(سلام آقای محمد رضا
عید غدیر با تاخیر مبارک... می دونم سید هستین... ان شاالله به برکت این ایام و دعای جدتان گشایشی برای شما فراهم شود.
راستش آقای محمد رضا من قبلش می خواستم کلی توضیحات منطقی به شما بدم و راه حل خودم را براتون توضیح بدم که اول چند تا خواستگاری برید و بعد اگر نشد دوباره به همین خانم مراجعه کنید و بگم دلایلم را که چرا این موضوع را با توجه به اینکه خواستگاری اون خانم را شروع نکرده بودین غیر اخلاقی نمی دونم توضیح بدم. که دستم مجروح شد و شما در پاسخم پست آخرتون را نوشتین!!!
وقتی پست آخرتون را نوشتین من کاملا متوجه شدم اشکال کار شما کجاست!
اول بگم که اگر دلیل اینکه به خواستگاری این دختر این قدر اصرار دارید به خاطر همون پست 46 تان است کاملا اشتباه می کنید و
با توجه به اینکه مشاور هم گفته فعلا که این مشکلات هست بعدا پس قراره چی بشه و با توجه به هزارتا اما و اگر خودتان من حس می کنم این احساس شما زود گذر است و ناشی از یک احساس عمیق و دوست داشتن واقعی نیست. بیشتر به خاطر همون دوست داشتن اولین تجربه است نه خود اون دختر. احساسی که بر مبنای منطق نباشه مطمئنا زودگذره و پشیمان می شید...
راستش آقای محمد رضا اگر تو جایگاه من بودین و تجربیات منو داشتین می فهمیدین اتفاقا از یه جهتهایی خوبه که آدم اولین خواستگاریش همسر آیندش نباشه! ...........)
علاقه مندی ها (Bookmarks)