سلام خانم مصباح
به عنوان یک فردی که دیگران به من میگن مذهبی چند نکته رو عرض میکنم:
1-معیارهاتون به غیر از سن و تحصیلات(و صبوری اگر ایده آلش در نظر گرفته باشید)بد نیست که هیچ اصلا لازمه اصلا کوتاه نیاید
2- معیار صبور بودن هم لازمه هم در اخلاقیات روزمره زندگی هم در تصمیمات مهم، چالشهای اساسی و بالا پایینهای زندگی مشترک اما به شرطی که یک صبوری ایده آل رو در نظر نداشته باشید
3-تحصیلات و سن رو هم با توجه به شرایط و ویژگیهای دیگر خواستگار در نظر بگیرید و صرف سن یا تحصیلات پایین تر رد نکنید
4-یک زن اگر عاطفی نباشه باید نگران باشه نه شما اما اگر از حد متوسط عاطفه در همه بانوان بیشتر هستید باید کمی روی خودتون کار کنید تا تعدیلش کنید بهتره برای این منظور با بقیه خانمها بحث و مشورت کنید
به طور کلی باید منطق در اقایان و عاطفه در بانوان غالب باشه اما نه به شکل خیلی شدید
پس تمام موارد زیر خوب نیستند
-مرد به شدت منطقی
-مرد به شدت عاطفی
-زن به شدت منطقی
-زن به شدت عاطفی
وضعیت مردهای به شدت عاطفی و زنهای به شدت منطقی از بقیه وخیم تر هست و بقیه موارد معمولا میتوانند با کمی تمرین وکسب آگاهی به تعادل برسند
من اینجا احتمالا یه اختلافی با برخی دوستان از جمله احمد علی و محمد 93 دارم و اون اینکه منطق یا تدین یک مرد لزوما اون رو عاطفی نمیکنه چون هیچ کس در دین داری یا منطق کامل نیست و ممکنه فرد مورد نظر درین زمینه بی منطق بشه یا بی دینی کنه
در ثانی بعضی از مردها به دلایلی اصلا ازین چیزها خوششون نمیاد یعنی اصلا اینگار تو خونشون نیست حالا زنش رو هم خیلی دوست داره ولی کلا تو فاز لاو و حرفها و کارهای عشوقلانه نیست
البته قطعا دین و منطق خیلی موثر هست درین زمینه اما اگه طرف مثلا در یک فضای غیر احساسی یا خنثی رشد کرده باشه و کلا روحیه اش یک طور خاص بار اومده باشه ولو متدین باشه خیلی سخت بشه عوضش کرد شما هرچی هم روایت بخونی میگه اقا واجب شرعی که نیست بگم حتما دوسش دارم من تو عمل نشون میدم بهش!
5-از معیار ایمان هم به هیچ وجه کوتاه نیاید به هیچ وجه کاملا هم کفو خودتون انتخاب کنید
6- راه فهمیدن میزان منطق وعاطفه یک مرد بررسی روحیات فرد مورد نظر در ز ندگی مجردیش هست از راه تحقیقات و سوالات در جلسه خواستگاری
و بنظرم بهترین راه فهمیدن هم این هست که بدونید در خانواده فرد مورد نظر اعضای خانواده از جمله والدین چطور به هم ابراز احساسات میکنن؟ هدیه خریدن ، محبتهای کلامی؟، بوسیدن، نوازش، در آغوش کشیدن، نشون دادن محبت در عمل مثل خرید یا کار منزل و ....
سوال از دوستان صمیمی .دوستان صمیمی کاملا از روحیات هم با خبرند
توجه به سوالات طرف مقابل و وجود مسایل عاطفی در انها
واکنش طرف مقابل به سوالهای عاطفی شما
7- اشکالی نداره که بگید عاطفی هستید منتها کلی نباشه تو مثال بیارید مصداقیش کنید بعد ببینید نظر طرف مقابل چیه و همینطور اینکه زودرنج نیستید هم بگید خوبه اما باز هم مصداقی و جزئی کنید تا معلوم بشه منظور شما از زودرنج نبودن چیه
در آخر بگم من هرچی ازدواج موفق اطرافم دیدم علاوه بر این تحلیلهای منطقی و عاقلانه و کاملا بجا و درست، توکل بخدا و توسل به ائمه بوده هرچه هم تلاش کنیم ازدواج هندوانه دربسته است رمز موفقیت توکل و توسل است شک نکیند

علاقه مندی ها (Bookmarks)