فیلم فارست گامپ رو ببین درس زندگیه لامصب
تشکرشده 87 در 39 پست
فیلم فارست گامپ رو ببین درس زندگیه لامصب
فرهاد تنها (پنجشنبه 22 مهر 95)
تشکرشده 5 در 4 پست
سلام من نمیدونم کدوم شهر هستید ولی تو البرز هم دکتر برای ارتودنسی قسطی میگیره ماهی 100 تومن حدودا میتونید برید قسطی ارتودنسی کنید
و اینکه ببینین به هیچ عنوان درسو رهانکنید اگر الان وسعتون به عمل نمیرسه بعد ها که میرسه با تمام وجود بخونبد تا انقدر پول بدست بیارید که خرج این عمل ها چیزی نباشه دیگه
و توکلتون به خدا از گیاهان استفاده کنید برای پوست واقعا تاثیرش باورنکردنیه تاثیرش واقعا میبینید دست کم نگیرید
مثلا گل ختمی برای جوش های پوست یا اب لیموی ترش بزنید به پوست زیادم وقت نمیگیره
برای مو هم از تقویت کننده های طبیعی استفاده کنید ولی اول متوجه بشید چه طبعی دارید بعد مثلا گرم هستید یا سرد بعد با توجه به طبع میتونید از سیر موورد سدر زرده تخم مرغ حنا و .. استفاده کنید
و اینکه حتما از طریق اینترنت متوجه بشید چه طبعی دارید چون با اصلاح طبع میتونید مشکل لاغری و .. رو حل کنید
توکلتون به خداوند
- - - Updated - - -
روانپزشک تجویز دارو هم انجام میده ولی روانشناس صحبت میکنن
danger (دوشنبه 26 مهر 95), فرهاد تنها (سه شنبه 27 مهر 95)
تشکرشده 3 در 2 پست
گمونم اینجوری یکی از سه تا ارسالام میسوزه ولی اتفاقی خوندم حرفاتونو ناراحت شدم.
رک بگم با حرف و لباس و مدل مو مشکلتون به نظر من حل نمیشه.راهش عملای زیباییه.
الان به جز عمل بینی کلی روش جدید هست.
مثلا لمینت دندون.
نخ لیفت.که پوستو میکشه سمت بالا.
هایفو
تزریق
چندتا پیج دکتر خوب برین ببینین.عملاشونم اونقد گرون نیس.مثلا من عکس یکیو دیدم با یه عمل ساده تو مطب فرم چشم و ابروش عوض شد کلی از یه قیافه دهاتی(قصدم توهین نیستا) شد یه قیافه جذاب.
یا مثلا با تزریق روی چونه یا زاویه فک
منظورم اینه کارای قیمت مناسبتر هس که میشه انجام بدی بعدا که پول دستت اومد جراحیای بزرگتر انجام بدی.
تو اینستا پره.یه نگا بنداز
یه ازمایش هورمونیم بده.شاید هودمونات دچار اختلاله که صدات نازکه یا دستات ظریفه.چون زنها هم که مشکل هورمونی دارن کمی خصلت مردونه پیدا میکنن.
واقعا مشکلی که با یه تزریق یا لیفت ساده حل میشه رو نباید پشت گوش بندازی
مثلا دکتر میر دیدم کاراشو تو اینستا خوبه.چندتا کلیتیک مثه ارتا سیب سرخ.برو نمونه ببین اصلا اشنا میشی با روشای جدید.خودمم میخوام هایفو کنم احتمالا :)
danger (دوشنبه 26 مهر 95), فرهاد تنها (سه شنبه 27 مهر 95)
تشکرشده 145 در 78 پست
سلام عدم تقارن درچهره همه هست منتهی کمتر وبیشتر داره که امروزه قابل حله.
با روانشناس صحبت کن اگه لازم باشه اون ارجاعت میده به روانپزشک.![]()
فرهاد تنها (سه شنبه 27 مهر 95)
تشکرشده 113 در 52 پست
حالا که نه به بدنسازی علاقه داری، نه به قول خودت پول داری، نه حرف گوش میدی و نه ...... فکر کنم باید قید این دنیا رو بزنی و منتظر حور العین های بهشتی باشی
البته ببخشیندا. خیلی خیلی ببخشید
تشکرشده 10 در 7 پست
سلام من تهرانم ممنونم از توصیه هاتون . درس رها نمیکنم به هیچ وجه . الان وضعیت مالیم خوب نیست که عمل کنم . البته خداروشکر یه کار پاره وقت پیدا کردم ولی حقوقش خیلی کمه
من طبعم گرم و خشکه
سلام ممنون از پیشنهادتون . در مورد ازمایش هورمون مشکلی ندارم .صدام واقعا بده خودم صدامو ضبط کردم و گوش دادم نامفهومه . در مورد دست ها هم متاسفانه از دست اکثر دخترها هم کوچکتره حس حقارت میکنم در این رابطه
اشکالی نداره این همه مردم مسخره میکنن شما هم مسخره کن .
- - - Updated - - -
سلام بله ولی من پکیجی از مشکلات دارم یکی بینیش مشکل داره یکی دندونش یکی چشم و .. ولی من تقریبا همه جام مشکل داره
من فعلا تصمیم گرفتم اول پیش روانشناس برم با دارو زیاد موافق نیستم .
