به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 17 اسفند 98 [ 00:03]
    سطح
    18
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 46.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 9 پست

Array
    دوست خوبم میدونم چی میگی و چی میکشی.... این دوستانی هم که از دور راهنمایی میکنن اصلا نمیتونن درک کنن که وقتی همه ش داره بهت گیر میده یا بعد منفی تو به رخت میکشه یا دنبال ی دلیلی برای درگیریه یا اینکه از خانواده ت توقع خدمت داره در حالی که خودش هیچ کاری برای اونها نکرده و تا دعوا میکنی اول به خانواده ت توهین میکنه و بعدم تو رو تخریب شخصیتی میکنی... این دوستان نمیتونن کمکت کنن.. لطف کن ی اشتراک بخر یا به ی مشاور و روانشناس حضوری مراجعه کن چون متوجه شدم که اینا بخاطر افسردگی که اتفاق میافته...

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 خرداد 01 [ 15:58]
    سطح
    55
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 73 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستودنی نمایش پست ها
    دوست خوبم میدونم چی میگی و چی میکشی.... این دوستانی هم که از دور راهنمایی میکنن اصلا نمیتونن درک کنن که وقتی همه ش داره بهت گیر میده یا بعد منفی تو به رخت میکشه یا دنبال ی دلیلی برای درگیریه یا اینکه از خانواده ت توقع خدمت داره در حالی که خودش هیچ کاری برای اونها نکرده و تا دعوا میکنی اول به خانواده ت توهین میکنه و بعدم تو رو تخریب شخصیتی میکنی... این دوستان نمیتونن کمکت کنن.. لطف کن ی اشتراک بخر یا به ی مشاور و روانشناس حضوری مراجعه کن چون متوجه شدم که اینا بخاطر افسردگی که اتفاق میافته...

ممنون ستودنی عزیز. حرفهای دلم رو زدی. توی بهترین دانشگاه درس خوندندم .خیلی خیلی مطالعه میکنم از نظر حضور در اجتماع و جمع و جامعه بسیار فعال هستم. خانه داری و شوهرداری هم بلد هستم خودم رو عاری از عیب و ایراد نمیدونم ولی همیشه سعی کردم بهترین باشم سرم توی زندگی و کار خودم هست فقط انتظار دارم شوهرم یک بار هم که شده مثبتهای منو ببینه اینهمه منفی هامو بولد نکنه. از بیرون که به زندگیم نگاه می کنن میتونم به جرات بگم همه دوست و آشنا حسرت زندگیمو میخورن ولی از درون خیلی خسته و افسرده هستم. همیشه آرزو داشتم یک زن قوی و محکم باشم و برای دخترام الگو ولی میبینم توی جامعه ای که هستم و همیشه زن ها خورد شدند و شکستن واقعا کم آوردم.خیلی سخته که توی محل کارت و بیرون همه تحسینت کنن و از موفقیتهات و زن خوب و موفق بودنت بگن ولی شوهرت هر روز توی سرت بکوبه و زن هم بخاطر بچه هاش کوتاه بیاد. نمیدونم چی فکر می کنید ولی واقعیتش همین هست.بهترین حقوق و بهترین زیبایی هم داشته باشی ولی شوهرت دوستت نباشه و اخلاقش خوب نباشه هیچ چیز برای یک زن معنی نداره.اخلاقی که توی ذات آدمها هست و فکر نمیکنم تا آخر عمر خوب بشه. شرمنده وقت دوستان رو میگیرم فقط دلم خیلی گرفته بود. می دونم که خیلی ها نظر دارند که میشه اخاق رو بهتر کرد یا از خودن شروع کن و .........ولی من خیلی راهها رو امتحان کردم . تنها راه حلش اینه که حرف نزنم . نظرمو نگم و سکوت کنم هرچی شوهر بگه بگم درسته اینطوری همه چی حل میشه ولی واقعا زن هایی با خصوصیت من میتونن خیلی تلاش کردم ولی نتونستم. چقدر باید تلاش کنم خودم رو عوض کنم الان نزدیکه 42 سالم تمام بشه پس من کی همان خوده واقعیم میخوام باشم.چقدر باید به خاطر دعوا و قهر ظاهرم رو مثل دلقک ها عوض کنم. چقدر باید من خوب باشم.یکی از دوستام میگه توی بخاطرر رضای خدا خوب باش بزار طرف مقابل نفهمه.شاید یکی دو بار اینکارو بشه کرد ولی همیشه نمیشه به خدا نمیشه....

3. کاربر روبرو از پست مفید elsay تشکرکرده است .

ستودنی (سه شنبه 21 اسفند 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)