سلام سحر جان بله توی اون دوره که من متوجه شدم چون توی محیط کارش اینکار رو انجام میداد مجبور شد کارش رو عوض کنه با اینکه کارش دولتی بود و دیگه نتونست اون شرایط رو بدست بیاره و من واقعا هنوزم ناراحتم و اینکه بعدشم مرکز ترک اعتیاد رفت
در مورد سوال دومت چون صرفا خانواده خوبی بودن و ما تا حدودی شناخت داشتیم من فک میکردم بعد ازدواج این حس و احساس علاقه به وجود میاد ولی متاسفانه نشد
من از روز اول ازدواج تا به الان حتی یک روز هم شور و شوقی که معمولا اوایل هر رابطه ایی هستش رو نداشتم از بودن کنارش لذت نمیبرم وقتی کوه میریم یا مسافرت یا هرجایی من ذوقی ندارم که باهاش برم صرفا بخاطر اینکه اون ناراحت نشه همراهش هستم چون اون که مقصر نیست
اگه توی کارها و مشکلاتش کمکش میکنم صرفا حس مسئولیته نه علاقه اگه نسبت بهش وفادارم فقط احساس تعهد هستش نه علاقه و کلا هرکاری که انجام میدم از روی دوست داشتن نیست خودمو با کارم و مدرسه کودکان کار که به صورت داوطلبانه میرم سرگرم کردم و به نوعی حس خوب رو ازینا میگیرم در واقع شدن نوعی جایگزین برای پر کردن خلا های عاطفیم تا حدودی موثر بوده و تونستم با احساسم کنار بیام ولی در صورتی که آرامش حداقل زندگیم داشته باشه ولی همسرم اکثرا در حال خرابکاری هستش چن نمونه براتون میگم :کار دولتی که داشت رو بخاطر اعتیادش از دست داد و چند ماه بیکار بود بعد کار جدید شروع کرد و دیر اومدن ها و حتی توی طول هفته تنها کاری که ازش میخواستم این بود که ماشین رو بنزین بزنه یعنی یکساعت وقت برا من توی طول هفته که اینم تا من گریه نمیکردم انجام نمی داد بعد این همه کار ضرر بزرگی کرد مجبور شدم هرچی پس انداز کرده بودم رو بدیم پای ضرر الانم که چند روز با ماشین تصادف کرده و حداقل 120 میلیون ضرر کردیم البته تصادف برا همه پیش میاد میدونی از چی ناراحتم ازینکه هر موقع باهاش توی ماشین بودم می گفتم با این وضع رانندگی حتما تصادف میکنی و گوش نمی داد کلا همیشه باید سرش به سنگ بخوره تا به خودش بیاد برا کار جدیدش هم من موافق نبودم ولی گوش نکرد انجام داد و ضرر کرد
بخدا حاضرم توی خونه بشینه و کار نکنه ولی این مشکلات نباشن حداقل آرامش داریم من سرکار میرم همون کفاف زندگی رو میده بنظرم پیشرفتمونم بیشتره
کلا هم توی کار خونه اینا همکاری نداره همیشه توی سخت ترین شرایط که نیاز به حامی و کمک داشتم خودم بودم و خودم من تصورم قبل ازدواج یه فردی بود که همیشه کنار همیم با هم همه کارها رو انجام میدیم با هم سرکار میریم با هم غذا درست میکنیم و ...ولی افسوس![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)