به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 15:09]
    سطح
    27
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    145

تشکرشده 307 در 119 پست

Array
    اینکه پدر و مادر اختلافاتشون رو به فرزندان بگن واقعا بده
    نگو نمیشه حداقل راههایی که فرشته مهربان و سارا خانم گفت امتحان کن و اگه دیدی بدتر شد بعد بگو جواب نمیده
    منم قبلنا مادر پدرم زیاد با هم دعوا میکردن تا حدی که فکر میکردم دیگه رابطه اینا درست نمیشه ولی الان خیلی بهتر شدن. نه اینکه با هم اختلاف نداشته باشن ولی روش کش ندادن به اختلاف رو یاد گرفتن
    بنظر منم اگه تو با اونا درد و دل کنی جواب میده. من جواب گرفتم
    یه بار که دعوای مفصلی داشتن منم زدم به سیم اخر رو هرچی ناراحتی داشتم ازشون گفتم و اونا فهمیدن من چقدر از دعوای اونا اسیب می بینم و اینقدر نگران من شدن که دعواشون یادشون رفت و ازون به بعد خیلی حواسشون هست که من از اختلافاتشون چیزی نفهمم
    مادر منم با من درد و دل زیاد می کرد ولی نه بشدت مادر شما البته چون می دونست نظر من بر روی پدرم تاثیر زیادی داره .یعنی پدرم یه حرفایی که مادرم میزنه قبول نمیکنه ولی اگه همون حرف رو من بزنم حالا یا قبول میکنه یا کوتاه میاد. شما همچین تاثیری رو پدرتون دارید ؟ اگه بله اونوقت حالتی مثل من دارید
    من تواین حالت قبلنا تو اختلافاتشون وارد میشدم و با میانجیگری حلشون میکردم یا اونا به خاطر من کوتاه میومدن ولی تموم نمی شد. ولی بعدش تو درد و دل هام با پدرم بهش فهموندم که دوست دارم خودشون مشکلشون رو درست حل کنن و بعدا دیگه دخالت نمی کردم و میذاشتم خودشون حل کنن و حتی بعضی وقتا من خودم اونا رو متوجه مشکلم میکردم تا اونا به من کمک کنن
    بنظر من با درد و دل بهشون بفهمون که تو هم مشکلات خودتو داری و اونا در قبال تو مسئولن ( روی پدر این قضیه بیشتر تاثیر میذاره و باعث میشه جلوی مادرتون رو هم برای درد و دل بگیره و خودش بیشتر مراعات مادرتون رو بکنه)و هم اینکه تو چقدر از اینکه متوجه اختلافاتشون میشی دچار صدمه میشی.
    من الان بیشتر سعی میکنم فضای خونه رو تلطیف کنم و باعث شروع صحبت اعضای خانواده با هم بشم و این بسیار تاثیر مثبت میذاره

2. کاربر روبرو از پست مفید Naashena تشکرکرده است .

reihane_b (چهارشنبه 23 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)