سلام
دانشجوی ارشد دانشگاه دولتی هستم
همچنین شاگرد درسخون و نمره الف و احتمالا این قضیه باعث بروز حساسیتهایی شده
یکی از اقایان همکلاسم سر میانترم ترم قبل ازم خواست جواب یه مسله را براش sms کنم!!!!
و من جواب دادم شرمنده
از اون موقع این پسره ناجور با من لج شده و تا توانسته منو پیش بقیه خراب کرده در ضمن اینکه اتش بیار قضیه قبلی ام بوده
از تابستان کار ازمایشگاهی دارم که خوشبختانه تابستون اقا نبود
تو ازمایشگاه هر نفر یا دو نقر یه کمد وسایل و تجهیزات دارن که هر کسی برا خودش کلید داره ولی بدون کلید هم باز میشن و در حالت عادی درهاشون بسته و قفل هست
یه مدت کارم تو ازمایشگاه تعطیل شده و ولی ایشون مدتی که من نبودم کارشون شروع شده چند روز قبل برا یه کار وچک رفتم آز دیدم 4 تا درهای کمد من کاملا باز هستن موقع بیرون امدن بهش کفتم
....و....(صاحبان قبلی کمد من )کار از مایشگاه انجام میدن ؟!! اخه در کمد من باز مونده
گفت این کمد ها ماله تو نیست منم از قبلی ها اجازه دارم که از وسایل شون استفاده کنم
کفتم این کمد ها را استاد راهنما به من داده و اگه وسیله ای بر میدارید در کمد را ببندید
که گفت ماله تو نیست و تو هیچی نمی تونی بگی (خلاصه خیلی بی ادبانه جواب داد )
منم زود امدم بیرون
(البته این یه رسم عادی بچه هاهست که کاهی به چیزی نیاز دارن و از وسایل هم بر میدارن ولی بعد میزارن سر جاش و در را با همان روش بی کلید قفل می کنند )
مشکل من :
یه مدت دیدگه من باید برم آز و این اقا واقعا کم عقل هست و ازش رفتارهای احمقانه انتظار میره
با توجه به اینکه کار ازمایشگاه یه کار خطرناکه و نیاز به دقت و تمرکز زیاد داره من می خوام این اقا
را ارام کنم فقط و فقط برای تامین امنیت روحی و بخصوص جانی خودم و امنیت محیط اطرافم
می خوام برم با استاد راهنمای خودم یا ایشون صحبت کنم
هر دوشون از رابطه خیلی شکراب من و بقیه خبر دارن و میدونم پشت سر من حرفهایی به اساتید گفته اند
(((خدا را شاهد میگیرم من هیچ بدی در حق این پسره نکردم و حتی پشت سرش هم حرفی نزدم حتی قبل قضیه تقلب ایشان با من رفتارهای بدی داشت که من به روی خودم نمی اوردم و عادی باهاش رفتار می کردم )))
به استاد بگم من واقعا نمی دونم چرا ایشان از من ناراحته و اگه ممکنه با اقا صحبت کنید و ازش بپرسید شاید ناخواسته باعث ناراحتی ایشان شدم و اگه موضوعی هست که من گناهکارم حاضرم از ایشان عذر خواهی کنم
و با خودم گفتم هر چی گفت می پذیرم و عذر خواهی می کنم تا قضیه تمام شود
دوستان خوب همدردی و مشاوران محترم سایت
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم برا وقتی که گذاشتید و مطالب منو خواندید
واز شما می خوام که برام پاسخ بگذارید و لطفا کلی نگید (مثلا مدیرت کن .سیاست داشته باش و...)
خواهش می کنم ریز بفرمایید که چه کار کنم ؟ چی بگم ؟ و چطوری رفتار کنم ؟
و آیا اصلا روش من روش درستی هست ؟ یا حتی روش بهتری برای حل این قضیه پیشنهاد دهید

علاقه مندی ها (Bookmarks)