سلام
ممنونم از دوستای خوبم
جناب پارسا, راستش نمیدونم دیگه باید چکار کنم , منظورم از این حرف این نیست که همه کار کردم. بلکه منظورم این هست که واقعا نمیدونم چه کاری میتونه همسرمو منصرف کنه..الان فکر میکنم که فهمیدم همسرم چرا تصمیم به جدایی گرفته , دلیل اصلیش نارضایتی جنسی هست با ینکه هیچوقت ابراز نکرده بود و در طول زندگی این نارضایتی از طرف من ابراز میشد اما همسرم همیشه ابراز رضایت میکرد اما یه حرفایی پیش پدرم زده که منظور همین بوده که از این لحاظ احساس رضایت نمیکنه. در این جلسه اخیر همسرم و پدرش نه تنها به من بلکه به خانوادم هم توهین کردن اما به خاطر اینکه من از پدرم خواهش کرده بودم که نذاره دلخوری پیش بیاد پدرم هیچ گله ای از کوتاهی های همسرم و خانوادش کرده بودن , نکرده بود.....
مشاور به من گفت همه این مشکلات حل شدنیست اما وقتی یک طرف قضیه همه آرزوها و اهدافش رو در جدایی میبینه چطور میشه حل کرد.....
همسرم دوتا کار اشتباه کرده که اولی داشتن گوشی پنهانی بود که از نظر من خیلی مهم نیست اما دومی خیلی مهمه و به قول مشاور این کارش نشون دهنده این هست که من براش هیییییچی نیستم , نه عشقی به من داره و نه حتی غیرت و تعصبی روی من. نمیدونم چطور میتونم این حس هارو در همسرم زنده کنم. سعی کردم به گفته مشاورای عزیز این سایت عمل کنم و با اینکه پیش شش تا مشاو حضوری رفتم اما از بین تمام راههای پیشنهادی , من راهی که مشاوران این سایت پیشنهاد میکردن و با توجه به شرایط زندکیم سازنده تر میدیدم, اما خب نتونستم درست به توصیه ها عمل کنم وکلید قلبشو پیدا کنم.
احساس ناتوانی میکنم چون نمیدونم چیکار کنم که زندگیمو نجات بدم. شاید زندگیمون خیلی وقت بود که بر باد رفته بود و منو همسرم در خواب خرگوشی بودیم...
اما پارسا جان من دیگه این وسط نیستم , تقریبا طلاق رو پذیرفتم با اینکه تنها آرزوم برگشتن همسرمه , اما پذیرفتم که خب نمیخواد به زورم که نمیشه.....
ولی دادگاه رفتن و درخواست نفقه و مهریه کردن کار من نیست و شرایط مالیم هم به شکلی نیست که بتونم از همه چیز بگذرم و توافقی جداشم. ضمن اینکه میگم شاید با گذر زمان یه معجزه ای رخ بده.
همه آرزوم این بود که بیام و به شما دوستای عزیزم که همراهیم کردید در این مدت , بگم که همسرم برگشته ولی مثله اینکه قسمت نیست.
التماس دعا

سما از من دلخور نشو این یه واقعیت دست شما نیست . بدروووووووووود

علاقه مندی ها (Bookmarks)