شادی عزیز من اصلا هیچ اطلاعی از شخصیت اون اقا ندارم و بنابر این هیچ فرضی و قضاوتی برای ایشون نمی کنم اما یک نکته خیلی مهم در شما می بینم که اگر بهش توجه کنی مطمئنم می تونی تصمیم درست رو بگیری.
شما هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیست و هنوز نمی دونی در زندگی مشترک دنبال چی هستی و چه معیارهایی داری. یعنی هنوز زمان لازم برای شناخت ضعف ها ، نقاط قوت ، عواطف واقعی، عواطف جریجه دار شده، انتظارات، و ... رو به خودت ندادی. این موضوع باعث میشه اگرچه به خاطر یک شکست در گذشته در ظاهر سعی داری محافظه کار تر باشی اما منطقی رفتار نمی کنی. یعنی در مواحعه با افرادی که برای ازدواج به شما نزدیک می شوند فقط نکته های که احساساتت رو زیاد جریحه دار کردن اول شما رو جذب می کنه و بر اساس احساست جلو میری. و این موضوع باعث میشه نکاتی که باید در اولویت باشه کمرنگ بشه و در نظرت نیاد و اوناییی که اولویت نداره پر رنگ بشه.
شما نیاز هست اول خودت و معیارهایت رو خوب بشناسی و برای اینکار به زمان و مشاوره به تنهایی نیاز داری. در این مدت هم من توصیه می کنم ارتباطاتت رو قطع کنی. بعد از شناخت کامل خودت و معیار هات برای شریک زندگیت شما می تونی به شناخت مورد های ازدواجت از جمله این آقا بپردازی.
این توصیه من رو جدی بگیر، هر وقت بتونی خودت رو بشناسی و بدونی دنبال چی هستی اونوقت می تونی جراتمند تصمیم بگیری. موفق باشی.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)