سحر عزیز تشکر که همراهمی ان شاالله عاقبت بخیر شی
همسرم واقعا در دوران مجردی مونده و وابسته به خانوادشه خانواده ای که اصلا انقدر بهش اهمیت نمیدن که دستش 15 تا بخیه خورد و فقط مادر و پدرش عیادتش اومدن و بقیه خواهر برادراش خونمون عیادت نیامدن .
اصلا براش ارزش قائل نیستن نمیدونم چرا انقدر خودشو در مقابلشون کم می بینه واقعا جوابی ندارم برای این سوالم.
من اصلا ترس از دست دادنش رو ندارم.دلیل سعی و تلاشم اینه که این عمری که گذاشتم در این زندگی ثمر داشته باشه و زندگیم حفظ بشه چون از آینده بعد طلاق می ترسم.البته الان ترسم کم نر شده.
من اصلا در چشمش فرد گوشه نشین و ترسویی نیستم.و میدونه در فامیل و دوستانم و خانوادم و در دوران دانشجوییم چقدر محبوبیت داشتم.
تعریف از خود نباشه همه من رو به زیبایی و باسلیقه ای و پاکی می شناسن. در خانواده مادرم هر کار بخواد بکنه نظر من رو می پرسه حتی برای مسافرت ها همه دوست دارن من برنامه سفر بریزم.گاهی فهمیدم همسرم به چنین چیزهایی حسادت می کنه.مثلا از محارم یا خانمی از زیباییم تعریف کنه حسادت می کنه که چرا دیگران من رو زیبا میدونن و گاهی حرفشون رو از روی حرصش تمسخر می کنه.
من مجردیام خواستگارهای زیادی داشتم.من پدرم رو در 13 سالگی از دست دادم اما مادرم در مردم به پاکی و نجابت و دست به خیر بودن و خوش قلبی معروفه.هم من هم خواهرام خواستگار زیاد داشتیم که فکر می کنم یکی از مهم ترین دلایلش پاک بودنمون هست و مادرم. شاید 80 درصد پسررهای فامیلمون خواستگارم بودن و همه منتظر که همسرم چه شخصی میشه.به طلاق که فکر می کنم می بینم بار روانی سنگینی بعد طلاق رو باید تحمل کنم.

برای مستقل شدن هم موفق حرفتونم اما یه مدت که کار می کردم همسرم با بحث و ناراحتی بهم توجیبی میدادو می گفت خودت داری.می شناسمش

میدونم بچه دار شدنمون توی این شرایط مشکلات رو بیشتر می کنه اما واقعا نمی تونم بیشتر از این عمرم رو برای چنین شخصی هدر بدم.الان که به گذشته نگاه می کنم انگار یه جاده رو اشتباهی اومدم و هر چقدر به راهم ادامه بدم از مبدا دور تر میشم و به مقصد هم نمی رسم فقط شرایط برگشتم سخت تر میشه واسم. با خودم میگم کاش همون سالهای اولی که دیدم مشکلات جنسی داریم تا حدی که من یک سال و نیم باکره بودم همون موقع جدا میشدم و تلاش برای این زندگی نمی کردم.حتی میگم کاش پارسال جداشده بودم.می ترسم بچه دار شم بگم کاش الان که بچه نداشتم جدا میشدم.