نقل قول نوشته اصلی توسط m_eros نمایش پست ها
عزیزم زیاد ربطی به این دلیلی که میگی فک نمیکنم داشته باشه
من دوستی دارم که خیلی خیلی لاغره با قیافه معمولی ولی شخصیت باحال و خوبی داره تا حالا هم پسرای زیادی بهش پیشنهاد دادن
پس به شخصیت و رفتارتم برمیگرده و هم چنین اعتماد به نفست.
مثلا من خودم از لحاظ ظاهری مشکلی ندارم ولی مورد مناسب پیدا نکردم که الان دلیلشو یه ضعف هایی تو وجود خودم دیدم و میخوام برطرفشون کنم و اینکه فک میکنم هنوز وقتش نرسیده.
در مورد لاغریتم میتونی از متخصص تغذیه کمک بگیری و یه سری آزمایشات بدی مثل تیروئید و...

آخه لاغری من زیبا نیست!
نمیدونم ولی به نظر خودم دلیل دیگه ای نمیتونه باشه.
اعتماد به نفسم از نظر اطرافیانم خوبه . در برخورد با پسرا هم معمولی هستم.ضعف نشون نمیدم

منظور بنده از لاغری، بیشتر نداشتن جذابیت زنانه هست.که فکر میکنم برای مردا خیلی مهم هست
هیچ کاری هم نمیشه کرد. با افزایش وزن نمیتونم خیلی این مورد رو رفع کنم

نگرانم اگر پسری که اول از طرف خانوادش انتخاب شدم، باهاش ازدواج کنم، بخاطر همین موضوع از رابطه هیچ لذتی نبره، و....

نقل قول نوشته اصلی توسط violet نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
چرا خودتو بد اندام می دونی آخه ؟؟ تو خارج از ایران همه دارن همه سعی خودشونو می کنن که لاغر بشن , مثل مانکن ها ! بعد شما اینو یه عیب می دونی برای خودت ؟ تو ایران هم من خیلی دیدم دخترهای خیلی لاغر که خیلی هم اعتماد به نفس دارنو از خودشون راضی هستن !

این کجاش بده که برات خواستگار می یاد این طوری که مادر یا خواهرشون تو رو انتخاب می کنن ؟؟ خب این نشون می ده تو انقدر خوب و خانوم هستی که مورد پسند خانوادهای اون پسرایی هستی که دنبال یه دختر خوب هستن !

نه کی گفته باید با همینا ازدواج کنی ! تازه 25 سالته ! سنی نداری که , صبر کن یه خواستگار بیاد برات که مثل خودت لیسانس باشه , بعدشم خب از میونه خواستگارت که تحصیلاتشون از تو پایین تره چرا یکیشونو که به نظرت پسر خوبی هستو انتخاب نمیکنی و بعد ازش بخوای که درسشو ادامه بده ؟ الانم که دانشگاه پیام نور هستشو برای افرادی که شاغل هستن عالیه ! هم درسشو می خونه و تو به خواستت می رسی و هم اون فرد هم به شغلش می رسه هم درسشو می خونه و موفق تر از قبل می شه

بله، چند نفرشون هم اتفاقا گفتن میخوان ادامه بدن! ولی من اعتماد نکردم . جواب منفی دادم

25 سال سنی نیست؟ الان همه اطرافیانم تو سن 21 ،22 ازدواج کردن .بجز من