اقای محترم من توزندگیشون نبودم واصلاازاون خانم طرفداری هم نکردن من ازمهریه که حق قانونی وشرعی زنهاست دفاع کردم لطفا فرقشون رو متوجه بشید تومملکت ما همه قوانین به نفع اقایون هست یه مهریه فقط برای خانم ها مونده که به مدد دوزوکلک وحقه بازی بعضی اقایون اونم به خیلی ازخانم ها نمیرسه
شمااصلانمیدونیدچرااین خانم اینکارو کرده؟خود صاحب تاپیک وبقیه اقایون فقط چسبیدن به مهریه وراه های دررفتن ازدادن اون اول علت رو بدونید بعدبگید که شوهرشو فروخته
لطفابه تاپیک قبلی این اقاسربزنید خودشون نوشتن زن من ادم بدبختیه اونقدرمظلومه که وقتی دعواش میکنم هیچی نمیگه فقط گریه میکنه خب چی باعث شده این زن مظلوم این کارو کنه؟
طرز فکر وادب شما کاملا از نوشته هاتون مشخص شد مهریه ای رو که خداو پیغمبرحق زن قراردادن صدقه میدونیدواصلانمیتونید عصبانیت خودتونو توی دنیای مجازی کنترل کنید برای چی جمع بستید؟به چه حقی میگید زندگی کن نیستید؟شماازخودصاحب تاپیک عصبانی ترهستید
دفعه قبل هم گفتم مخاطب من شمانیستید من برای صاحب تاپیک نوشتم همونطورکه شمانوشتید لطفا دیگه درجواب من چیزی ننویسید اگرهم نوشتید مطمئن باشید جواب من درمقابل شما خاموشی است
صاحب تاپیک هم گویا ازنظرات مخالف اصلا خوششون نمیادوفقط پست هایی که به مذاقشون خوش اومده رو لایک کردن همونطورکه تو تاپیک قبلیشون تانظراتی مخالف نظرخودشون دیدن نیمه کاره رهاش کردن ودرخواست حذفشون رو دادن
من ازتاپیک میرم تااقایون اینجابه هم راهکاربدن
موفق باتشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)