تشکرشده 113 در 52 پست
سلام
آقا فرهاد من خیلی خیلی معذرت می خوام. قصدم این نبود. می دونم شرایط سختی داری که رک و راست اینجا مطلب گذاشتی و حرفاتو میزنی. منظورم این بود که یه کم به راهنمایی ها و حرفای بقیه گوش کن
اما مهمتر از ظاهر آدما دلشونه که میدونم دل صافی داری
باز هم معذرت![]()
فرهاد تنها (جمعه 30 مهر 95), شیدا. (جمعه 30 مهر 95)
تشکرشده 1,509 در 535 پست
سلام آقا فرهاد
راستش وقتی پستهای شما رو میخوندم اولین چیزی که به ذهنم رسید در مورد کسایی بود که گفتین شما رو مسخره می کردن.
من واقعا نمیفهمم چه قدر یک انسان میتونه بی فکر و سطحی نگر و بی ادب باشه .و نمیفهمم همچین آدمهایی هر چه قدر هم تعدادشون زیاد باشه آیا واقعا ارزش این
رو دارن که آدم حتی یه لحظه هم بهشون فکر کنه و حرفهاشون ناراحتش کنه؟
همچین آدمهایی فکر نمیکنن که ظاهری که بهش مینازن و به خاطرش آدمهای دیگه رو مسخره می کنن توی یه لحظه میتونه نابود بشه؟
لطفا زندگیتون رو فدای نادانی همچین آدمهایی نکنید.
زیبا ترین چهره ها هم وقتی صاحبشون کسی باشه که بقیه رو آزار میده میتونه خیلی نفرت انگیز بشه. این رو شعار نمیدم .خودم تجربش کردم.
غیر از این ،شما وقتی آدهای بزرگ رو میبینین چه قدر به ظاهرشون توجه میکنید؟ منظورم افراد خیر و نیکوکاره .آدمهایی که از روی انسانیت به بقیه کمک میکنن.
آدمهایی که دلشون پر از محبت و عشق به همه مخلوقات خداست.
من خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم بهترین روزهای جوونی شما داره به فکر کردن به اندازه دستتون و نوع صداتون و کلا ظاهرتون میگذره.
مخصوصا وقتی گفتین این همه استعداد دارین و توی یه دانشگاه عالی قبول شدین. به خدا حیفه.
میخواین به روانشناس مراجعه کنین یا با هر راهی لطفا بیشتر از این توی این افکار دست و پا نزنید. شما سنی ندارین.
به خدا حیف شماست.هنوز هم فرصت هست . روحتون رو بزرگ کنید.این خیلی از جثه مهتره. از استعدادهایی که خدا بهتون داده استفاده کنید.
از نعمت بزرگ سلامتی که خیلیها ازش بی بهره هستند.
فرهاد تنها (جمعه 30 مهر 95)
تشکرشده 113 در 52 پست
آقا فرهاد جدا از همه این مسائل وقتی که به دور و برت نگاه میکنی متوجه میشی که این دنیا ارزش سرمایه گذاری و اعتماد کردن رو نداره. البته منظورم این نیست که تلاش خودت رو نکنی. منظور اینکه این دنیا تنها محل آزمایش آدماست.
یکی پولداره یکی فقیر. یکی سالمه یکی از اول زندگیش با بیماری دست و پنجه نرم میکنه. یکی زندگیش تامینه یکی باید همیشه دنبال یک لقمه نون بدوه. یکی خوشگل و خوش تیپه یکی نیست. یکی باهوشه یکی کم هوش.
آیا خدا بین انسهان ها فرق گذاشته. ظاهراً بله اما در واقعیت خدا هر کسی رو به یک وسیله ای داره آزمایش میکنه. مسلماً بعضی ها سخت تر آزمایش میشند و بعضی آسون تر. شرایط زندگی برای همه انسان ها یکسان نیست چون مقصد واقعی اون دنیاست و این دنیا فقط محل گذر و میدان آزمایشه. خدا خودش گفته که انسانها آزمایش میشند. هر کس به طریقی. حتی اولاد و اموال انسان ها هم وسیله امتحانند.
دعا کنیم تو این امتحانات سربلند باشیم و عاقبت بخیر
انشاالله مشکل شما هم حل بشه
mahtab M (شنبه 01 آبان 95), فرهاد تنها (جمعه 30 مهر 95)
تشکرشده 10 در 7 پست
سلام
من سعی همیشه با بقیه با احترام برخورد کنم ولی متاسفانه زیاد مورد تمسخر قرار میگیرم . حتی ممکنه بعضی از تیکه ها جنبه شوخی داشته ولی به هر حال تو دراز مدت تاثیر میذاره
تقریبا با مسخره شدن کنار اومدم . از زمان کودکی و توی مدرسه مسخره میکردن حتی بعضی مواقع دبیرها هم غیر مستقیم اینکار میکردن و از همه اونا بدتر حتی اعضای خانواده هم منو
بی نصیب نذاشتن فقط لازمه از نظر دیگران کار درستی انجام ندم اون وقت ممکنه با بدترین لحن منو مورد لطف خودشون قرار بدن . تو این شرایط بزرگ شدم ولی با تلاشم رتبه 3 رقمی
کنکور شدم تو ساده ترین مدارس در حالی که پیش دانشگاهی غیر حضوری خوندم. ولی بعضی مواقع از بی معرفتی و بی رحمی بعضی ادم ها دلم میگیره ولی خب چاره چیه من که
نمیتونم بقیه ادم ها رو عوض کنم ولی افکار خودم میشه به خاطر همین میخام به روانشناس مراجعه کنم
سلام خواهش میکنم برادر
تا اونجا که میشد راهکارهای دوستان به کاربردم. شاید فکر میکنید زیادی غر میزنم ولی من تحت فشار روحی زیاد هستم تفریبا ارامش روانی ندارم . خواب و خوراک درست و حسابی هم ندارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)