سلام جناب احمد علي
ممنون از پاسختون ولي من متوجه جمله اي كه قرمز كردم نشدم؟؟؟؟

1.با اخلاق.سنگین.باحیا. تحصیلکرده.خانواده دار.خوشگل باشه تا حدودی.خوش هیکل باشه.مهربون باشه.نماز خوان و با ایمان باشه
فهیم، اهل فکر، حق پذیر و انتقاد پذیر، عرف عمومی
جامعه را چندان صحیح نداند
، برای رشد خود برنامه داشته باشد، برای تربیت صحیح فرزند ملاک های صحیح و برنامه مطلوبی را داشته باشد، به خانواده شوهر در اندازه خود احترام بگذارد، اهل تفریح سالم و مطالعه باشد
- - - Updated - - -

2- در مورد سهل الوصل بودن، باید بگویم این ویژگی ها و افکاری که باعث می شود خواستگار و دیگران فکر کنند شما سهل الوصول هستید، واقعا از ویژگی های مطلوب و عالی شماست اما این فکر سهل الوصول همچنان پابرجاست
اگر شما در خواستگاری این گونه برخورد کنید این حس به خواستگار خواه ناخواه منتقل می شود. اما برای این که این حس منتقل نشود، پیشنهاد می کنم با سوالاتی از خواستگار نظر ایشان را در مورد خرید و مراسم و سایر چیزهایی که به نظر دیگران نظر خاص و مخالف عرفی دارید را بپرسید و ببینید آیا نظرشان موافق با شماست یا خیر و سپس اگر موافق بود در برخی از آنها به گونه ای که دروغ نباشد نظری مخالف با نظر حقیقی خود را اظهار کنید. هنگامی که خواستگار شما از این مراحل رد شد و عقد کردید آن هنگام نظر حقیقی خود را به گونه ای بروز دهید که گویا به خاطر او این کار را می کنید که حقیقت نیز همین است.
جناب احمد علي من همونطور كه گفتم عقايدم رو براي خودم نگه داشتم .

من ذاتا اخلاق آروم و قانعي دارم ولي به علت مسئوليت ها وتجربه هايي كه از 18 سالگي داشتم در هر موقعيت كه قرار ميگيرم متناسب با موقعيت تصميم ميگيرم و رفتار ميكنم.

فكر نميكنم براي خواستگارام ذهنيت سهل الوصول بودن پيش اومده باشه چون حتي نتونستند جلسه رو به رسميت برسونند ...