از عبارتهای زیر کدامیک صحیح می باشد؟
آقای کامروا تا همین چند لحظه پیش داشتم فکر میکردم که کامروا چی خورده که اخیرا حرفهای عجیب غریب تو پستهاش میزنه. از جمله پستهای انقلابی این یکی دو دهه اخیر!!! اما فکر کنم الان با توجه به این املت هفته بیجار بدونم ریشه مسائل در کجاست!
میگن آدم در تعامل با دیگران چیز یاد میگیره اینه ها! من اگر به این تاپیک پر بار و این دستور پخت حرفه ای و خلاق شما سر نمیزدم عمرا به این موضوع پی میبردم که تخم مرغ رو سرخ میکنند! و چه میدونستم که توی املت رب انار میریزن! اینها همه از برکت تکنولوژیه
و اما! نظر به استقبال بسیار گسترده عزیزان از مسابقه آشپزی و ایمیل ها و پیامهای فراوان که حقیقتا قادر به خوندن همه اونها نیستیم، بدینوسیله به اطلاع عزیزان میرسانم که دیر بجنبید از کیسه تون رفته! بشتابید بشتابید که داره ظرفیت تکمیل میشه ها!
اقای کامروا فکر میکنم این املتو بیاری توی مسابقه حتما نفر اولی رو شاخشه (ستاد روحیه دهی به پدیده های به طرز فجیع خلاق در آشپزی)
در ضمن یک اطلاعیه ای را در باب مسابقه آشپزی براتون بخونم که همینک به دستم رسیده:
شرکت کنندگان عزیز! درسته که ما گفتیم که شرکت بصورت اتوماته، ولی دیگه بالاخره نیت لازمه! یعنی حداقل هم خود شما بدونید و آگاه باشید که در مسابقه شرکت میکنید و هم اینکه ما هم بطور محسوس شرکت شما رو حس کنیم. وعده پعده و عکس نسیه و دستور آشپزی نسیه و اینها هم نمیپذیریم حتی شما دوست عزیز!
همه جزییات آشپزیتون اعم از عکس و طرز پخت و غیره و ذلک رو در یک پست بگذارید و با صدای بلند نیتتون رو برای شرکت در مسابقه اعلام کنید. وگرنه از جایزه خبری نیست.
باران بهاری جان نگران نباش، ما اینجا سیستممون هوشمنده و افراد خاطی را به سرعت شناسایی و به سزای عملشون میرسونیم!
موید باشد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)