بنظرتون آیا امکان داره کسی رو که من زیبا میبینم ، شما هم زیبا ببینی و تموم افراد این تالار هم اونو زیبا ببینن؟ اونم با معیارهای مختلف برای زیبایی!
انسانیت و شرافت و البته فرهنگ صدرصدهای یک ازدواجه. اون شخصی که دنبال ظاهر شماست فردا یه آقایی یا خانومی زیباتر، پولدار تر پیدا کنه جمع میکنه میره. خب چطوری انسان راضی میشه با همچین موجودی زندگی کنه؟
شما افرادی رو مثال بزنین که با ارزش زندگی میکنن ، نه یکسری آدمهایی که از ظاهر خوب و از باطن ویرانن.
اگر همین سه تایی که گفتین( شرافت، انسانیت و فرهنگ و ... ) نباشن موجودیت یک انسان چه ارزشی داره؟ حالا میخواد پولدارترین و زیباترین باشه.
من میلیاردرم باشم شب برای شام سهمم یک بشقاب غذایی هست که دوست دارم. من قورمه سبزی میخورم خانواده عادی هم همون رو میخوره.
همسر من زیباترین هم باشه ما غیر از یه زن و شوهر عادی چیزی نیستیم. نه اون میخواد از زیبایی خودش بمن ببخشه و نه من مثل گذشته از ظاهرش لذت میبرم کم کم همه چیز عادی و در جریان زندگی قرار میگیره.
چه بسا پول ها و زیبایی هایی که مایه غم و اندوه دارندگانشون شدن.
برای کار خوب باید استعداد و مهارت بالا داشت. البته بحث کار و مشکل بیکاری هست و توجیه نمیکنم.
اما اون کاری که منو برای ظاهرم انتخاب کنن باید ازش خارج بشم چون امنیت شغلی پایینی خواهم داشت.
سعی کنین مروج بهترین ها باشین تا بلکه افراد ازتون الگو برداری مثبت کنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)