سلام بانوی آفتاب نازنین، من خیلی وقت بود که نیومده بودم اینجا. و اتفاقی وقتی تاپیکت رو دیدم، بنظرم رسید که شاید حرفام بتونه کمکت کنه.
توی دلم بهت آفرین گفتم که جرات کردی و تغییری ایجاد کردی. مطمئنا حتی اگر اشتباهی هم کرده باشی از بی حرکتی و سکون بهتره. اگر راه رو هم اشتباه رفته باشی، البته ااااگر، حداقل می فهمی این مسیر چطوریه و بعدا تو انتخابات بهتر عمل میکنی. بهرحال تو پیشرفت کردی چون چیز های زیادی یاد گرفتی.
فعلا مدت باقیمانده رو تا برگشتن برای تعطیلات به خونه رو خوشحال باش. همون بازه زمانی که می ری خونه خودش خیلی کمکت میکنه که دوباره در مورد همه چیز فکر کنی. فعلا نیاز به یک رفرش (معادل فارسی رو نمیدونم متاسفانه) داری.
توی این مدت باقیمانده، در مورد رشته ات بیشتر مطالعه کن تا به شناخت بیشتری ازش برسی.
اصلا ناراحت نباش، تو سنی نداری که بخوای نگران باشی، توی این رده سنی اتفاقا هرچه بیشتر تجربه بدست بیاری، زودتر میتونی برای زندگیت تصمیمای درست تر و پخته تری در آینده بگیری.
چیزی نشده که، فوقش دیدی با روحیات تو سازگار نیست یه فکر دیگه ای میکنی.
من اکیدا بهت توصیه میکنم برای اینکه طوری تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی، حتما ارزش ها تو بنویس. برای خودت بنویس چه چیزایی برات مهمه. اولویت هات چیه. دوست داری زندگیت چطور باشه.
هرگز و هرگز بخاطر هدف هایی که دیگران برات تعریف میکنن، زندگی نکن، چون زندگی مال توئه و این تویی که باید ازش راضی باشی.
ببین تو چی میخوای. البته ما حتی اگر به چیزی هم علاقه داشته باشیم تا تجربه اش نکنیم شاید متوجه نشیم چقدر این علاقه در عمل هم صادقه.
فرصت باقیمانده تا رفتن به خونه رو به صورت فرصتی که دیگه درحال اتمامه و ممکنه دیگه تجربه اش نکنی، نگاش کن و سعی کن تا میتونی حسش کنی و تجربه اش کنی و بیشتر در موردش بدونی.
اصلا از کجا معلوم شما تا همیشه اونجا باشی و... کسی نمیدونه آینده چی پیش میاد.
ولی عزیزم بازم میگم در مورد چیزهایی که زندگی رو برات ارزشمند میکنه، فکر کن و ببین چی برای تو خوبه.
زندگی همیشه هزینه هایی داره، حالا هر انتخابی که میکنی باید بدونی که هزینه ای داره که باید بپردازی اما اون چه که تعیین میکنه از این هزینه ای که کردی همیشه احساس رضایت کنی، همین ارزش ها و اهداف شخصی خودت هست. نه خواسته های دیگران.
از برگشتن از راه رفته هم نترس، اما آگاهانه تصمیم بگیر.
باور کن دنیا به آخر نرسیده، این تویی که اینجوری فکر میکنی و همه راه ها رو بسته فرض کردی.
همه ما مشکلاتی داریم و شاید اگر مشکلات شخص دیگه ای رو داشتی خیلی خیلی بابت مشکل فعلی خودت خدا رو شکر می کردی.
اگر این حرفام کمی هم کمکت کرد، برام دعا کن که من هم سخت محتاجم به دعا عزیزم.
موفق باشی و خوشحال.

علاقه مندی ها (Bookmarks)