نقل قول نوشته اصلی توسط shahrouz نمایش پست ها
دوست عزیز مسئله فقط شرایط خود شما نیست شما بار خانوادتون رو به دوش میکشید و این ظلمه.چرا وقتی قراره یه مرد دیگه ازدواج کنه سروسامان بگیره عشق و حال کنه شما جور زندگیش رو بکشی.
شما داری از بهترین ساعات عمر و جوونی با یه حقوق بخورنمیر که با زحمت بدست میاری از اون هم میزنی جهیزیه برای خواهرت میگیری.این عادلانه نیست.اگر داشتی مهم نبود ولی وقتی نداری ...
باید هم به این شکل ناامید باشی شما اصلا نمیتونی برای خودت زندگی کنی

به نظر من کمتر دختری میپذیره با شرایط شما آن هم وقتی هزینه های خانواده رو به عهده داری کنار بیاد با این شرایط شما شاید آن هم شاید کسی کنار بیاد ولی با کشیدن بار مالی خانواده شما بعید میدونم.اگر هم اول کار اوکی بدن بعدا در زندگی صدایشون درمیاد حق هم دارند طرف نمیتونه پس اندازکنه چون تنها پس اندازش رو شما داری خرج خانوادت میکنی.این مشکل رو من تو زندگی یکی از اقوام دیدم
این موضوع باعث مشکلات در زندگیت خواهد شد دخترا توی زندگیت وارد بشن سطح توقعاتش دوچندان میشه

ولی حالا که شرایط شما این هست تنها راهش ایجاد یک شغل مناسبه.ایجاد سرمایه
منم از صفر شروع کردم آدم تا جوونه ریسک پذیره منظورم این نیست خودت رو به آب و اتش بزنی ولی یه ریسکی که پنجاه پنجاه باشه خوبه البته اگر ریسک پذیر باشی معمولا" کسانی که شغل هایی مثل معلمی رو انتخاب میکنند خیلی اهل ریسک نیستند
بازار کار ایران درسته جالب نیست ولی اگر با علم و درایت پیش بری میتونی موفق باشی البته هیچ موفقیتی یک شبه و یکساله بدست نمیاد

درود

ببیند دوست گرامی، من بهتره یکم موضوع روشن تر کنم، بنده از طبقه تنگ دست جامعه هستم ( طبق تعریف دولت ) افرادی که درامد زیر 1.500.000 دارند پدر بنده کشاورز هستش درامد کمی داره هر سال شرایط برای کشاورزان و محصولات کشاورزی بد و بدتر در حالی که ما امسال برای خودمون 1 میلیون تومان هم سود خالصی نمود هر چی برداشت کردیم صرف خرج ها اولیه خرید بزر و کود و ... شد، تحت این شرایط پدرم سال به سال داره شکست تر میشه منم پسر بزرگ خانواده هستم تنها عصای دست پدر و مادرم که بتونم تو خرید جهزیه و سایر موارد زندگی بهشون کمک کنم. من هم تدریس خصوصی می کنم و هم مدرسه میرم درس می دم و در کنار پدرم مشغول به شغل شریف کشاورزی هستم و خیلی دوست دارم یک شرکت مهندسی بزنم و توش کارهای کامپیوتر و شبکه ای انجام بدم و برنامه ای ریخته بودم که بتواند با برداشت امسال محصول بتونم یک شغل ازاد برای خودم ایجاد کنم که متاسفانه این امر محقق نشد و هر چی موندش کناز گذاشتیم برای خواهرم. ما امورات زندگیمون از راه کشاورزی و محصولات کشاورزی می گذره نمی دونم چقدر اگاهی دارید سال به سال کشاورزان در شرایط سختی قرار میگرند دولت محصولات به موقعه نمی خره و به موقعه هزینه ها پرداخت نمی کنه ، یک جورایی خرج و دخل با هم نمی خوره .

منم دوست دارم شرکتی تاسیس کنم در زمینه فعالیتی که درس خوندم انجام بدم عاشق این هستم کارهای در زمینه کامپیوتر و شبکه انجام بدم ولی چه کنم باید در کنار پدر باشم و بهش کمک کنم .

تنها راه این هستش که برم زیر بدهی که بتونم برای خودم یک شغلی دست و پا کنم. وام بگیرم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
سلام

به غیر از مسئله امروز شما، آینده این شغل و درآمد برای دختر و خانواده اش می شه یه سوال.
ایا راهی برای استخدام شما هست یا قراره همیشه حق التدریس باشید؟
امید و توکل خوبه ... اما از تو حرکت از خدا برکت.
فکر نمی کنم کسی بدون این که مطمئن باشه شما جنم و عرضه ی کار کردن و پول درآوردن و بهتر کردن زندگیتون را دارید، راحت بتونه ریسک کنه و وارد این زندگی بشه.
تا همیشه نمی شه با حق التدریس زندگی کرد.

تعطیلات تابستون حقوق ندارید؟

به نظرم تا جوونید بهتره به فکر یه کار و درآمد دیگه باشید. اگه می خواستید معلم بشید برای چی فوق لیسانس مهندسی گرفتید؟ تخصصتون چیه؟

سایتهای کارآفرینی را بگردید ایده بگیرید
مطالعه کنید و ذهنتون را در مورد ایجاد یک شغل و حرفه باز و فعال کنید ... بالاخره یه کاری که هم علاقه دارید و هم امکاناتش را به ذهنتون می رسه.
درود بر شما پاسخ شما در پست شماره " 12 " دادم ببینید من خیلی دوست دارم یک شرکتی برای خودم بزنم و واقعا امسال هم براش برنامه داشتم وقتی محصولات کشاورزیمون برداشت کردیم بردم یک دفتر اجاره کنم و شرکتی ثبت کنم و علمی و فنی که بلدم استفاده کنم ولی متاسفانه این امر محقق نشد و ما کاملا ضرر کردیم تو برداشت محصولات کشاورزی واقعا با کشاورزان راه نمیان محصولات به ارزانی از ما می خرن اگر اعتراض کنیم هم نمی خرن محصول از بین میره و اون وقت این مقدار پولی که دستمون می گرفت دیگه نداریم.

من می تونم تو زمینه شبکه و کامپیوتر و برنامه نویسی برای خودم کاری انجام بدم ولی پدرم دست تنهاست خیلی دست تنها امسال و سال پیشم که نتونست درامد مناسبی و برداشت محصولی خوبی داشته باشیم که شرایط برامون تنگ و تنگ تر شد.