سلام
مسائل و مشکلات شما تنوع دارن بهمین دلیل باید جداگانه بررسی بشند تا به نتیجه دلخواه برسید. ( مسائل مالی, تفاوت های اعتقادی, تفاوت در نگرش, روابط جنسی و ... )
ابتدا به مسائل مالی میپردازیم؛
دعوت میکنم به مختصری از جملات خودتون در این تاپیک و تاپیک های گذشته نگاهی بندازین
در جامعه ی ما غالبا تامین هزینه های زندگی و یا برقراری رفاه با مردان هست. بنظر میرسه شما ؛
1. نسبت به حقوق قانونی و معنوی خود ناآگاه هستین.
2. والدین شما با دخالت های مکرر و نابجای مالی مشکلات شما رو دو چندان کردند.
3. تقویت بنیه مالی توسط شما باعث بالا رفتن توقعات شوهر و سستی ایشان در نقش خوشون در زندگی مشترک هست.
4. انفعال بیش از حد شما در برابر مسائل مالی
5. انفعال شما در رسیدگی به مسائل زندگی مشترک و دخالت های بیرونی
طبق قانون در عقد دائم نفقه زن شامل؛
مسكن، لباس، غذا، اثاث، هزینه درمان, داشتن خدمتکار و … هست که بر عهده شوهر هست ( حتی اگر زن از نظر مالی غنی یا دارای درآمد و شغل دولتی باشد.)
در ضمن قبل از هر مشاوره مجازی و بیرونی طبق تاپیک های قبل گفته بودین؛
پس لازم هست با فراگیری یکسری آگاهی ها و مهارت ها و گام به گام و تدریجی اثرات نامطلوب برخی مسائل رو بر زندگی و روان خودتون رو کاهش بدید.
در برابر مسائل مالی؛
1. نه منفعل عمل کنید و نه پرخاشگر
2. اجازه بدید همسرتون توانایی ها و اقتدار خودش رو در زمینه مالی کشف کنه. ( با تقویت روحیه, تشویق, برقراری آرامش و گفتگوی موثر )
3. از والدینتون تشکر کنین و تقاضا کنین تمامی کمک های مالی و هدایای گران قیمت و ... رو برای مدتی قطع کنند. ( در حساب جداگانه ای نگهداری کنند )
4. برای اندک پول هایی که در دست شماست اهدافی تعیین کنین تا توقعی پیش نیاد. مثلا ثبت نام در یک کلاس هنری و خرید ملزومات هنر مد نظر
5. در برابر توقعات مالی همسرتون به ایشون بفرمایید من به توانایی ها, لیاقت ها و تلاش های تو ایمان دارم و افتخار میکنم با داشتن تو توقعی از کسی ندارم .
و ...
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)