دوستان ممنونم ازتون.بابت وقتی که میزارید و منو کمک میکنید.
خانم شین من استدلال شما رو قبول دارم و با خود ایشون صحبت کردن رو احترام گذاشتن به اون خانم میدونم کاشکی ایشون هم مثل شما فکر کنند اگه میدونستم یه درصد هم شک نمی کردم و میرفتم اول خودم باهاش صحبت می کردم..راستی چرا تاکیید داشتید بگم پیشنهاد از طرف خودم بوده من زیاد متوجه نشدم ؟؟
و اما جناب خاله قزی(ضمن این که براتون ارزوی خوشبختی دارم) ببنید اگه شما دلیل این که میگید خودم نرم صحبت کنم صرفا این هستش که من به تته پته بیفتم و خراب کنم من تاکیید کردم که اتفاقا اگه خودم برم با ایشون صحبت کنم هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر و الان نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی حتی میدونم که میتونم با صحبت هام و نحوه ی خواستگاریم تاثیر بسیار بسیار مثبتی از خودم روی ایشون بزارم من دغدغم این هست که اگه بعد ها با خواستگاری یا اجازه مستقیم گرفتن از اون خانم برام بد بشه مخصوصا خدایی ناکرده خونوادش فکر بدی راجبم نکنند حاظرم این کارو نکنمو خودم نرم مستقیم حرف زنم و حتی قید اون تاثیر مقبت رو بزنم !! الان اگه من این مشکلاتی که در خواستگاری مستقیم از ایشون گفتید رو نداشته باشم موافق هستید خودم برم بگم؟؟
دوست عزیز فرهنگ 27 ممنون مشم استدلال شما رو هم بدونم این که گفتید خودم نرم تا روم بشه به روش نگاه کنم باید خدمتتون عرض کنم من که با ایشون هیچ کلاسی ندارم و دیگه هم نخواهم داشت که بخوام باز باهاش چشم توی چشم چشم یا همچین چیزی......

علاقه مندی ها (Bookmarks)