با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و مديران گرامي
من چند روزي كه به سايتتون مراجعه مي كنم و از مطالب مفيدش استفاده مي كنم و از زحمات همه قدر داني مي كنم.
من 5 ساله كه ازدواج كردم 2 سال نامزد بود و 3 ساله كه عروسي گرفتيم.الان 23 سالمه و همسرم 30 سالشه بچه هم نداريم. تو اين مدت مشكلاتي داشتيم كه الهي شكر تا حدي رفع شده.
فقط يه مشكلي هست كه هيچ وقت نتونستم حتي براي يك بار هم كه شده حلش كنم و اون هم اينه كه همسر من سر موضوع هاي بي اهميت با من بدرفتاري مي كنه(مثلا حواسم نيست چند تا قطره اب مي ريزه رولباسش سريع اخم مي كنه نوچ مي كنهيا وقتي پياده تو خيابون مي ريم پام به كفشش بخوره اخم مي كنه و مي گه حواستو جمع كن
، مي خواهيم بريم بيرون اگه عجله نكنم ناراحت ميشه ، يه كاري تو خونه بكنه خسته بشه اخم ميكنه ، حتي اگر كس ديگري اشتباه كنه تلخي رفتارش با منه و ....)
نمي دونم مشكل از كجاست وقتي اين رفتارها را مي كنه خيلي ناراحت مي شم حتي بعضي وقتها نمي تونم خودمو كنترل كنم و عصباني مي شم.لطفا راهنماييم كنيد
هيچ كس راهنماييم نمي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش مي كنم راهنماييم كنيد ببينم مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يا وقتي پياده تو خيابون مي ريم پام به كفشش بخوره اخم مي كنه و مي گه حواستو جمع كن
، مي خواهيم بريم بيرون اگه عجله نكنم ناراحت ميشه ، يه كاري تو خونه بكنه خسته بشه اخم ميكنه ، حتي اگر كس ديگري اشتباه كنه تلخي رفتارش با منه و ....)

علاقه مندی ها (Bookmarks)