به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 مهر 93 [ 16:40]
    سطح
    13
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 205 در 73 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    دوستان ممنونم ازتون.بابت وقتی که میزارید و منو کمک میکنید.

خانم شین من استدلال شما رو قبول دارم و با خود ایشون صحبت کردن رو احترام گذاشتن به اون خانم میدونم کاشکی ایشون هم مثل شما فکر کنند اگه میدونستم یه درصد هم شک نمی کردم و میرفتم اول خودم باهاش صحبت می کردم..راستی چرا تاکیید داشتید بگم پیشنهاد از طرف خودم بوده من زیاد متوجه نشدم ؟؟

و اما جناب خاله قزی(ضمن این که براتون ارزوی خوشبختی دارم) ببنید اگه شما دلیل این که میگید خودم نرم صحبت کنم صرفا این هستش که من به تته پته بیفتم و خراب کنم من تاکیید کردم که اتفاقا اگه خودم برم با ایشون صحبت کنم هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر و الان نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی حتی میدونم که میتونم با صحبت هام و نحوه ی خواستگاریم تاثیر بسیار بسیار مثبتی از خودم روی ایشون بزارم من دغدغم این هست که اگه بعد ها با خواستگاری یا اجازه مستقیم گرفتن از اون خانم برام بد بشه مخصوصا خدایی ناکرده خونوادش فکر بدی راجبم نکنند حاظرم این کارو نکنمو خودم نرم مستقیم حرف زنم و حتی قید اون تاثیر مقبت رو بزنم !! الان اگه من این مشکلاتی که در خواستگاری مستقیم از ایشون گفتید رو نداشته باشم موافق هستید خودم برم بگم؟؟

دوست عزیز فرهنگ 27 ممنون مشم استدلال شما رو هم بدونم این که گفتید خودم نرم تا روم بشه به روش نگاه کنم باید خدمتتون عرض کنم من که با ایشون هیچ کلاسی ندارم و دیگه هم نخواهم داشت که بخوام باز باهاش چشم توی چشم چشم یا همچین چیزی......
    با سلام. در جواب اقای فرهنگ که می گن اگر رد کرد بتونی در چشمش نگاه کنی گفتم. این تفکر بنیانش اشتباه هست به نظرم. اولا چه مادرتون زنگ بزنن چه خودتون اول بگید ، ایشون به هر دلیل جواب رد بدن، به شما جواب رد دادن! پس بتونم تو چشمش نگاه کنم و ..... بی معنی هست. ثانیا از دید یک خانوم میگم. بنده اگر حتی به کسی که در دانشگاه از من خواستگاری کرده و اجازه مطرح کردن موضوع رو با خانواده ها گرفته, به دلایلی جواب رد بدم، ولی ایشون در ذهن من انسان با شهامت وتحسین شده ای هستند که شجاعانه در جهت خواستشون تلاش کردند و ترجیحشون میدم به کسی که بدون اینکه نظر من رو بپرسه، شمارمو از پروندم برداشته و سر خود زنگ زده به خانوادم!!

2. 4 کاربر از پست مفید خانوم شین تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 13 اردیبهشت 93), sanjab (جمعه 12 اردیبهشت 93), فدایی یار (سه شنبه 16 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 12 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)