سلام
معصومه جان من خیلی رک و صادقانه میخوام باهات صحبت کنم، پس اگر ناراحت شدی جایی، فقط صحبتم رو حمل بر تلاشم برای اگاه کردنت بزار!
در اولین مرحله مشکل خیلی از دختر خانم ها اینه که توی حرف و روی کاغذ با 2، 2 تا 4 تا کردن متوجه میشن که مثلا از اقای فلانی که دوست پسر/خواستگار/نامزد/همسرشونه سرترن ولی در عمل خودشونو به اون اقا حتی در سطح پایین تری هم نشون میدن! تو که میدونی از این اقا سرتری چرا تصممی گرفتی به همسری این اقا دربیای؟ عقل سالم و روانشناس متبحر میگه پسر باید از دختر تو هر چیزی سرتر باشه، پسر باید تحصیلات کلیش به لحاظ مقطع و دانشگاه و رشته از دختر تاپ تر باشه و ثروت کلیش شامل حقوق و پس انداز و داراییش از دختر بیشتر باشه و به لحاظ ظاهر هم زیبایی و جذابیت مردانه رو داشته باشه. چون چیزی که مرد از زن زندگیش میخواد یه زن زیباس که خانه ی گرم و سکس خوبی رو براش فراهم کنه و ارامش رو بهش هدیه کنه و اگر مردی سراغ زنی تاپ تر از خودش رفت به خاطر زیاده خواهی و منفعت طلبی و راحت طلبی خودشه که نهایتا 2 حالت به وجود میاد یا مطیع کامل زن و خانواده ش میشه که این حالت تو ایران کم اتفاق میافته و یا برای سرپوش گذاشتن روی نقایص و ضعف هاش مدام سعی میکنه زن و خانواده ش رو سرکوب کنه و کوچکترین رفتارهای اشتباهشون رو بزرگ کنه و تو سرشون بزنه تا به این صورت یه هویت کذایی برای خودش و خانواده ش ایجاد کنه. که از روی گفته ی شما من این استنباط رو کردم که نامزدتون چون از شما پایین ترن از این شگرد برای بالا بردن خودش و خانواده ش در نزد شما استفاده کردن.
دومین مورد مربوط به صبر و عزت نفس میشه. چرا صبور نیستی؟ چرا عجولی؟ چرا برای خودت عزت نفسی قائل نیستی؟ وقتی قهر کرده و رفته پیش خودت بگو به درک و زندگیتو بکن. انگار اصلا نیست! باور کن باور کن باور کن اگر مدتی کامل بیخیالش بشی و غرورتو حفظ کنی و برای خودت زندگی کنی نهایتا برمیگرده. چرا غرور و شخصیت خودتو خراب میکنی و واسطه میفرستی و عذر خواهی و التماس میکنی؟ کاملا از فکرش دربیا و طوری زندگی کن که اصلا وجود خارجی نداره این بشر!
سومین مورد سیاست زنانه س! هرگز به همسرت تند جواب نده! همیشه خودتو کنارش ظریف و طناز و حساس نشون بده! با بقیه هر مدلی خواستی باش ولی با همسرت خیلی رمانتیک باش!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)