نقل قول نوشته اصلی توسط dooo نمایش پست ها
سلام
استادم.میگفت توی بعضی از کشورهای.پیشرفته مثلا کسی که مهندسی ساختمان داره نمیره از همون اول مسئولیت پروژه های سنگین رو قیول یا شایدم مثل ایران کسی اعتماد نمیکنه چون فرد تجربه نداره،بنابراین شخص بعد از فارغ التحصیلی میاد میره به عنوان کارگر تو همون زمینه ساختمان سازی مشغول به کار میشن تا فردا که مسیول انجام پروژه سنگینی مثل برج سازی شدن اگه کارگری گفت فلان کار رو میشه انجام داد یا نه اون شخص مهندس بتونه از تجربه اش بگه و ادعا داشته باشه
شما.هم با این دید مشغول به کار بشید که قراره آینده ی درخشانی پیس رو داشته باشید ان شاالله
سلام
اونجا کشورهای پیشرفته اس کشور ما کاملا عقب افتاده اس از هر لحاظ. خیلی جاها رفتم حتی حاضر نیستن کاراموز رایگان بگیرن

تو اینده در تاریخ دورانی که ما هستیم جز سیاهترین دوران تاریخ ایران خواهد بود . کشوری که ادعای مسلمانی داره ولی هر چیزی توش پیدا میشه جز مرام و معرفت امام علی. اینا به چه رویی ادعا دارن حکومتی میخوان تشکیل بدن که عدالت امام علی اجرا کنن

نقل قول نوشته اصلی توسط بابک 1369 نمایش پست ها
سلام. لطفا غر نزنید و به فکر چاره باشید
چون خودم نزدیک یک سال به خاطر همین استرس تحت درمان بودم یه اندک اطلاعاتی دارم.
اول باید ببینید استرس تون از چه نوعه. آیا همیشه (24 ساعت روز) استرس دارید یا اینکه در مواقع خاصی هست. اینکه شما در طول روز مدام استرس داشته باشید یک بیماری هست که باید معالجه بشه و اغلب هم باید دارو و روان درمانی همراه با هم باشن. اما اینکه در مواقعی خاص، مثلا برای امتحان استرس دارید این طبیعیه و مشکلی محسوب نمیشه.

شخصا از بچگی به خاطر تربیت غلط پدر و مادرم استرس شدید داشتم. تمام عمرم با استرس شدید زندگی کردم.
تقریبا از پارسال شروع کردم رفتم پیش روانپزشک و مشاور. هم دارو مصرف کردم و هم مشاوره می کردم. توی این یک سال واقعا تغییر کردم و به جرات میگم استرس شدیدم کاملا خوب شده.
اگر شما استرس تون شدید باشه، مشاوره و روان درمانی به تنهایی نمی تونه مشکل تون رو حل کنه. حتما باید همراه با دارو باشه.
سوالی دارید یا حرفی دارید بگید که راهنمایی تون کنم
سلام
روانپزشک فقط یه قرص بهم داد که خوابم تنظیم بشه و موثر بوده .
از بچگی استرس نداشتم وقتی این همه بی عدالتی میبینم ناراحت میشم و دچار استرس میشم