به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام بانوی آفتاب نازنین، من خیلی وقت بود که نیومده بودم اینجا. و اتفاقی وقتی تاپیکت رو دیدم، بنظرم رسید که شاید حرفام بتونه کمکت کنه.
    توی دلم بهت آفرین گفتم که جرات کردی و تغییری ایجاد کردی. مطمئنا حتی اگر اشتباهی هم کرده باشی از بی حرکتی و سکون بهتره. اگر راه رو هم اشتباه رفته باشی، البته ااااگر، حداقل می فهمی این مسیر چطوریه و بعدا تو انتخابات بهتر عمل میکنی. بهرحال تو پیشرفت کردی چون چیز های زیادی یاد گرفتی.

فعلا مدت باقیمانده رو تا برگشتن برای تعطیلات به خونه رو خوشحال باش. همون بازه زمانی که می ری خونه خودش خیلی کمکت میکنه که دوباره در مورد همه چیز فکر کنی. فعلا نیاز به یک رفرش (معادل فارسی رو نمیدونم متاسفانه) داری.

توی این مدت باقیمانده، در مورد رشته ات بیشتر مطالعه کن تا به شناخت بیشتری ازش برسی.
    اصلا ناراحت نباش، تو سنی نداری که بخوای نگران باشی، توی این رده سنی اتفاقا هرچه بیشتر تجربه بدست بیاری، زودتر میتونی برای زندگیت تصمیمای درست تر و پخته تری در آینده بگیری.
    چیزی نشده که، فوقش دیدی با روحیات تو سازگار نیست یه فکر دیگه ای میکنی.
    من اکیدا بهت توصیه میکنم برای اینکه طوری تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی، حتما ارزش ها تو بنویس. برای خودت بنویس چه چیزایی برات مهمه. اولویت هات چیه. دوست داری زندگیت چطور باشه.
    هرگز و هرگز بخاطر هدف هایی که دیگران برات تعریف میکنن، زندگی نکن، چون زندگی مال توئه و این تویی که باید ازش راضی باشی.
    ببین تو چی میخوای. البته ما حتی اگر به چیزی هم علاقه داشته باشیم تا تجربه اش نکنیم شاید متوجه نشیم چقدر این علاقه در عمل هم صادقه.
    فرصت باقیمانده تا رفتن به خونه رو به صورت فرصتی که دیگه درحال اتمامه و ممکنه دیگه تجربه اش نکنی، نگاش کن و سعی کن تا میتونی حسش کنی و تجربه اش کنی و بیشتر در موردش بدونی.
    اصلا از کجا معلوم شما تا همیشه اونجا باشی و... کسی نمیدونه آینده چی پیش میاد.
    ولی عزیزم بازم میگم در مورد چیزهایی که زندگی رو برات ارزشمند میکنه، فکر کن و ببین چی برای تو خوبه.

زندگی همیشه هزینه هایی داره، حالا هر انتخابی که میکنی باید بدونی که هزینه ای داره که باید بپردازی اما اون چه که تعیین میکنه از این هزینه ای که کردی همیشه احساس رضایت کنی، همین ارزش ها و اهداف شخصی خودت هست. نه خواسته های دیگران.
    از برگشتن از راه رفته هم نترس، اما آگاهانه تصمیم بگیر.

باور کن دنیا به آخر نرسیده، این تویی که اینجوری فکر میکنی و همه راه ها رو بسته فرض کردی.
    همه ما مشکلاتی داریم و شاید اگر مشکلات شخص دیگه ای رو داشتی خیلی خیلی بابت مشکل فعلی خودت خدا رو شکر می کردی.
    اگر این حرفام کمی هم کمکت کرد، برام دعا کن که من هم سخت محتاجم به دعا عزیزم.

موفق باشی و خوشحال.

2. 2 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

بانوی آفتاب (شنبه 28 اردیبهشت 98), زن ایرانی (جمعه 27 اردیبهشت 98)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 01 آذر 04 [ 10:35]
    سطح
    77
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 305
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,840

تشکرشده 282 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zolal نمایش پست ها
    سلام بانوی آفتاب نازنین، من خیلی وقت بود که نیومده بودم اینجا. و اتفاقی وقتی تاپیکت رو دیدم، بنظرم رسید که شاید حرفام بتونه کمکت کنه.
    توی دلم بهت آفرین گفتم که جرات کردی و تغییری ایجاد کردی. مطمئنا حتی اگر اشتباهی هم کرده باشی از بی حرکتی و سکون بهتره. اگر راه رو هم اشتباه رفته باشی، البته ااااگر، حداقل می فهمی این مسیر چطوریه و بعدا تو انتخابات بهتر عمل میکنی. بهرحال تو پیشرفت کردی چون چیز های زیادی یاد گرفتی.

