با سلام
عطف به راهنمایی دقیق مدیر همدردی شما می توانید به عدم تفاهم های خودتون اشاره کنید ( همانطور که مدیر فرمودند بدون پرداختن به جزییات ) و اینکه هردوی شما در زندگی اشتباه داشته اید که منجر به جدایی شده اما چه بسا همین برای هردوی شما شده باشه تجربه و از سری که به سنگ خورده درس گرفته باشید که اشتباهات زندگی قبلی را تکرار نکنید . می توانید بگویید همسر من در زندگی با من اشتباهاتی داشته منم اشتباهاتی داشتم که نیاز نیست به آنها بپردازم چون مربوط به گذشته است و هرکدام از ما اینرا در نظر داریم که زندگی ما به خاطر همینها به هم خورده . اما اینکه من یا همسرم از اونها در عمل بهره می گیریم در زندگی جدید را از هیچکدام از طرفین ما نمی توانید به دست بیاورید چون ما سه ساله از هم جداییم و از رفتار هم خبر نداریم و این را به نظر من شما با مراجعه به مشاور خانواده می توانید در بیارید یعنی هم خانم سابق بنده از این طریق بهتر شما را بشناسد هم شما ایشان را لذا من فقط پیشنهاد می کنم که شما به یک مشاور خانواده مراجعه کنید و دریافت جزییات آنچه بین ما بوده برای سنجش زمان حال ایشان کمک چندانی به شما نمی کند و در همان حد کلی که گفتم را کافی می دانم اما به شما این حق را می دهم که بخواهید دقیق و عمیق بشناسید که مشاوره را پیشنها کردم . همانطور که خانم کنونی بنده هم با توجه به شکست من در یک زندگی این حق را محفوظ داشته که مرا بهتر و دقیقتر بشناسد
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)