شما همسر اولتو بخاطر اشتباهش طلاق دادی نمیگم اشتباهش کوچیک بود امادر مورد ایشون فقط خودتو
غیرتتو دیدی میدونستی با اینکار برای همیشه زندگی پسرت تغییر میکنه اما اونکاروکردی شاید هرکس
دیگه بود یه فرصت جبران به خانومش بخاطربچش میداد اما شما اونجا فقط به حس خودت فکر کردی پس دانسته تصمیم گرفتی
نمیدونستی فردا با هرکی ازدواج کنی واسه بچت نامادری میشه؟میدونستی دیگه منتها میخوای همه چی باب میل تو باشه ولو برخلاف قانون طبیعت
بعد خانوم دومتم طلاق دادی که اثبات کنی اقا من اگه باغیرت نبودم اولیو نگه میداشتم پس اینم بره
سومیم گرفتی فوری بچه دومتم اوردی با اونهمه تلاش و محبت صادقانه خانومت میای میگی نمیدونم چرا بهم محبت میکنه و از خود گذشتگی میکنه یه نقشه ای داره
حالام به نظرم اینو طلاق بده برو سراغ بعدی زندگیه باحالیه اینبارداستان سر دوتا بچه قبلی با بچه های جدیده
شما برخلاف اینکه میگی وای وقتی میرم بیرون دلم اتیش میگیره که پسرم پیشم نیس به بچه هات فکر نمیکنی به زنتم فکر نمیکنی فقط خودت مهمی و ارامشت برادرم
شما چطور توقع داری خانومت مثل مادر باشه برا بچت؟
نمیشه اقا نمیشه بخدا اگه پشت صدتا عقدنامه بنویسی بازم پسرت مثل بچه ی اون خانوم نیس گناهیم نداره
والله تو این دوره زمونه ادم حوصله نق نق بچه خودشم نداره وای بحال یکی دیگه
شما که پدرشی و مادر محترمشون به فکر اینده اون طفل معصوم نبودین هرکی هرکاری خواست کرد حالا اومدی گیر دادی به این زن بیچاره که چی؟
خانومت هر کاری در حق بچت بکنه لطفه و بخاطر رضای خدا و شماست چه وظیفه ای داره؟ مخصوصا که بچت مادرم داره
شمانمیدونی داری چکار میکنی زندگی از نظر شماخاله بازیه گذشت توکارت نیس فقط خودت مهمی
انصافا هیچ خانومی باشرایط خانومت نمیاد خونشو به نام شوهرش بکنه اونم شوهری که بهش مثل یه
موجود اضافه نگاه میکنه شما جای همه تصمیم میگیری برا همه تصمیم میگیری هیچ کسم تو زندگی شما ارزش نداره براحتی میان به راحتیم میرن
یه ذره بازنگری بکنین تو سیستم فکریتون
شما از همه متوقعید حتی پدرتون
پدرتون چه وظیفه ای داره که به شما خونشو بده که میای میگی وقتی پدرم اونجوری میگه زنمم میگه
شما کوچکترین لطف و بخشش تو کارت نیس لطف دیگرانم بی منت میکنی و میذاری پای اهداف شومشون از همه هم متوقعی
ببخشید اگه با حرفام احیانا ناراحتتون کردم قصدم ناراحت کردنتون نیس اماحس کردم یکی باید این حرفارو بزنه
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
ویرایش توسط sahar67 : چهارشنبه 20 خرداد 94 در ساعت 10:29
علاقه مندی ها (Bookmarks)