فعلا مدت باقیمانده رو تا برگشتن برای تعطیلات به خونه رو خوشحال باش. همون بازه زمانی که می ری خونه خودش خیلی کمکت میکنه که دوباره در مورد همه چیز فکر کنی. فعلا نیاز به یک رفرش (معادل فارسی رو نمیدونم متاسفانه) داری.

توی این مدت باقیمانده، در مورد رشته ات بیشتر مطالعه کن تا به شناخت بیشتری ازش برسی.
    اصلا ناراحت نباش، تو سنی نداری که بخوای نگران باشی، توی این رده سنی اتفاقا هرچه بیشتر تجربه بدست بیاری، زودتر میتونی برای زندگیت تصمیمای درست تر و پخته تری در آینده بگیری.
    چیزی نشده که، فوقش دیدی با روحیات تو سازگار نیست یه فکر دیگه ای میکنی.
    من اکیدا بهت توصیه میکنم برای اینکه طوری تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی، حتما ارزش ها تو بنویس. برای خودت بنویس چه چیزایی برات مهمه. اولویت هات چیه. دوست داری زندگیت چطور باشه.
    هرگز و هرگز بخاطر هدف هایی که دیگران برات تعریف میکنن، زندگی نکن، چون زندگی مال توئه و این تویی که باید ازش راضی باشی.
    ببین تو چی میخوای. البته ما حتی اگر به چیزی هم علاقه داشته باشیم تا تجربه اش نکنیم شاید متوجه نشیم چقدر این علاقه در عمل هم صادقه.
    فرصت باقیمانده تا رفتن به خونه رو به صورت فرصتی که دیگه درحال اتمامه و ممکنه دیگه تجربه اش نکنی، نگاش کن و سعی کن تا میتونی حسش کنی و تجربه اش کنی و بیشتر در موردش بدونی.
    اصلا از کجا معلوم شما تا همیشه اونجا باشی و... کسی نمیدونه آینده چی پیش میاد.
    ولی عزیزم بازم میگم در مورد چیزهایی که زندگی رو برات ارزشمند میکنه، فکر کن و ببین چی برای تو خوبه.

زندگی همیشه هزینه هایی داره، حالا هر انتخابی که میکنی باید بدونی که هزینه ای داره که باید بپردازی اما اون چه که تعیین میکنه از این هزینه ای که کردی همیشه احساس رضایت کنی، همین ارزش ها و اهداف شخصی خودت هست. نه خواسته های دیگران.
    از برگشتن از راه رفته هم نترس، اما آگاهانه تصمیم بگیر.

باور کن دنیا به آخر نرسیده، این تویی که اینجوری فکر میکنی و همه راه ها رو بسته فرض کردی.
    همه ما مشکلاتی داریم و شاید اگر مشکلات شخص دیگه ای رو داشتی خیلی خیلی بابت مشکل فعلی خودت خدا رو شکر می کردی.
    اگر این حرفام کمی هم کمکت کرد، برام دعا کن که من هم سخت محتاجم به دعا عزیزم.

موفق باشی و خوشحال.
    سلام خانوم zohal عزیز.. ممنونم بابت راهنمایی ها و صحبت های خوبتون..

راستش بله درست می گید.. فقط درمورد ارزش ها که گفتید ممکنه بیشتر توضیح بدید؟ آخه من خودم خیلی نمی دونم چی ارزش داره و چیا خوبه و...

راستش تاحالا هم هدف خاصی نداشتم و هر اتفاق یا تصمیم گرفتم همیشه یهویی خودش به وقوع پیوسته و درواقع توی عمل انجام شده قرار می گیرم.. یعنی از قبل چیزی رو برنامه ریزی نشده و هر چه پیش آید خوش آید بوده متاسفانه ..

مثلا نمی دونم اینجا خوبه یا ایران.. ایران رو خیلی دوست دارم اما اینجا رو خیلی دوست ندارم اما همه می گن اینجا خیلی خوبه..

شاید دارم ناشکری می کنم.. یا غر می زنم. .. دوستان هم اینجا (توی سایت) گفتن غر می زنی
    ولی خب درد و دل هست نه غر :(

خیلی ممنونم بابت دعای زیباتون.. انشاالله شما هم موفق و خوشحال و سلامت باشید همیشه

4. کاربر روبرو از پست مفید بانوی آفتاب تشکرکرده است .

zolal (شنبه 28 اردیبهشت 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)