سلام دوستان.
عضو جدید هستم و برای همدردی و استفاده از تجربیاتتون اینجلم. خوشحال میشم راهنماییم کنید.
هفت ماهه عقد کردم و شوهرم خداروشکر خیلی خوبه. دو تا خواهر شوهر دارم و الان تقریبا شش ماه میشه ک همسرم با یکی از خواهراش جرو بحث داشته و به همین دلیل با گذشت هفت ماه از عقدم حتی یک بار هم خونه خواهر شوهرمو ندیدم.واقعا تو این هفت ماه من جز احترام کاری نکردم ک خود مادر شوهرم همیشه از من تعریف کرده.ولی همون هواهر شوهرم ک همیرن باهاش جرو بحث داشت و این جر و بحث قبل عقد ما بود ناخود آگاه پای منم گیر کرده وسط . همیشه سعی کردم جانب داری نکنم و سعی داشتم بینشون خوب باشه ولی یروز بطور غیر منتظره دیدم خواهر شوهرم واسم پیام داد و توش پر توهین به من و مادر و پدر من.منم ک دلم پر بود چون تو کل این مدت هرچی خواسته بود گفته بود و من جوابشو نداده بودم که دیگه اینسری هرچی گفت جوابشو دادم.الان همسرم باخواهر شوهرم با خواست من آشتی کردن . و الات همه از من انتظار دارن با اینکه من کاری نکردم و هیچ توهین و فحشی ندادم پا پیش بذارم . ولی من نمیتونم این کارو بکنم . همسرم از من خواهش میکنه مادر شوهرم میگه ولی من قبول نمیکنم چون توهین هایی کرد ک واقعا تاحالا من تو زندگیم همچین توهین هایی رو نشنیده بودم.با این ک میگم من حرفی نزدم و فحشی ندادن ولی انتظار دارن من پا پیش بذارم.موندم این وسط چیکار کنم.حالا مسائل خیلی خیلی طولانیه ک من کاملا خلاصه نوشتم ایشالله در تایپیک های بعدی بیشتر دوست دارم از تجربیاتتون استفاده کنم.لطفا راهنماییم کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)