رابطه داشتی و موفق نبوده + 25 سالگی در خانواده و فامیل شما سن زیادی برای ازدواج هست و همه قبلش ازدواج کردند )
    فکر می کنم روش دوم بهتر جواب بده.
    توضیح را برای این نوشتم که الان یکی می آد می گه شماها عقب مونده اید، توی امریکا دخترها 18 سالگی سه تا دوست پسر را پشت سر گذاشتن و
    این روش شوهر کردن نیست و ....
    یه ذره هم به فضا و موقعیت و ... فکر نمی کنند می خوان یه شبه انقلاب کنند و روش ازدواج را در ایران عوض کنند

در مورد اون آقا اگر به این رفتارت ادامه بدی به ضرر خودت هست.
    اول این که دیگران فکر می کنند شما هنوز عاشق و دلخسته ای ایشون هستی.
    هیچ مردی دوست نداره بره خواستگاری دختری که همه پشت سرش حرف می زنند و می گن فلان پسر که ازدواج کرده دختره منزوی شد و ... فلانی ولش کرد و ....
    مطمئن باش اگر نری مهمونی ها و اگر جایی که اونا هستن نری این حرف بیشتر و بیشتر می پیچه و می شی خانم هاویشان!
    همه فکر می کنند اون ولت کرده و تو هم افسرده و دلخسته و عاشق بی نوا هستی.

اما اگر بری همه جا و اصلا برات مهم نباشه که اونا هستند یا نیستند،
    بقیه هم می گن اگرم حرفی بوده یا دروغه یاحل شده رفته.
    حتی فکر می کنند شاید تو نخواستی و ازش جدا شدی.
    به هر حال مساله شکل بهتری پیدا می کنه.

دو سه بار اول ممکنه با دیدنش ناراحت بشی یا کمی دست وپات را گم کنی،
    بعدش برات عادی عادی می شه.
    مساله را بزرگ کنی، می شه برات مانعی برای همون چیزی که براش تاپیک باز کردی.
    یکی از راههای داشتن خواستگار رسمی این هست که نذاری به این خاطر فک و فامیل در موردت حرف بزنن.
    مخصوصا که می گی بیشتر خواستگارات را باید فامیل معرفی کنند.

کسی که دنبال دردسر نمی گرده. با خودشون می گن این دختره شاید مشکل داره و بی خود خودمون را قاطی نکنیم.
    مگه ندیدی فلان پسر هم ولش کرد و رفت زن گرفت.
    مگه ندیدی از وقتی پسره رفته این هم افسرده و خونه نشین شده و ....

اصلا به روی خودت نیار و با اعتماد به نفس کامل همه جا برو.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

19. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 05 فروردین 93), myl (سه شنبه 05 فروردین 93), دختر تنهاا (چهارشنبه 06 فروردین 93)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)