بالهای صداقت عزیز
در این مرحله از زندگی ات توصیه می کنم
کتاب : زنان شیفته یا روانشناسی محبت بی تناسب
به قلم : رابین نوروود
و ترچمه : مهدی قراچه داغی
را حتما بخوانی و با دقت و تمرکز بر روی خودت روش محبت کردن به همسرت را آنچه در دیروز تا به امروز انجام داده و می دهی را در بیاور و.....
در گام بعدی
پذیرش به این معنی نیست که به خودت دروغ بگویی چیزی را بزرگ نمایی یا کوچک نمایی یا حتی انکار کنی دقیقا همان که هست در همان اندازه نه بیشتر و نه کمتر همان را با آگاهی ببین و درک کن و نسبت به موقعیت و شرایط و توانمندی و آگاهی خودت فکر کن و ببین می توانی پذیرش همه جانبه داشته باشی ؟! به هیچ عنوان با انکار و کوچک نمایی و بزرگنمایی موافق نیستم .
چرا که با "پذیرش " تو درهای " شل کن و سفت کن " و چراهای مختلفی را جهت ایجاد تغییر فردیت شخصیت و حالات نفسانی و.... اطرافیانت را به لحاظ احساسی و فکری و عملی بر روی خود می بندی
و تنها بحث
هدف و انگیزه و مسئولیت پذیری و تلاش و اتکا متقابل ( تلاش به نفع جمع و منافع جمع در حالی که منافع خودت هم زیر سئوال نرود و در لایه های مختلف منافع جمع محفوظ بماند ) پیش خواهد آمد.
به نوعی علی رغم اینکه در جمع همه ی مسائل باب میل ما نیست اما نمی توانیم به دلیل میل شخصی اقدام به تغییر افراد کنیم اما به دلیل اهداف مشترک باید مسئولانه در جهت منافع جمع گام برداریم و احساس - فکر و نهایتا عمل کنیم . هر چند در میان این جمع مسائل ناخوش آیند وجود داشته باشد.
سعی نکن هیچ مسئله ای را انکار کنی و خودت را به فاز انکار ببری . بحث تو بحث یک زندگی است و یک عمر زندگی که در پیش رو داری .
پس انکار هم کمک کننده نیست . تو می توانی محیط احساسی و فکری و عملی سالمی را تجربه کنی و داشته باشی و در این محیط به دختر خودت کمک کنی تا زندگی سالم داشته باشد و از او مراقبت کنی تا نقش زن شیفته به خود در آینده ای نه چندان دور نگیرد ( خواهش می کنم کتاب را حتما بخوان که هم به حال خودت مفید است هم به حال مو طلایی مفید )
با " فرشته مهربان " در مورد عدم تحمل کاملا موافق هستم چرا که تحمل بحثی است فرسایشی و به مرور تو را دچار خستگی و عدم رضایت و ازردگی می کند .
موفق باشی و پویا

علاقه مندی ها (Bookmarks)