به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 99 [ 00:17]
    سطح
    35
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    24

تشکرشده 18 در 12 پست

Array

Eh S

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    سلام

ورودتان به همدردی را خوش آمد می گویم

چه خوب که راه مشاوره را در پیش گرفته اید

عزیز جان اگر کمی دقت کنی و مروری بر روند ذهنتان داشته باشید، خواهی فهمید با هرکس دیگری هم ازدواج می کردید ، حتی کسی که با علاقمندی با او ازدواج می کردید باز هم همین مشکل را می داشتید .

ببینید ، سازو کار ذهن شما از نوجوانی ، رؤیا پردازی با سناریوهای ایده آلی بوده مثلاً یک انتخاب و ازدواج سراسر عاشقانه و یک زندگی رمانتیک .... دقیقاً هر آنطور که دلت می خواهد ، بی هیچ چالشی و ... تمرکز شما بر این رویاها و پناه بردن به آنها در شرایط ناخوشایند زندگی و آرامش گذرا گرفتن از آن به نوعی شما را معتاد زندگی ایده آلی در تخیلات نموه ....

این روند در هر جنبه ای که بیشتر فرد بر آن متمرکز می شود اورا از واقعیاتی که با ایده آلهای خیالاتش فاصله دارد دور ساخته و پذیرش و مدیریت آن واقعیات را برایش مشکل می سازد .

شما در موضوع یک ازدواج و زندگی ایده آلی رمانتیک با همسر تمرکز بیشتری در تخیلاتتان داشتید و لذا از واقع بینی فاصله گرفتید .... چون در سنی مواجه با خواستگار مورد تایید اطرافیان شدید که متاثر از آنان اما با تصورات رویای خود خواستگار را پذیرفتید و در واقعیت با کاراکتری که در ذهن داشتید و قالبی برایتان شده بوده همگونی نداشته ... از همان ابتدا نه ارتباطی با واقعیت برقرار کردید و نه اجازه دادید فضا و نگاه دیگری وارد شود ... چون اعتیاد به رویاهای ساخته در ذهن و لذت شخصیت ساخته و پرداخته تخیلیتان مانع می شده ....

من به شما عرض می کنم که اگر در آن سن ازدواج نمی کردید ... به مرور خواستگارهای خود را با قالب تخیلی خود محک می زدید و چون در هر کدام فاصله ای با آنچه مرد خیالی شما بوده می دیدید خواستگار را رد می کردید و شاید اکنون جزء مراجعین مجرد ما که مشکل یافت نشدن مرد ایده آلش را بیان می کرد بودید ....

در این خصوص بحث مفصل است و وارد آن نمی شوم .

ماحصل کلامم برای شما این است که پایه و اساس بخش عمده مشکل شما در درون خود شما و ذهن و تخیلات شماست و نیاز به مراجعه حضوری به یک روانشناس مطمئن بالینی دارید تا با کمک های تخصصی ابتدا شما را کمک کند تا از دنیای تخیلی و اعتیادتان به آن رها شوید و با تمرین و پذیرش واقع بینی ،فضای ذهن را تغییر داده و دنیای نگاه و نگرش تصورات خود را تغییر دهید و احساسات و تمایلات خود را باز سازی کنید . پس از آن به رابطه خود و همسرتان بپردازید ... هرچند در همین مسیر قطعاً تغییراتی در نگاه و نگرش و رابطه شما و همسرتان ایجاد خواهد شد .

موفق باشید
    با سلام کمال تشکر و از شما دارم به خاطر اینکه اینقدر زیبا مشکله منو باز کردین و تک به تک نوشتتونو دوباره خوندم تا چیزی از قلم نیفته.بله دقیقا درست میگید من سناریویه خیالاتی مو در همسرم جستجو میکنم و چون بهش نمیرسم سر خورده میشم و دوباره به عقب بر میگردم و دوباره شروع میکنم.
    متاسفانه نه شرایط رفتن به دکتر رو دارم نه میتونم هزینه ای رو برای اینکار انجام بدم.همسرمم مدام منو تحقیر میکنه که فکر پوچتو درست کن به زندگی یه جور دیگه نگاه کن.ولی فرشته مهربان تمام این اتفاقات در من درونی شده و اصلا نمیتونم حتی ذره ای به واقعیت فکر کنم چون همونطور که گفتم بر میگردم به عقب و با خودم میگم خودتو گول نزن تو ادم احساساتی هستی باید با عشق ازدواج میکردی و باید صبر میکردی.
    ممنون میشم اگه راهکاری برای خلاصی از این دنیای درونی خودم اگه دارید بهم بگین تا انجام بدم

- - - Updated - - -

متاسفانه معتاد دیدن فیلم عاشقانه و خوندن داستان های عاشقانه هستم و اصلا نمیتونم از این وادی بیرون بیام چون دلخوشیه دیگری ندارم تا بهش بپردازم .وقتی هم وقتمو صرف اینم موارد میکنم و میبینم خودم به هیچکدوم دست پیدا نکردم سرخوده میشم.البته همسر من اخلاقای بد دیگه هم داره که این به سرد شدن من از زندگی بیشتر دامن میزنه.البته میدونم همه ادما خوب و مثبت نیستن ولی ویزگی های اخلاقیه بدش یه دفعه تکونم میده و منو میبره به خونه اول

2. کاربر روبرو از پست مفید رنج تشکرکرده است .

زندگی خوب (سه شنبه 21 اسفند 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)