سلام رویا جان
به نظرم بعضی کارها ارزش ادامه دادن دارند بعضی ندارند
مثلا اگر شما کاری با درآمد ماهی یک میلیون داری ارزش ادامه دادن نداره
اگر آینده شغلی نداره اگر سطحش پایینه ارزش ادامه نداره
یعنی برای یه آدم متاهل با دو تا بچه ارزش ادامه نداره برای یه آدم مجرد خوبه
ولی اگر کار شما کار مناسبی هست با کمک اطرافیان حفظش کنی بهتره
مثلا از مادرت کمک بگیر
گاهی که عصرها خسته ای و حوصله سر و کله زدن با بچه ها رو نداری ببر پیش مادرت اینا و یه چند ساعت بعدم بیارشون
در رابطه با کارهای خونه هم لازم نیست به شوهرت دستور بدی که بیا اینا رو بشور یه بار بشین خیلی منطقی با ایشون صحبت کن و بگو از پس کارهای خونه برنمیام باید یه فکری بکنیم
حتی بهش بگو فکر می کنم حالا که نمی تونم از پس کارهای خونه و بچه ها بربیام بهتره کار بیرون نکنم چون من وقتی جسمم خسته بکشه دیگه از نظر اعصاب به هم می ریزم و با بچه ها بداخلاقی می کنم و به شما غر می زنم نباید بهترین سالهای زندگی ما با این وضعیت سپری بشه نظرت چیه؟
در نهایت با هم به این نتیجه برسید که بعضی کارها رو ایشون انجام بده دیگه بعدشم دستوری نیاز نیست داده بشه چون صحبت شده و خود همسرت میدونه که باید انجام بده
ولی توی صحبتهات گفتی که ظهر میای خونه
پس تایم کارت خیلی هم زیاد نیست
در نهایت خودت زندگیت رو ببین شرایط کاریت رو ببین نظر همسرت رو جویا بشو همینجوری بر اساس حرف من یا بقیه کاربرها تصمیم نگیر تصمیم گیرنده نهایی خودتی و نتیجه خوب و بدش هم به خودت برمیگرده
در مورد مهاجرت هم یه موضوعی با احتمال 20 درصد هست که اونم روز به روز سخت تر میشه
نمیشه آدم کل وقتشو به فکر کردن در مورد اون بگذرونه
در مورد مهاجرت هم نظر آویژه درسته ببینید تا کی می تونید برنامه های زندگیتون رو بر اساس اون بچینید شاید هیچ وقت جور نشه
گفتگو اون چیزیه که همه زندگیها بهش نیاز دارن از جمله زندگی شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)