ینی کسی اینجا نیست که بتونه در مورد سوالهای اخیرم منو راهنمایی کنه؟؟؟!!!![]()
اینکه چرا نمی تونم با ظاهر خیلی از خواستگارهام و به طور کلی تعداد زیادی از مردها کنار بیام؟؟ (تا حالا دو سه بار پیش اومده که از کسی واقعا خوشم بیاد و جذب بشم اما کاملا یک طرفه بوده یا ....)اینکه دیگه شوقی واسه انتخاب کردن به صورت سنتی ندارم؟؟ (وقتی می بینم بعضی ها چطور با عشق و شوق با کسی ازدواج می کنن خیلی بهم می ریزم از اینکه هر وقت بحث ازدواج من و خواستگاری و ... پیش اومده همش ترس و نگرانی و حالت اجبار برای قبول کردن و جر و بحث توی خانواده و اینا بوده و هست خیلی بهم می ریزم...)
اینکه علت چیه که بعضی خواستگارا که همه می گن شرایطشون عالیه و کم پیدا می شه(مثل خانواده ی اصیل و بافرهنگ و فهمیده) رو حتی دوس ندارم بیشتر از یه جلسه ادامه پیدا کنه و مث الان حالم بد میشه اگه بخواد پیش بره چیه؟؟اینکه آیا واقعا تو این مورد خاص که تو مطلب بالا گفتم حق با منه یا خانواده م؟؟ اینکه چطور می تونم یه مشاور ازدواج و روانشناس خیلی خوب تو شهرمون پیدا کنم و اصولا اطلاعات در این باره رو از کجا باید پیدا کنم؟؟؟
به خدا اینقد که تو این یک سال اخیر مطلب خوندم و فکر کردم و مشکل حل نشد خسته شدم...
دلم خوش بود که عضو این سایت می شم و به صورت خاص در مورد مشکلاتم مشورت می گیرم و به نتیجه می رسم اما....
نمی دونم باید چی کار کنم....باید تایپک جدید باز کنم یا؟؟؟ نمی دونم....فقط می دونم که حالم اصلا خوب نیست و نیاز به کمک دارم....![]()

..)

علاقه مندی ها (Bookmarks)