نوشته اصلی توسط
جوانه؟؟؟
بابا آسمونیی جووونم اون دکتر فرهنگو ول کن
شدید کلیشه است
فقط دو نفر که صحبت هاشو شنیده باشن و قبول داشته باشن میتونن با هم اون نوع خواستگاریو برگزار کنن
وگرنه به قول چنار اگه بری از یه آدم کاملا صفر سوالای دکتر فرهنگو بپرسی هنگ میکنه
به نظرم باید سوالاتیو بپرسین که اگه از خودتون پرسیده شه درست جواب بدین و ناراحت نشین و کلیشه نباشه و بشه دربارش توضیح داد
مثلا فکر کن این دختری که بی وفا رفته خواستگاریش بیاد این سوالو به روش معکوس از بی وفا بپرسه؟
ببخشید من اهل دود هستم نظر شما در مورد قلیون چیه؟؟؟ایا مشکلی دارید با قلیون کشیدن من و گاه گاه سیگار کشیدن بنده؟؟

یعنی دلم میخواد قیافه بی وفا رو در اون لحظه ببینم
مگه سوالهلی من سوالهی د فرهنگ بود!!!!
واقعا راست گفتین شما! اگه از اقای با وفای ما این طرف این سوال رو بپرسه !!!!!!!!!!!
در مورد دودی بودن که باید خ به بستر خانواده نگاه کنین. معمولا تو خانواده ای که والدین سیگاری هستن خ از بچه ها اینجوری میشن
یه ضرب المثل هست میگن مادرو ببین دخترو بگیر. علی رغم سنتی بودن این اما خ جاها کاربرد داره. من بارها شنیدم که مثلا دختر خ ناسازگار و حساس و حسود و.. میگن اره مادرشم زمان جوانیش اینطوری بوده. نمی دونم خ پیچیدست. راستی شما از تمام اعضا خانوادش تحقیق کردین. با دوستاش هم صحبت کردین؟ به نظر من خوب ادم از دوستاش بپرسه که بهترین خصوصیت خانم چیه. به قول جیم رهن ما ادمها میانگین 5 ادمی هستیم که باهاشون در ارتباطیم.
هر قدیسی گذشته ای و هر گنهکاری آینده ای دارد.....اسکار جووون
علاقه مندی ها (Bookmarks)