نقل قول نوشته اصلی توسط reyhan نمایش پست ها
عزیزم.خودتو کنترل کن و به خودت مسلط باش.سخته.میدونم.هر کس جای تو باشه اعصابش به هم میریزه.اما تنها کاری که میتونی بکنی اینه که رابطه خودت و همسرتو بهتر و بهتر کنی و فعلا چشمتو ببندی به روی همه این مسائل.فقط سعی کن زمانی که همسرت میاد خونه حداکثر استفاده رو ببری و این رابطه رو تقویت کنی.البته نیاز به زمان داری عزیزم.سعی کن صبر و تحملتو ببری بالا.
الان رابطه دونفره تون چطوریه؟چیکارا میکنی که همسرتو شاد کنی؟چرا وقتشو پر نمیکنی؟
ریحان جان باز دیشب دعوا شد ساعت 10 شب اومد خونه منم گفتم چرا اس دادمو و زنگ زدم جواب نمی دی یه دفعه مثل دیوانه ها زنگ زده به مامانش و می گه مامان مگه من پیش شما نبودم خداااایا اخه بگو چرا به مامانت زنگ می زنی بچه نه نه من گفتم چرا به مادرت زنگ می زنی دیگه قهر کردم رفتم تو اتاق اومد معذرت خواهی کنه گفتم تا به مامانت زنگ نزنی بگی من فقط نگرانت شدم همین راضی نمی شم باهات اشتی کنم اونم شماره مامانشو گرفت گفت به این خاطر زنگ زدم اخه زنم دلواپسم بوده همین بعد مادرش گفت گوشی رو بده به زنت منم باهاش حرف زدم گفت چرا زندگیتون رو سر هیچ و پوچ بهم می زنی 4 ساله زنشی بهش اعتماد نداری گفتم نه فقط دلواپس بودم خوشم از نصیحت نمی ای خداااااا گفت کم جوابشو بده و .... منم فقط گوش کردم همین - رابطمون هفته ای 1 بار بد نیستیم فقط حرف همو نمی فهمیم شوهر ادم خونگرم و با احساسی نیست الان که دارم تایپ می کنم داداششه منتظره اینترنتو ببره می بینی زندگیمونو همه چیز مشترکه اعتارض هم بکنم فایده ای نداره - همسر من فقط در کنار خونوادش شاده همین - وقتشو با چی پر کنم ؟ ادمای بی حال زندگی کردن در کنارشون ادمو افسرده می کنه